https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

06/01/2020 to 12/01/2020

https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

06/01/20 - 12/01/20

Parashikimet javore

Zgjidhni shenjën tuaj të zodiakut dhe lexoni parashikimin javor të horoskopit për javën e 6 - 12 janar.

 

Eklipsi hënor në Bricjap – Gaforre : Hapat Karmike për të mbyllur çështjet familjare dhe të biznesit.

 

Pika kryesore e javës është Eklipsi Hënor në boshtin Bricjapi -Gaforre, i cili do të zhvillohet të Premten 10 Janar. eshtë eklipsi i parë i vitit per 2020 dhe vjen për të sinjalizuar lëvizjet dhe sjelljet që çojnë në mbylljen e cikleve dhe situatave që ndikojnë në familjen tonë dhe ne ceshtjet  e punës. Eshtë e rëndësishme të kuptohet që Ky eklips mund të jetë veçanërisht rilindje në çështjet e njohjes shoqërore dhe imazhit publik, pasi vjen puna për të ndryshuar rrënjësisht mënyrën se si sillemi, mendojmë dhe menaxhojmë këto sektor.

 

Merkuri , i cili është në sinkron të plotë me Diellin në Bricjap, luan një rol kryesor në eklipsin  e Henes dhe nuk lë vend për të gabuar prandaj duhet  të jemi te qartë, nje ndikim mjaft pozitiv , aftësi për të perceptuar atë që duan të tjerët nga ne. Eshte ne te miren tuaj qe cdo gje ta mendoni me par se te veproni ne ceshtje e rendesishme qe duhet te zgjidhen , kështu që ne do të bëjmë mirë të jemi shumë të kujdesshëm në sjelljen tonë sepse gjithçka që mund të bëjmë është të sjellim perball te tjereve gjera qe ne dim ti realizojme  që janë të rëndësishme për ne. Eshtë e rëndësishme të kuptojmë që duke treguar mirëkuptim, ne do të jemi në gjendje të zgjidhim çështje që mund të lindin në mënyrën më të mirë të mundshme.

 

Java përfundon me Takimin  Saturn-Pluton në Bricjap i cili zhvillohet të Dielën 12 Janar. Ky aspekt i veçantë astrologjik na shtyn të bëjmë ndryshime transformuese në pune dhe karrierën tonë, duke na ndihmuar të ndjekim atë që vërtet e duam dhe jemi më afër dëshirave tona. Eshtë e rëndësishme të kuptohet që e gjithë kjo do të bëhet nën një presion të veçantë psikologjik që mund të jetë jashtëzakonisht krijues dhe të çojë në rezultate të medhaja qe dhe vet juve nuk e keni menduar. Eklipsi i  Hënës në Gaforre nënkupton nevojën për të rënë në kontakt me emocionin tonë, rrënjët tona, bazën nga e cila filluam dhe për të dëgjuar shpirtrat tanë, duke ti lem menjan  dhe  injoruar stereotipet e shoqërisë që nuk na lejojnë të shprehemi. Kjo Jave shënon fillimin e një periudhe të ndryshimit të rëndësishëm në familjen tonë dhe sektorët e biznesit. Prandaj tani qe eshte fillimi lodhuni pak qe te fitoni dhe te relaksoheni me von Nje jave sa me tem bare ju urojme  PER ME TEPER PER TE LEXUAR SHENJEN TUAJ KLIKONI NE KETE ANDRESE :

 https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

https://www.youtube.com/watch?v=kxTG7X1x6c4

Shiko gjithashtu