https://www.astrologu.al/sq/node/32

23/10/2019

SA ME TE KUJDESSHEM DHE HUMAN SOT ME E MIRA PER NE  DHE PER NJERZIT QE NA RRETHOJNE , JO NXITIME , JO DEBATE, JO KEQINTEPRETIME, JO FJALE NE AJER!!!ME KEMB NE TOK GJITHCKA ARRIHET.

Sot e Merkur 23/10. Dielli kalon në Akrep dhe shënon sot një ngjarje  te rëndësishme astrologjike, pasi energjia ndryshon  dhe  intensifikohen.

 Perqendrohemi kryhesisht në çështjet financiare që lidhen me palët e treta, transaksionet dhe veprimet e biznesit që mund të na interesojnë. Hëna në Luan dhe ndikimi  i saj me Mërkurin në Akrep ngre zemërimin dhe nuk përjashtohet kjo te krijoni tensione në marrëdhëniet personale dhe profesionale. Dielli në Akrep: Pasioni dhe pasiguritë luftojnë brenda nesh. Dielli kalon te Akrepi dhe kjo  krijon një atmosferë e fshehtë misteri dhe introverse , pasi kjo na çon të mbyllemi dhe vëzhgojme  rreth nesh se si të tjerët lëvizin. E rëndësishme është fakti që dyshimi është intensifikuar ndjeshëm dhe kjo mund të ndikojë si nga ana financiare partneritete dhe marrëveshje, si dhe jeta jonë personale. Kjo është shkaktuar nga pasiguritë,frika dhe ndoshta zmbrapsjet që kemi fshehur brenda nesh ndërsa ata dalin në dritë dhe testojne nervat tona.E  rëndësishme eshte  për ne që të merremi me çështje financiare në marrëdhënie me palë të treta, investime, hua ose çështje të trashëguara që mund të mbeten pezull, gjithashtu intuaita jon   mund të kuptojmë se duhet të lëvizim. Në një nivel personal Pasioni fluturon dhe është ajo që mund të krijojë momente unike, mjafton qe ne te mundemi të menaxhojë ndjenjën e xhelozisë që mund të nxisë klimën në jetën tonë personale. Gatishmëria për të parë dhe kuptuar frikën më të thellë do ndihmoj  për të balancuar dhe trajtuar ata rreth nesh me më shumë durimin. Hëna në shenjën e Luanit  forcon besimin tonë dhe e forcon ato nevoja për t'u kualifikuar në çfarëdo ambienti ku ne gjendemi. Kjo mund  të çojë në ekzagjerime dhe tendenca të forta të vetë-përqendrimit që ka të ngjarë të shqetësojnë. Është  më mirë të tregosh zotësinë për të kuptuar atë që të tjerët duan dhe jo te

 përqëndrohemi vetëm në tonat. Në jetën tonë emocionale, bujaria do të luajë rol të rëndësishëm, pasi ne nuk do të hezitojmë t'i japim fund asaj që i pëlqen partnerit tone. Ndikimi I Merkurit  në Akrep ngre tensionin dhe kjo ben te mundur të futemi në një proces mendimesh negative   që mund të çojë në proces gjyqësor ,në jetën tonë personale, por edhe në transaksionet tona financiare. Vëmendje e veçantë gjithashtutë tregojmë tendencën për të shprehur gjëra për të cilat ne nuk besojmë në thelb, sepse është kjo që mund të krijojë probleme të veçanta për partnerin tone dhe bashkpuntoret  tanë, prishja e marrëveshjeve financiare që mund të na ndikojne negativisht nese nuk bejme durim .

 

Shiko gjithashtu