Numerologjia Janar 2019

31/12/2018 to 06/01/2019

Sipas parashikimeve mujore të numerologjisë, Janari 2019 fillon me shenja të mira. Ju do të ndjeni nevojën për të shpëtuar, për të shijuar përvoja të reja, për të parë njerëzit që ju kanë munguar, për të filluar një fillim të ri dhe për ta parë jetën tuaj nga një perspektivë e re. Janari ju ofron mundësi, por gjithashtu ju përpiqet ... Është fjala për t’ju dhënë impulsin për të lënë pas të kaluarën, duke ndryshuar mendimet, idetë dhe rrugën e jetës, duke kërkuar më shumë buzëqeshje dhe optimist për të ardhmen tuaj!

Numri i muajit 4

Janari është muaji i parë i vitit dhe ky vit është numri që përfaqëson trendet e përgjithshme të muajit. Kjo shifër vjen nga shuma e muajit (Janar) dhe vitit në të cilin jemi (2019), dmth. (1) + (2 + 0 + 1 + 9) = 13 dhe 1 + 3 = 4 paraqet përfundimin, komunikim, shprehje dhe mundësi ... Ky muaj, cila do qofshin pengesat, pavarësisht nga vështirësitë, ka rrugë të hapura para nesh që na ndihmojnë të kalojmë çdo të keqe!

Dashuria në Janar po rinovohet!

Janari në 2019 jep gëzim, lehtësim, buzëqeshje, gëzim dhe njohje të reja! Numri 4, thotë se në Janar do të ketë humor të përhapur për flirtim dhe lojë erotike. Do të ketë njohje të reja, por do të ketë edhe zhvillime të këndshme në marrëdhëniet që do të ndihmojnë shumë njerëz të thonë lamtumirë një situate të pakëndshme si dje.

Profesionalisht dhe financiarisht bëhen lëvizjet ... mat!

Masa të rëndësishme, vendime dhe marrëveshje që do të shfaqen këtë muaj në fushën e punës dhe të financave do të jenë të rëndësishme!Marrëveshje të reja biznesi, takime, udhëtime, kontakte me plane të huaja dhe të reja, do të japin një dimension të ri për perspektivat profesionale! Ekonomikisht, ka lëvizje dhe muaji është një vit i veçantë për ata që janë të angazhuar në reklama, marrëdhënie me publikun, udhëtime dhe internet!

Si mund të gjej numrin tim personal të ditëlindjes?

Për të gjetur numrin tuaj personal në numerologji, thjesht shtoni shifrat e ditës dhe muajin që keni lindur. Nëse shuma që rezulton janë dy shifra, atëherë shtoni dy shifrat për të marrë një numër një shifror.

Shembull: Data e lindjes 29 Dhjetor (p.sh. 29/12)

Shtoni ditën dhe muajin e lindjes: 2 + 9 + 1 + 2 = 14

Doli një numër me dy shifra, kështu që ne shtojmë dy shifrat 1 + 4 = 5

Numri personal i ditëlindjes për personin që ka lindur 29/12 është 5.

NUMRI PERSONAL 1

Të përgjithshmet:Janari ju gjen me dëshirën për të vendosur themele të forta në jetën tuaj dhe kjo është diçka që do të keni sukses! Prej fillimit të muajit, do të jeni shumë më i përfshirë në organizimin dhe menaxhimin e çështjeve tuaja në pritje dhe duke i dhënë peshë detajeve. Ju do të shihni realisht disa situata në mënyrë që të tejkaloni problemet serioze të djeshme. Ju nuk do të humbisni vonesat, pengesat dhe kufizimet që do t'ju shtyjnë! Ju do të përqendroheni shumë më shumë në çështjet tuaja praktike, profesionale dhe financiare!Dashuria:Muaji fillon me dilema dhe reflektim mbi ndjenjat tuaja! Ju keni pyetje në të cilat kërkoni përgjigje dhe tani keni më shumë se kurrë nevojë për diçka të përhershme dhe të qëndrueshme! Ju do të merrni vendime për të ardhmen e jetës tuaj sentimentale, bazuar në arsyetimin tuaj! Nëse tashmë keni një marrëdhënie, atëherë këtë muaj do të arrini t'i tejkaloni disa pengesa dhe do të jeni më të lidhur me personin në zemrën tuaj!

Karriera dhe financat:Gjatë muajit janar, do të jeni në gjendje të kapërceni disa pengesa serioze për punën dhe financat tuaja! Do të punoni disa orë, duke rezultuar në mënyrë të konsiderueshme duke kufizuar jetën tuaj personale! Megjithatë, këtë muaj do të keni mundësi për të vënë në një mënyrë shumë të mirë si punën tuaj dhe financat tuaja.

NUMRI PERSONAL 2

Të përgjithshmet:Mundësi të reja që do t'ju ndihmojnë në këtë Janar për të ndërmarrë hapin tjetër që ju gjithmonë ëndërroni, hapi drejt përmbushjes së një plani të rëndësishëm. Ju do të pranoni propozime që do t'ju japin gëzim dhe do t'ju duhet të bëni disa ndryshime. Është e nevojshme të lëvizni shpejt dhe të merrni vendime të bazuara në pikat tuaja të forta dhe në dëshirat tuaja! Këtë muaj do të komunikoni, udhëtoni ose do të bëni një ndryshim të madh dhe të rëndësishëm (shtëpi, punë ose madje ... marrëdhenie)!Dashuria:Dashuria bën këtë muaj atë që nuk prisni atë dhe në kushte që kurrë nuk do të keni imagjinuar! JDo të rinovohen në masë të madhe dhe do të bëni gjëra që keni sfiduar ose thithur! Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, jini të kujdesshëm, sepse këtë Janar ka shumë mundësi të angazhoheni për një dashuri të re që do t'ju çoj në telashe. Sa për ju që nuk jeni në një marrëdhënie, jetoni dashurinë që vjen në jetën tuaj, por mbani disa rezerva, sepse muaji nuk e favorizon stabilitetin!Karriera dhe financat:Këtë muaj do të bëni një ndryshim të madh në karrierën tuaj, i cili do të jetë i guximshëm, por me punë të vështirë zgjedhja juaj do të jetë i suksesshme! Ju do jeni duke komunikuar për punë, ju mund të udhëtoni ose të vini në kontakt me njerëzit që janë larg. Ju kka mundësi të merrni pjesë në një seminar për të zgjeruar njohuritë tuaja! Në sektorin financiar, do të ketë disa paqëndrueshmëri, por gjithashtu mungesë të menaxhimit të duhur financiar nga ana juaj.

NUMRI PERSONAL 3

Të përgjithshmet:Në Janar, do të përpiqeni dhe të jeni në gjendje të rindërtoni jetën tuaj, duke qetësuar nga stresi i periudhës së kaluar. Ju do të pranoni vlerën e disa njerëzve në jetën tuaj, shqyrtoni vendimet e kaluara dhe korrigjoni gabimet e djeshme! Ju do t'i kushtoni njerëzve tuaj dhe ju do të bëni një sakrificë për ta! Përveç kësaj, këtë muaj mund të përmirësoni gjendjen tuaj fizike duke filluar një program stërvitjeje dhe ushqimi!Dashuria:Ndjenjat tuaja do të hyjnë këtë muaj në një rrugë më të qëndrueshëm dhe më të favorshëm,  nga ana juaj, do të njohni disa nga gabimet tuaja dhe do të ndryshojnë më në fund! Ju do të pranoni gjithçka që ndjeni, mbysni egon tuaj dhe punoni më shumë me "ne" sesa me "unë"! Nëse jeni në një lidhje apo jo, këtë muaj do të mund të ndiheni plotësisht plot emocion!Karriera dhe financat:Nuk ka zhvillime të mëdha karriere dhe financiare këtë muaj! Përkundrazi, ka një stanjacion që frikëson dhe ju shqetëson! Ajo që duhet të bëni është të vazhdoni të punoni për të mbajtur gjithçka që keni fituar deri më tani! Mos depozitoni në vështirësitë që mund të lindin në bashkëpunimet dhe financat tuaja. Mos harroni se stanjacioni do të jetë i përkohshëm!

NUMRI PERSONAL 4

Të përgjithshmet:Janari është një muaj përvojash të mëdha, ku filloni të piqeni dhe të shikoni ndryshe gjatë jetës tuaj! Ju do të kuptoni më shumë veten dhe ndjenjat tuaja, do të kaloni bllokimet e së kaluarës dhe do t'i largoni njerëzit prej jush, të cilët nuk duken të denjë për pritjet tuaja!Dashuria:Janari nuk mund të jetë një muaj romantike dhe shoqërimi, por ju jep mundësinë të bëni sqarimet tuaja dhe të kuptoni se çfarë është e rëndësishme për ju! Kërkesat e tua për dashurinë do të ndryshojnë dhe kjo ndoshta do t'ju çojë larg nga marrëdhënia juaj! Ju do të doni të prisni ndjenjat e së kaluarës në mënyrë që të gjeni dashurinë në të cilën do të jetoni atë që meritoni!

Karriera dhe financat:Interesi juaj gjatë gjithë Janarit do të jetë në rrugën e karrierës dhe të financave tuaja! Ju do të merrni vendime të rëndësishme dhe do të bëni më të mirën për të vërtetuar vlerën dhe aftësitë tuaja! Nëse nuk keni një punë, do të gjeni një punë të mirë, por do të ketë edhe kërkesat e saj! Nëse jeni duke punuar tashmë, do të menaxhoni këtë muaj në një farë mënyre që të bëheni të mirënjohura dhe të dobishme. Ekzistojnë presione në financat tuaja, të cilat ende nuk mund t'i tejkaloni!

NUMRI PERSONAL 5

Të përgjithshmet:Janari vjen për t'ju dhënë shpërblimin, materialin dhe emocionet, për përpjekjet e muajve të fundit! Faktet në jetën tuaj do të evoluojnë më shpejt dhe do të paraqitni plane të reja dhe më të vjetra! Ju do t'i kushtoni shumë zhvillimit tuaj personal, do të jeni aktivë dhe do të investoni në një projekt të ri që gradualisht do t'ju sigurojë për të ardhmen tuaj!Dashuria:Janari është një muaj shumë erotik për ju ... Romantizmi do mungojë, por pasioni do t'ju tronditë dhe nuk do të jeni në gjendje ta kontrolloni me lehtësi! Xhelozitë, tensionet, kërkesat dhe shumë dashuri do të bëjë ditët e para të 2019 kujton film-mbi-prodhim! Ju do të dëshironi të jetoni momentin pa menduar për të nesërmen ... por faktet ato që do të përjetoni do t'ju tërheqni. Kini kujdes se jeni tashmë në një marrëdhënie të përhershme, sepse mund të zvarriteni në një dashuri paralele!Karriera dhe financat:Pas një periudhe të gjatë pritjeje, në Janarmë në fund filloni të shihni përmirësim, veçanërisht në sektorin tuaj financiar! Janari do të ju "mbushë" financiarisht dhe do t'ju ndihmojë të zgjidhni me vonesë çështjet financiare! Ju do të bëni marrëveshje fitimprurëse që do të rrisin të ardhurat tuaja. Në profesionin tuaj, përkundër sfidave dhe konkurrencës që merrni, do të jeni në gjendje të bëni përparim të dukshëm!

NUMRI PERSONAL 6

Të përgjithshmet:Janari është muaji që mund të largoni nga ju ndonjë gjë të panevojshme! Ju do të shpëtoheni nga zakone të këqija, ju mund të filloni një palestër, një dietë më të përshtatshme, ju do të paguani faturat që keni lënë pas dore dhe do të ndiheni të lehtësuar, sepse do të kapërceni ankthin e së kaluarës! Interesi juaj do të fokusohet tek njerëzit pranë jush, të cilët do t'u japin atyre ndihmën dhe mbështetjen tuaj! Gjatë muajit, do të detyroheni nga kushtet rreth jush për të marrë vendime të rëndësishme të jetës që do t'ju largojnë!Dashuria:Fillimi i vitit përfundimisht do të bëjë sqarime në jetën tuaj emocionale, dhe do të merrni vendime serioze për të ardhmen dhe rrugën tuaj. Ju do të gjeni se çdo gjë që mund të ketë mbuluar në të kaluarën tani është e tepërt ose që jeni duke kërkuar për gjëra të tjera në marrëdhëniet tuaja! Ju mund të vendosni të ndaheni, sepse nuk jeni më të mbuluar ashtu siç dëshironi! Ndryshimet që do të bëhen për ndjenjat tuaja do t'ju ndihmojnë të vini më vonë afër dashurisë së vërtetë!Karriera dhe financat:Në Janar do të përfundoni punët në pritje dhe do të paguani borxhet që ju kanë ngarkuar sot! Detyrimet tuaja do të vendosen në një rregull dhe do të ndiheni më të sigurt për të ardhmen dhe rrugën tuaj! Dituria dhe përvoja që keni fituar deri më tani do t'ju ndihmojnë të tejkaloni problemet dhe të bëheni më të qëndrueshëm në punën tuaj! Sa për financat tuaja, ju do të jeni në gjendje ta bëni atë!

NUMRI PERSONAL 7

Të përgjithshmet:Që nga fillimi i Janarit do të keni argëtim, entusiazëm dhe vendosmëri, që do t'ju ndihmojë të dalloni se ku ju dëshironi! Ju do të bëni fillime të reja, do të bëhen ndryshime dhe idetë tuaja të freskëta do t'ju ndihmojnë të arrini qëllimet e rëndësishme të jetës suaj! Energjia juaj do të jetë e madhe, ashtu si egoizmi juaj ... Ruajtja e ekuilibrit në marrëdhëniet tuaja personale.

Dashuria:Në Janar lini pas çdo gjë që ju lëndon dhe ju përqendroheni në të ardhmen, duke kërkuar njeriun që mund t'ju japë atë që me të vërtetë meritoni! Nëse jeni tashmë në një lidhje të përhershme, mund të thoni një mendim të dytë "lamtumirën e fundit" për një marrëdhënie që nuk evoluon! Ju do të thoni po të mëdha për flirtim dhe njohje të reja dhe do të keni pushtime të mëdha erotike! Dashuria është e habitshme në çdo mënyrë!Karriera dhe financat:Ju vendosni qëllime të reja për rrjedhën e punës tuaj dhe bëni ndryshime dhe fillime të reja për të arritur disa ëndrra dhe plane që keni! Ju jeni të entisiazmuar, të gëzuar dhe energji për të vënë përpara të shtëna të reja dhe t'i ndiqnii sa më shumë që të jetë e mundur për t'i zbatuar ato! Puna juaj është shumë e mundshme një promovim ose një rinovim që do t'ju mbush me entuziazëm! Financat tuaja do të kenë mundësi dhe hapje.

NUMRI PERSONAL 8

Të përgjithshmet:Në Janar,  do të përqëndroheni në marrëdhëniet tuaja, si profesionale ashtu edhe familjare, ose emocionale. Ju do të karakterizoheni me kuptueshmëri, dhembshuri dhe ndjeshmëri dhe shpesh do të bëni kompromis në mënyrë që të mos prishni klimën e bukur të jetës suaj të përditshme! Gjëja më e rëndësishme është që këtë muaj do të fitoni më shumë besim tek vetja dhe potenciali juaj!Dashuria:Që nga fillimi i Janarit, keni më shumë nevojë për marrëdhënie, angazhim dhe rehabilitim! Do të bëni tërheqje domethënëse, kompromis, do të jepni vend zemërimit dhe shikoni se si do të jeni në gjendje të bashkoni lidhjet që janë shpërndarë në një marrëdhënie. Nëse jeni të angazhuar, tejkaloni pengesat e djeshme dhe filloni një fillim të ri me bashkëshortin tuaj! Nëse jeni beqar, atëherë ndoshta do të thoni "po" për kthimin e një marrëdhënieje nga e kaluara!Karriera dhe financat:Duke dhënë peshë partneriteteve tuaja, do të jeni në gjendje të dilni nga puna këtë muaj, gjë që do t'ju bëjë të ndiheni të liruar nga një peshë e rëndësishme! Janari nuk favorizon fillimet e reja, por ndihmon në evoluimin e situatave ekzistuese dhe partneriteteve në profesionin tuaj! Në fushën e financave tuaja, do të kujdeseni për pagesën e borxheve të së kaluarës!

NUMRI PERSONAL 9

Të përgjithshmet:Që nga fillimi i Janarit, ndjeni gëzim, qejf dhe energji, duke bërë një rrugë të re në një fushë të jetës suaj! Kreativiteti juaj do të jetë i madh, idetë tuaja pioniere dhe njohjet që do të bëni janë mjaft interesante! Këtë muaj, do të zgjeroni rrethin tuaj shoqëror dhe do të udhëtoni dhe kontaktoni! Ju jeni të favorizuar për udhëtime dhe zbavitje!Dashuria:Flirtimi dhe loja erotike do të kenë fjalën e parë dhe të fundit këtë Janar në jetën tuaj. Përsëritja që ju nevojitet kaq shumë do të vijë, por për momentin nuk mund të themi ende se klima e jetës suaj sentimentale po stabilizohet! Do të ndjeni konfirmim përmes pushtimeve që do të keni, por do të ketë një person të rri që do ju magjepsë me inteligjencën e saj dhe mënyrën se si do t'ju afrohet juve! Sa për ju që jeni në një lidhje, dialogu do t'ju sjellë më afër bashkëshortit tuaj!Karriera dhe financat:Në Janar, do të shihni përparim të dukshëm, rritje dhe zhvillim si në karrierën tuaj dhe në financat tuaja! Përveç kësaj, do të keni përkrahje domethënëse përmes njohjeve tuaja, të cilat do t'ju hapin dyert për të lidhur dhe zgjeruar në mënyrë profesionale. Në financat tuaja, do të bëni disa marrëveshje që do t'ju ndihmojnë shumë!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shiko gjithashtu