eklipsi henore ne Luan

21/01/2019

Sot ndodh eklipsi hënor në një shenjë miqësore, gjë që tregon se edhe në qoftë se ka vështirësi sot dhe në të ardhmen e afërt mund të gjeni më në fund rrug;dalje. Çelësi nuk është që të nxitojnë për të vepruar dhe shfrytëzuar të gjitha të dhënat që ju janë dhënë, pasi që ka të ngjarë të jeni të joshur nga impulsi.

Shiko gjithashtu