https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Parashikimet javore10/02/20 - 16/02/20

https://www.youtube.com/watch?v=pdaLv1ZqF0U

10/02/20 - 16/02/20

Zgjidhni shenjën tuaj të zodiakut dhe lexoni parashikimin javor të horoskopit për javën e 10 - 16 shkurt.

Rritje e detyrimeve profesionale për shumicën e shenjave të zodiakut këtë javë.

Ngjarja më e madhe astrologjike e javës është lëvizja e Marsit drejt Bricjapit të Dielën, 16 Shkurt, e cila pritet të gjenerojë një dëshirë të fortë për njohjen sociale dhe të nxisë një aktivitet intensiv në punën tonë dhe rritjen e ofertave  që do të luajnë një rol të rëndësishëm në karrierën tonë. Gjatë javës, do të na jepet mundësia të zgjidhim çështje që mund  të na shqetësojnë në punë, veçanërisht të Hënën dhe të martën,  me pune dhe te drejten  tone   mund te kerkoj nje rritje apo dicka ne ceshtjet e punes  nga  eprorëve tanë.

Ka ardhur koha të tregojmë punën tonë dhe të përpiqemi të përfitojmë, jo vetëm në aspektin e zhvillimit tonë, por edhe në kuptimin financiar të asaj që kemi ofruar. Ne duhet qe ti kushtojmë vëmendje ditës e enjte, sepse nuk do të jetë e vështirë të bëhemi nervoz  dhe pesimistë ne r marrëdhëniet tona  me eproret tan .Mendimi i qart dhe pjekuria do të na ndihmojë të dalim nga gjendjet negative dhe të shikojmë drejt së ardhmes me një shikim optimist.

Marsi në shenjën tokësore dhe impulsive të Bricjapit do të na japë mundësinë të shfaqim me të vërtetë aftësitë tona profesionale, pasi detyrimet dhe përgjegjësitë që ne do të jemi të thirrur për të ndërmarrë do të rriten por duhet dhe te perfitojme . Por kjo ka edhe përfitimet e saj, pasi mund të tregojë dinamizmin dhe besimin që kemi në biznesin tonë apo ne pune te ndryshme qe mund te jemi . Në të njëjtën kohë, gjithashtu , ekziston rreziku i disa polemikave, veçanërisht me eprorët tanë, për shkak të përpjekjes këmbëngulëse për të imponuar kushtet tona dhe pikëpamjet tona nre lidhje me pune por nuk eshte se ka ndonje problem por kjo mvaret nga juve me shume dhe jo nga te tjeret  me pak zjuarsi gjithcka shkon me se miri .

Eshte ne te miren tone qe  të jemi shumë të kujdesshëm në mënyrën sesi trajtojmë emocionet  tona, pasi kërkesat e rritura për profesion nuk lënë vend dhe kohë për i/e dashuren  tonë ose nje lidhje te re  eshte mire qe te beni nje bised paraprake me njeriun tuaj te jetes ne lidhje me kohen e lire qe te mos keni keqkuptime . Prandaj është e domosdoshme që të ekuilibrojmë profesionin dhe jetën personale dhe të tregojmë më shumë interes për personin që kemi pranë nesh, në mënyrë që të shijojmë momentet e bukura që do të na ndihmojnë të lehtësojmë stresin dhe tensionin. Dhe pasi ne po flasim për ndjenja, per ta që janë duke provuar një histori  dashurie apo lidhje e reeshte mire qe te bisedoni por jot e grindeni  miq te nderuar ju urojme një javë të mbarë kudo ndodheni !

https://www.youtube.com/watch?v=pdaLv1ZqF0U

Shiko gjithashtu