HENA E RE NE PESHORE :NJOHJE TE REJA DHE BASHKEPUNIME NE FUSHEN EKONOMIKE DHE TE PUNES VIJNE NE RRUGEN TUAJ .

                                   https://www.youtube.com/watch?v=COLJ8ncB5GY

HENA E RE NE PESHORE :NJOHJE TE REJA DHE BASHKEPUNIME NE FUSHEN EKONOMIKE DHE TE PUNES  VIJNE  NE RRUGEN TUAJ .

Nje jave mjaft  e mire dhe shume  positive vjen per juve  ,ku diten e hen  te dates 23 shtator Dielli kalon ne shenjen e dashuris ne Peshore  ku duhet te jemi mjaft te vendosur ne ceshtjet qe na interesojne .

Nuk perjashtohet mundesia te keni njohje te reja per nje te ardhme me kembe ne toke si ne dashuri por dhe ne sferen ekonomike te punes suaj djhe per juve qe filloni rishtas ne nje pune te re , eshte nje jave e mire me fillime dhe angazhime te rendesishme ne pune dhe ne  gjerat e reja qe do te shfaqen  kete jave

Diten e merkure me date 25 Shtator  Aferdita  ne Peshore formon  nje katerkendesh  me Saturnin  nga Bricjapi  eshte nje kend qe mund te ju lodhi pak ne disa ceshtje qe kerkoni me deomos te marin zgjidhje  sic jane ana ekonomike dhe dashuria ketu kerkohet pak kujdes me teper se cdo gje tjeter , diten e shtune me date  28 Shtator realizohet Hena e re ne shenjen e Peshores  ku kjo Hen e re na dikton disa mangesi qe mund te kemi ne nismat e reja dhe duhet te jemi sa me te perkushtuar ne ceshtjet qe ne duhet ti stabilizojm . Eshte koha per dick ate re duke filluar nga kjo jave dhe ne ditet ne vazhdim .

Le te  punoj instikti jon ne gjerat e rendesishme  te jemi sa me te qet sa me te dashur me njerzit qe na japin gezim dhe lumturi por njekohesisht ndihmesa te rendesishme ne kohen dhe momentin e duhur . NJE JAVE TE MBARE DHE TE BEGAT KUDO NDODHENI NE CDO CEP TE BOTES  TE NDERUAR MIQ . ME RESPEKT J.PULLA .

Shiko gjithashtu