https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor 14-10-20-10-2019

14/10/2019 to 20/10/2019

https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Nje jave sa me te mbare dhe te begate ju urojme 

 

HENA E PLOT NE AKSIN DASH-PESHORE :NJE CIKEL I DASHURIS PLOTESOHET  ,LIDHJET E VJETRA  PERFUNDOJNE ,  LIDHJET ME PROBLEME STABILIZONEN,  KJO HEN E PLOT DO LER DHE VULEN E SAJ,PRANDAJ SHIKONI  CMUND TE BENI NE DASHURI SHANSI MOMENTI KOHA ESHTE TANI……

Kjo jave duket se eshte nje jave e mire ne vija te pergjithshme , ka ndikime me teper ne stabilizim te punes dhe te ekonomis .Hena e plot e dites se hen date 14/10 je shenja positive per juve , cikli ne lidhje me pune dhe me ekponomin stabilizohet , edhe pse do te mbyllen me veshtiresi dhe me shume lodhje .Plutoni ne shenjen e Bricjapit ne nje katerkendesh me rrezen e Henes dhe driten e Diellit  (Dielli ,Hena ) kjo ju rikujton se duhet ti beni me kujdes dhe qetesi jo me debate dhe zhurm cdo gje qe keni per te mbyllur ne ekonomi dhe ne pune pak me te vemendeshem me  mire per juve .

Shiko gjithashtu