Numerologjia per muajin Mars 2019

01/03/2019 to 31/03/2019

Numerologjia e Marsit 2019 Numri Mujor: Numri 6 Optimizmi për të ardhmen

Pranvera fillon dhe keni nevojën, të përjetoni përvoja të reja, të shihni njerëzit që ju kanë munguar, bëni një fillim të ri dhe të shihni jetën tuaj nga një perspektivë e re. Marsi ju jep mundësi, por gjithashtu ju teston ... Është fjala për t'ju dhënë shtysë për të lënë të kaluarën pas jush, duke ndryshuar mendimet, idetë dhe një rrugë jete, duke u dukur më të lumtur dhe më optimiste për të ardhmen tuaj! Marsi është muaji i tretë i vitit dhe ky vit është numri që përfaqëson trendet e përgjithshme të muajit. Ky numër është shuma e muajit (Mars) dhe viti që kalojmë (2019) paraqet përfundimin, krijimin, komunikimin, shprehjen dhe mundësinë ... Këtë muaj, çfarëdo pengesa hasni, çfarëdo vështirësish, ka rrugë të hapura para nesh, të cilat na ndihmojnë të kapërcejmë çdo të keqe!

Dashuria në Mars po rinovon!

Muaji i parë i pranverës jep gëzim, lehtësim, dhe njohje të reja! Numri 3 që përfaqëson klimën e përgjithshme erotike të muajit tregon se në Mars do të ketë disponimin e përhapur për flirtim dhe lojë erotike. Do të ketë njohje të reja, por do të ketë edhe zhvillime të këndshme në marrëdhëniet që do t’ju ndihmojnë shumë njerëz të bëjnë lamtumirën e një situate të pakëndshme për dje.

Profesionalisht dhe financiarisht bëhen lëvizjet…mat!

Të rëndësishme të jeni lëvizjet, vendimet dhe marrëveshjet që do të bëhen këtë muaj në fushën e punës dhe financave! Marrëveshje të reja biznesi, takime, udhëtime, kontakte me jashtë dhe plane të reja, do të japin një dimension të ri për perspektivat profesionale! Financiarisht, ka lëvizshmëri dhe muaji është i mirë për ata që merreni me reklamat, marrëdhëniet me publikun, udhëtimet dhe internetin! Astrologu.al ju ofron parashikimet mujore të numerologjisë për muajin Mars. Gjeni numrin tuaj personal të ditëlindjes (p.sh. dita e ditëlindjes tuaj) dhe shikoni parashikimin tuaj personal të numerologjisë.

Si mund ta gjeni numrin tuaj personal të ditëlindjes?

Për të gjetur numrin personal të Diellit, mjafton të shtoni shifrat e ditës dhe muajin që keni lindur. Nëse shuma që rezulton janë dy shifra, atëherë shtoni dy shifrat për të marrë një numër një shifror.

Shembull: Data e lindjes 29 Dhjetor (p.sh. 29/12)

Shtoni ditën dhe muajin e lindjes: 2 + 9 + 1 + 2 = 14

Doli një numër me dy shifra, kështu që do shtoni dy shifrat 1 + 4 = 5

Numri personal i ditëlindjes për personin e lindur 29/12 është 5.

Parashikimi numerologjik për Shkurtin 2019

Numri personal 1

Të përgjithshmet:Muaji i parë i Pranverës ju gjen me dëshirën që të doni të vendosni themele të forta në jetën tuaj dhe kjo është diçka që do të keni sukses! Që nga fillimi i marsit, do të jeni shumë më të përfshirë në organizimin dhe menaxhimin e çështjeve tuaja në pritje dhe duke i dhënë peshë detajeve. Ju do të shihni realisht disa situata në mënyrë që të tejkaloni problemet serioze të djeshme. Ju nuk do të humbisni vonesat, pengesat dhe kufizimet që do t'ju shtyjnë! Ju do të përqendroheni shumë më shumë në çështjet tuaja praktike, profesionale dhe financiare!Dashuria:Pranvera fillon me dilema dhe reflektim në fushën tuaj emocionale! Ju keni pyetje në të cilat kërkoni përgjigje dhe tani keni më shumë se kurrë nevojë për diçka të përhershme dhe të qëndrueshme! Ju do të merrni vendime për të ardhmen e jetës tuaj sentimentale, bazuar në arsyetimin tuaj! Nëse tashmë keni një marrëdhënie, atëherë këtë muaj do të arrini t'i tejkaloni disa pengesa dhe do të jeni më të lidhur me personin në zemrën tuaj!Karriera dhe financat:Gjatë Marsit do të jeni në gjendje të kapërceni disa pengesa serioze në punën dhe financat tuaja! Ju do të punoni disa orë, duke rezultuar në kufizimin e ndjeshëm të jetës suaj personale! Megjithatë, këtë muaj do të vendosni në një mënyrë shumë të mirë si punën tuaj ashtu edhe financat tuaja.

Numri personal 2

 

Të përgjithshmet:Mundësi të reja që do t'ju ndihmojnë këtë Mars për të ndërmarrë hapin tjetër që gjithmonë ëndërroni, hapi drejt përmbushjes së një plani të rëndësishëm. Ju do të merrni sugjerime që do t'ju japin gëzim dhe do t'ju duhet të bëni disa ndryshime. Është thelbësore që të lëvizni shpejt dhe të merrni vendime të bazuara në pikat tuaja të forta dhe në dëshirat tuaja! Këtë muaj do të komunikoni, udhëtoni ose do të bëni një ndryshim të madh dhe të rëndësishëm (shtëpi, punë ose madje dhe ... partneri)!Dashuria:Dashuria bën këtë muaj shprehjen e tij aty nuk e prisni atë dhe në kushte që kurrë nuk do të keni imagjinuar! Ju do të rifreskoheni në mënyrë të konsiderueshme dhe do të bëni gjëra që keni mohuar ose tallur! Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, kushtojini vëmendje, sepse këtë muaj ka shumë mundësi të angazhoheni për një dashuri të re që do t'ju vë në telashe. Sa për ju që nuk jeni në një marrëdhënie, jetoni dashurinë që vjen në jetën tuaj , por mbani disa rezerva, sepse muaji nuk favorizon stabilitetin!Karriera dhe financat:Ju do të jeni komunikues për punë, ju mund të udhëtoni ose të vini në kontakt me njerëzit që janë larg. Ka mundësi të merrni pjesë në një seminar për të zgjeruar njohuritë tuaja! Do të ketë shumë paqëndrueshmëri në sektorin financiar, si dhe mungesa e menaxhimit të duhur financiar nga ana juaj.

Numri personal 3

Të përgjithshmet:Këtë Mars do të përpiqeni dhe do të jeni në gjendje të rindërtoni jetën tuaj, duke qetësuar nga stresi i periudhës së kaluar. Ju do të pranoni vlerën e disa njerëzve në jetën tuaj, shqyrtoni vendimet e kaluara dhe korrigjoni gabimet e dje! Ju do t'i kushtoheni njerëzve tuaj dhe do të bëheni sakrificë për ta! Përveç kësaj, këtë muaj mund të përmirësoni gjendjen tuaj fizike duke filluar një program stërvitjeje dhe diet!Dashuria:Ndjenjat tuaja do të hyjnë këtë muaj në një rrugë më të qëndrueshëm dhe më të favorshëm, dhe ju, nga ana juaj, do të njihni disa nga gabimet tuaja dhe do të ndryshoni më në fund taktikat! Ju do të pranoni gjithçka që ndjeni, mbysni egon tuaj dhe punoni më shumë me "ne" sesa me "unë"! Nëse jeni në një lidhjeose jo, këtë muaj do të mund të ndiheni plotësisht plot emocion!Karriera dhe financat:Nuk ka zhvillime të mëdha në karrierën dhe financat këtë muaj! Përkundrazi, ka një bllokim që ju frikëson dhe shqetëson! Ju, atë çfarë duhet të bëni është të vazhdoni të punoni për të mbajtur gjithçka që keni fituar deri më tani! Mos depozitoni armë mbi vështirësitë që mund të lindin, si në partneritete ashtu edhe në financat tuaja. Mos harroni se stanjacioni do të jetë i përkohshëm.

Numri personal 4

Të përgjithshmet:Marsi është një muaj përvojash të mëdha, ku filloni të pjekni dhe të shikoni ndryshe gjatë jetës suaj! Ju do të kuptoni më shumë veten dhe ndjenjat tuaja, ju do të kapërceni bllokimin e së kaluarës dhe do t'i largoni njerëzit prej jush që nuk kanë qenë të denjë për pritjet tuaja!Dashuria:Marsi mund të mos jetë një muaj romantikedhe shoqërues, por ju jep mundësinë të bëni sqarimet tuaja dhe të kuptoni se çfarë është e rëndësishme për ju! Pyetjet tuaja në dashuri do të ndryshojë dhe do të keni si rezultat të llargoheni nga marrëdhëniet tuaja! Ju do doni të prisni sipërfaqet sentimentale të së kaluarës në mënyrë që të gjeni dashurinë në të cilën do të lëshoni dhe jetoni atë që meritoni!Karriera dhe financat:Interesi juaj gjatë gjithë Marsit do të jetë në rrugën e karrierës dhe të financave tuaja! Ju do të merrni vendime të rëndësishme dhe do të bëni më të mirën për të vërtetuar vlerën dhe aftësitë tuaja! Nëse nuk keni një punë, do të gjeni një punë të mirë, por do të ketë gjithashtu kërkesat e saj! Nëse jeni duke punuar tashmë, do të menaxhoni këtë muaj në një farë mënyrë të nderoheni dhe të shpërbleheni! Në financat tuaja ka presione që nuk mund të tejkaloni.

Numri personal 5

Të përgjithshmet:Marsi vjen për t'ju dhënë shpërblimin, materialin dhe emocionet, për përpjekjet e muajve të kaluar! Faktet në jetën tuaj do të evoluojnë më shpejt dhe do të paraqitni plane të reja por dhe më të vjetra! Ju do të vendosni shumë pamje në zhvillimin tuaj personal, do të jeni aktivë dhe do të investoni në një projekt të ri që gradualisht do t'ju sigurojë për të ardhmen tuaj!Dashuria:Marsi është një muaj shumë erotik për ju ... Romantizmi do mungojë, por pasioni do t'ju tronditë dhe nuk do të jeni në gjendje ta kontrolloni lehtë! Xhelozit, tensionet, kërkesat dhe shumë dashuri do të bëjë ditët e para të Pranverës për të kujtuar filmin-prodhues! Ju do të dëshironi të jetoni momentin pa menduar të nesërmen ... por rrahjet në zemër që do të përjetoni do t'ju çojnë në teprime, por edhe në rreziqe! Kini kujdes se jeni tashmë në një marrëdhënie të përhershme, sepse mund të zvarriteni në një dashuri paralele!Karriera dhe financat:Pas një presioni të gjatë, në muajin Mars së fundi filloni të shihni përmirësim, veçanërisht në sektorin tuaj financiar! Marsi do ju "plotësojë" ju financiarisht dhe do t'ju ndihmojë të rregulloni  financat në pritje! Ju do të bëni marrëveshje fitimprurëse që do të rrisni të ardhurat tuaja. Në biznesin tuaj, përkundër sfidave dhe konkurrencës që merrni, do të jeni në gjendje të bëni përparim të dukshëm.

Numri personal 6

Të përgjithshmet:Marsi është muaji që mund të largoni nga ju ndonjë gjë të panevojshme! Ju do të shpëtoheni nga zakone të këqija, mund të filloni  palestër,  dietë më të mirë, ju do të paguani faturat që keni lënë pas dore dhe do të ndiheni të lehtësuar sepse do të kapërceni ankthin e së kaluarës! Interesi juaj do të jetë tek njerëzit pranë jush që do t'u japin atyre ndihmën dhe mbështetjen tuaj! Gjatë muajit do të detyroheni nga kushtet rreth jush për të marrë vendime të rëndësishme të jetës që do t'ju largojnë nga shtëpia juaj!Dashuria:Fillimi i pranverës përfundimisht do të bëjë sqarime në jetën tuaj emocionale dhe do të merrni vendime serioze për të ardhmen tuaj dhe rrugën tuaj. Ju do të gjeni se çdo gjë që mund t’ju ketë mbuluar në të kaluarën tani është e tepërt ose që kërkoni gjëra të tjera në marrëdhëniet tuaja! Ju mund të vendosni të ndaheni, sepse nuk jeni më të mbuluar ashtu siç dëshironi! Ndryshimet që tani do të bëhen për ndjenjat tuaja do t'ju ndihmojnë të vini më vonë më afër dashurisë së vërtetë!Karriera dhe financat:Këtë Mars do të përfundoni në pritje dhe do të paguani borxhet që kanë dal deri më sot! Detyrimet tuaja do të vendosen në një rregull dhe do të ndiheni më të sigurt për të ardhmen dhe rrugën tuaj! Njohuritë dhe përvoja që keni fituar deri më tani do t'ju ndihmojnë të tejkaloni problemet dhe të bëheni më të qëndrueshme në punën tuaj! Sa për financat tuaja, ju do të jeni në gjendje ta bëni atë!

Numri personal 7

Të përgjithshmet:Që nga fillimi i Marsit, do të keni argëtim, entusiazëm dhe vendosmëri, që do t'ju ndihmojë të dalloni se ku ju doni! Ju do të bëni fillime të reja, ndryshime do të bëhen dhe idetë tuaja të freskëta do t'ju ndihmojnë të arrini qëllimet e rëndësishme të jetës suaj! Energjia juaj do të jetë e mrekullueshme, ashtu si egoizmi juaj ... Ruajtja e ekuilibrit në marrëdhëniet tuaja personale.Dashuria:Në Mars lini pas çdo gjë që ju lëndon dhe fokusoheni në të ardhmen, duke kërkuar njeriun që mund t'ju japë atë që me të vërtetë meritoni! Nëse jeni tashmë në një lidhje të përhershme, mund të thoni pa e menduar dy herë "lamtumirën e fundit" për një marrëdhënie që nuk evoluon! Ju do të thoni po për të flirtime të reja dhe njohje dhe do të keni pushtime të mëdha erotike! Dashuria është e habitshme në çdo mënyrë!Karriera dhe financat:Ju vendosni qëllime të reja për rrjedhën e punës tuaj dhe bëni ndryshime dhe fillime të reja për të arritur disa ëndrra dhe plane që keni! Ju keni entusiazëm, gëzim dhe energji për të vënë përpara plane rë reja dhe për t'i gjuajtur sa më shumë që të jetë e mundur për t'i zbatuar ato! Puna juaj është shumë e mundshme një promovim, transkriptim ose një rinovim që do t'ju mbush me entuziazëm! Financat tuaja do të kenë mundësi dhe hapje.

Numri personal 8

 

Të përgjithshmet:Në Mars do të përqëndroheni në marrëdhëniet tuaja, profesionale dhe familjare, ose emocionale. Ju do të karakterizohen nga mirëkuptimi, dhembshuria dhe ndjeshmëria, dhe ndonjëherë do të bëni kompromise, në mënyrë që të mos prishni klimën e bukur të jetës suaj të përditshme! Më e rëndësishmja është se ky muaj ju do të fitoni më shumë besim tek vetja dhe potenciali juaj!Dashuria:Që nga fillimi i Marsit keni më shumë nevojë për marrëdhënie, angazhim dhe rehabilitim! Ju do të bëni tërheqje të rëndësishme, kompromis, do të jepni zemërim dhe shikoni se si mund të bashkoni lidhjet që janë shpërndarë në një marrëdhënie. Nëse jeni të angazhuar, tejkaloni pengesat e djeshme dhe filloni një fillim të ri me bashkëshortin tuaj! Nëse nuk jeni i lidhur, atëherë ndoshta do të thoni "po" për të kthyer një marrëdhënie nga e kaluara!Karriera dhe financat:Duke pasur parasysh partneritetet tuaja, do të jeni në gjendje të mbyllni punët në pritje këtë muaj, gjë që do t'ju bëjë të ndiheni të liruar nga një peshë e rëndësishme! Marsi nuk favorizon fillimet e reja, por ju ndihmon për të zhvilluar situatat ekzistuese dhe partneritetet në biznesin tuaj! Në fushën e financave tuaja, do të kujdeseni për pagimin e borxheve të së kaluarës.

Numri personal 9

Të përgjithshmet:Që nga fillimi i Marsit, ju ndjeni gëzim, ngazëllim dhe energji, duke bërë një rrugë të re në një fushë kyçe të jetës suaj! Krijimtaria juaj do të jetë e mrekullueshme, idetë tuaja pioniere dhe të njohjet që do të jeni mjaft interesante! Këtë muaj, do të zgjeroni rrethin tuaj shoqëror dhe do të jeni gjithë lëvizje dhe kontakte! Ju jeni të favorizuar për udhëtime dhe zbavitje!Dashuria:Flirtimi dhe loja erotike do të kenë fjalën e parë dhe të fundit këtë në jetën tuaj në Mars. Përsëritja që ju nevojitet do të vijë, por për momentin nuk mund të themi ende se klima e jetës suaj sentimentale po stabilizohet! Ju do të ndieni afirmimin përmes pushtimeve që do të keni, por do të ketë një person të ri që do t'ju magjepsë me mençurinë dhe mënyrën se si do t'ju afrohet juve! Sa për ju, dialogu do t'ju sjellë më afër bashkëshortit tuaj!Karriera dhe financat:Në Mars, do të shihni progres, rritje dhe zhvillim të konsiderueshëm, si në karrierën tuaj ashtu edhe në financat tuaja! Përveç kësaj, do të keni përkrahje të konsiderueshme përmes njohjeve tuaja, të cilat do t'ju hapin dyert për të rrjetëzuar dhe zgjeruar në mënyrë profesionale. Në financat tuaja, do të bëni disa marrëveshje që do t'ju ndihmojnë shumë.

 

 

Shiko gjithashtu