https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-i-muajit-tetor-2019

01/10/2019 to 31/10/2019

Ky muaj do të ketë një karakter të veçantë brenda jush pasi do t'ju japë kohë për t'u marrë me veten tuaj, për të nisur plane dhe ëndrrat e jetës. Me Merkurin duke lëvizur tek Akrepi  në date 3/10 do të keni nevojë për të qëndruar me miq dhe të njohurit, ndërkohë në të njëjtën kohë do të merrni një surprizë të papritur që do t'ju sjellë gëzim të madh.Në takimet tuaja shoqërore ......

Shiko gjithashtu