DEMI  20  Prill-20 Maj Cfarë ju pengon dhe nuk e kaloni dot?si do ta kaloni

       DEMI        20  Prill-20 Maj

 

Cfarë ju pengon dhe si do ta kaloni

Evetmja gjë që mund të arrijë të bëhet pengesë  në rrëmbimin   dhe sulmin e qetë të një Demi  s`është tjetër vec se vetja e tij.Demët mërziten  dhe përdorin njerëzit që kanë përrreth  vetëm kur duan të forcojnë   besimin në vetvete apo  të vënë  në dukje nderin e tyre .Dëshirat e tyre janë jashtëzakonisht  këmbëngulëse e absurditisht kërkuese.Por shumë janë Demët që karakterizohen nga mungesa e dëshirës , e marrjes së vendimeve  sa që të tjerët besojnë se personat e kësaj shenje janë disfatistë.Herë të tjera me këmbënguljen e tyre absurde  japin përshtypjen se po “ia bëjnë vet varrin vetes”Të gjithë ju Demët e tokës ndjeni plotësisht nevojën të lëvizjes më tepër nga të tjerët me qëllim që të evitoni  ngatërresat  në situate të rrezikshme  dhe të pazgjidhshme , që mund të shkaktojnë dhe zhdukjen tyaj.Mënyra më e mirë për të ndihmuar  veten  është që të mbani distancë nga fjalët dhe veprimet tyaja.T`i largoni nga ndjeshmëria dhe rrëmbyeshmëria juaj duke I lakuar në filtrin e logjikës.Përpiquni të rrisni ndjenjën e humorit që ju mungonaq shumë , dhe do të shihni se gjërat kanë dhe anën e tyre positive.Vendosni veten tyaj në atë të dikujt tjetër duke analizuar sjelljen tuaj nga  prizmi I logjikës së tij.Do të zbuloni sa lehtë e padrejtësish I keni akuzuar të tjerët.Mos u bëni tepër armiq  kokëfortë sapo iu bëjnë  kritikën më të vogël të tjerët.Jepini të tjerëve mundësinë për ti dëgjuar, dhe jepni disa propozime  të cilat të mos fillojnë me  të zakonshmen”unë”.Mos harroni të përmirësoni dhe lidhjet tuaja shoqërore. Sa më shumë vetëvlerësoheni , aq më tepër të tjerët nuk iu respektojnë , duke ju lënë pas,duke arritur t`ju nxjerrin pothuajse plotësisht nga jeta e tyre e duke ju  harruar bile shumë shpejt.

             Avantazhet

Dashët duken të këndshëm e zbavitës , por kanë të gjitha karakteristikat e një biznesmeni të suksesshëm.Dinë shumë mirë sit ë nxjerrin para , por dhe si t`I  përdorin ato.Janë tepër të fortë , të qëndrueshëm, plotësisht të sinqertë dhe tepër praktikë.Ata që janë pranë jush ju njohin mirë dhe dinë të mbështeten tek ju në castet e vështira.Demët burra e gra janë shembulli më I mirë I njerëzve , që nuk mbështetentek fati apo të tjerët , por tek fuqitë dhe aftësitë e tyre.Nuk “fluturojnë” kurrë  në ajër dhe  realizmi I tyre është I vecantë.Janë tepër të sinqertë , edhe në rastet kur e dinë mirë sekjo mund të dëmtojë veten e tyre.Demët kanë qëllime të qarta për jetën e tyre dhe dinë mirë si t`I realizojnë.Nuk llogarisin kurrë pengesat e mundimet, kur bëhet fjalë për të arritur atë që dëshirojnë.Janë të organizuar dhe praktikë me punët, dhe nuk tërhiqen kurrë nga njenjat e castit.Filozofia e Demit për jetën është shumë e thjeshtë.

Umjaftojnë pak gjëra për të qenë të lumtur , dhe e sigurt është që nuk merren kurrë me problemet e të tjerëve  apo të përbashkëta.Si bashkëshortë Demët , gra e burra , janë të ndershëm, të sinqertë, plotësisht besnik, jashtëzakonisht të ndjeshëm, mjafton që partneri I tyre te mos I vihet kundra, dhe ti tregojë përherë dashurinë dhe vlerësimin e tij.Adhurojnë jetën familjare dhe bëhen prindër shembuj.

                            Dobësitë

 

Ata që thonë se Demat qëndrojnë të palëvizshëm , të ngjitur në një vend , sa që mund të nxjerrin  dhe rrënjë  nuk është se largohen nga realiteti.Sjellja në tokë e Demëve I bëntepër të ngadalshëm.Duan që për cdo lëvizje  që bëjnë të jenë të sigurt dhe në gërshetim më ngurimin që shprehin për gjithcka, nuk arrijnë atë që dëshirojnë nga ideja se ndoshta mund të hasin  pengesa në rrugë.Demat negativë janë dembelë të pashërueshëm ,dhe kanë filozofinë që “mos bë dicka kurrë sot, kur mund ta bësh atë nesër”.Temperamenti I  Demëve lëviz mes stilit indifferent e të sëmurë  deri në një shpërthim të dhunshëm e të paparashikuar.Kur zgjohet “djalli”Brenda Demit më mirë të fshiheni.Kur nevrikosen keta njerëz humbasin drejtimin, shpërndajnë panic dhe shkatërrojnë gjithcka rreth tyre.Ngjajnë mëe vullkan që ka vite të tëra që fle e shpërthen papritur pa shkak e arsye.Tërhiqen shpesh nga dashuria për  të ngrënë  duke harruar mirësjelljen.Një Dem  mund të dallohet lehtë nga shenjat e gjellës nëpër roba apo nga shenjat e zeza  nëpër thonj…

Kur ndjehen të uritur Demat e nuk kanë gatuar  hyjnë ne frigorifer duke boshatisur  gjithcka ka atje brendaShpesh akuzojnë të tjerët për gabimet e tyre  duke I ndëshkuar me  heshtje të plotë. Kujdes se mund të pëlcasin pa nxjerrë pothuajse asnjë fjalë nga goja. Demat negativë s`janë të shoqërueshëm,nuk iu pëlqen të dalin jashtë por as tëp resin të tjerë në shtëpi.Duan t`u vendosin zinxhirë partnerëve duke I pasur pranë vetes, dhe në fund pyesin me cudi kur kuptojnë se kanë mbetur vetëm fare…

 

 

 

Keni dobësi tek njerëzit që:

 

1.Dallohen  dhe janë të sjellshëm.

2.Vlerësojnë dhe adhurojnë gjërat që keni pa ju patur zili.

3.Dinë ku fillojnë e ku mbarojnë kufijtë  në jetën e tyre , dhe që nuk ngatërrohen kurrë nëpër këmbët tuaj.

4. Ju këshillojnë në mënyrë dalluese pa u bërë barë.

 

  Nuk duroni dot njerëzit që:

1.Kërkojnë vazhdimisht ose më keq marrin pa ju pyetur gjërat tuaja.

2. Të tjera thonë ditën e parë e të tjera tjetrën.

3.Hiqen sikur I njohin të gjitha,kanë mendim për gjithcka,e s`dëgjojnë kurrë asnjë.Ju detyrojnë përherë të bëna gjëra sipas mënyrës së tyrë, pa ju dhënë kurrë asnjë shpjegim logjik.

 

Ju pëlqen të:

 

1.Tërhiqni vëmendjen e të tjerëve e të bëheni epiqendra e kujdesit të tyre.

2. Rregulloni shtëpinë, makinën tuaj, lodrat e fëmijëve dhe gjithcka që  del para jush.

3. Kaloni orë të tëra në mbrëmje pranë oxhakut të shtrirë në divan në shoqërin ëe një libri të bukur,apo të një shoqërie të zgjedhur.

 

Nuk duroni të:

 

1.Merreni me cfarëdo lloj pune që ka të bëjë me marrjen e vendimeve të rëndësishmë.

2. Të bëni vazhdimisht debate pune.

3. Të jeni të detyruar ju  të bëni  hapin e parë në mardhënin tuaj.

 

 

Të fshehtat e kësaj shenje

 

Në qoftë se doni ti jepni dicka Demit që ta kujtojë për gjithmonë duhet të keni kujdes:

-Të jetë dicka e lirë

-Të jetë më e mira në llojin e saj.

-Të ketë pamje dhe të jetë e shtrenjtë.

-Të ketë domosdo vlerë praktike.

Demët blejnë makina me dy kritere;

Së pari ajo të jetë e ndërtuar shumë mirë , dhe e dyta  të cudisë tëtjerët.U pëlqejnë  tepër ato që kanë pajisje moderne,dhe vrapojnë sapo e marrin , të blejnë dhe ekstrat që ekzistojnë për atë makinë.Ngjyra e dashur e makinave për ta është ajo e gjelbërt në të gjitha nuancat e saj dhe e bardha.Adhurojnë ndenjëset prej lëkure dhe makinat VOLVO.

Pija e tyre e dashur është birra , që e konsumojnë shumë, dhe  pija tjetër e tyre e preferuar është konjaku.Zonja Dem ka dobësi tek verërat e ëmbla dhe për koktej me lëng frutash.Ata nuk simpatizojnë sportin.U pëlqen gjimnastika suedeze për të mbajtur linjat,por urrejnë gjithcka që ka të bëjë me lëvizjen e aq më tepër me vrapin. personifikimi I lumturisë.Gjetët më në fund njeriun tuaj!I shkoni për shtat shumë mirë njëri – tjetrit dhe  cdo cast jeni gati të bëni atë që do të kënaqte partnerin tuaj.Mund të thotë dikush se  keni lindur për të zbuluar dhe plotësuar njëri – tjetrin.Sikur të ndërronit dhe mëndjet  asgjë nuk do të  ndryshonte në jetën tuaj.Shpesh herë mbeteni të cuditur e me gojë hapur  se para se të shprehni  një mendim apo dëshirë partneri juaj e ka bërë atë realitet.Ka caste kur kërkoni vetë  të keni kundërshtime , kjo vetëm për ta bërë më të pasur jetën tuaj me eksperiencën e një  zënke.Problemi I vetëm në këtë lidhje është se ju që ngjani si dy pika uji, s`keni mundësinë të njihni gjëra që  secili prej jush nuk do të mund t`I bënte vetëm.Ju mungon provokimi dhe antagonizmi.Duhet kujdes që mos të bini në besdisje të gjatë ,vec të tjerash një lidhje perfekte.Në kërkim të përsosmërisë.Mund të karakterizohej  mardhënia juaj “e përsosur”  Sepse  sinqerisht ju po shijoni  kënaqësinë e shoqërisë të njërit me tjetrin. Një mardhënie me diskutime të pafundme, shqetësime shpirtërore dhe me mbështetje të sinqerta.Do zbuloni mijëra gjëra për të diskutuar dhe do të kaloni bashkë orë pafund  pa besdisur kurrë njëri- tjetrin.Do të shpjegoni ëndërrat dhe dëshirat , e do të analizoni planet tuaja për të ardhmen.Nuk do të ketë aspak rëndësi nëse këto plane nuk do të realizohen kurrë, apo do të bëni plane të reja cdo ditë.Ju po shijoni  në kuptimin e plotë të fjalës prezencën e njëri –tjetrit dhe kërkoni  me cdo kusht të jeni bashkë.Rrallë  herë nuk do të dakortoheni dhe akoma më rrallë do të ziheni.Edhe pse do të ketë cështje që do të  keni kundërshtime rrënjësore  ju do t`I lini mënjanë pa u kushtuar rëndësi, me qëllim që të mos prishni zemrën e njëri-tjetrit.Jeni nga ciftet  e admiruar që do të qëndrojnë të dashuruar deri në  pleqëri.

 

Logjikë dhe pasion

 

Në këtë mardhënie  cdo partner gjen tek tjetri vlera që admiron  me të vërtetë dhe që do të uronte t`I kishte dhe ai vetë.Kur jeni bashkë uroni që të merrni dicka nga stili, ndjenja , humori, zgjuarsia dhe mënyra e të sjellurit të partnerit tuaj.Kujdes se kjo  nuk është rruga e vetme por mund të ndodh dhe e kundërta.Dhe shoku juaj ju admiron gjëra qe bëni apo thoni  dhe donte dhe ai t`ju ngjante me të njëjtën mënyrë.Kjo heshtje e sjellshme mes jush është një e fshehtë e lumturisë  në mardhënien tuaj.është aftësi  juaj magjike të shpalosni talentet e shokut tuaj dhe t`I ktheni në dicka të mirë, më të mirë se cfarë është në të vërtetë.Sigurisht që zënkat nuk do t`ju mungojnë kur shoku juaj e humbet interesin për ju, s`ju korrigjon e kritikon më.S`ju mungon logjika dhe shumë shpejt castet e lumtura do fshijnë nga kujtesa zenkat e vogla.Për martesën tuaj ekzistojnë parashikimet më të mira.

 

Bashkë nuk bëni dhe vec nuk mundeni

 

Një lidhje kufillojne të shfaqen vështirësitë.Kjo vjen nga kontraditat tuaja që nuk janë të pakta.Shumë shpesh do të kuptoni se keni mendim të kundërt në trajtimin e cështjeve të ndryshme. E dini se në të vërtetë nuk kundërshtoni njëri –tjetrin për gjërat thelbësore, por karakteret përplasëse tuaja vënë në provë padrejtësinë kur bëhet fjalë të merrni vendime të rëndësishmëe për jetën.

Lidhja juaj një ditë duket e përsosur dhe tjetrën e padurueshme,por asnjëri prej jush s`merr guximin t`I jap fund kësaj situate.Ndani bashkë shqetësimet dhe përpiqeni shpesh me dëshirë të mirë të vendosni një urë kalimi për  ndryshimet tuaja.

Mos u përpiqni kot t`ju shpjegoni të tjerëve këtë situatë, miqve e të afërmve  tuaj , se nuk do t`ju kuptojnë.Nuk është logjika ajo që ju mban ju të dyve pranë por ndjenja.Është shumë e mundur të jetoni një lidhje jashtëzakonisht të fortë por që rallë mund të coj në martesë.

 

Ta kisha thënë se do të largohem !

 

Bëni cirk në mënyrë të rrezikshme!Lumturinë dhe katastrofën në lidhjen tuaj I ndan veëm një hap.Zënkat e shpeshta nuk mungojnë por , fatmirësisht mundeni pas pak të përqafoheni dhe t`I jepni njëri –tjetrit premtime për dashuri të përjetshme.Kjo deri në mëngjesin tjetër  dhe prapë nga fillimi.Në këtë vlerësim marrdhëniesh futen të gjitha ciftet që I përkasin të njëjtës Shenjë.Kjo do të thotë se ka mundësi mirëkuptimi në zgjidhjen e  problemeve,por asnjë mundësi për zgjidhje  alternative.Dy njerëz që mendojnë e veprojnë në të njëjtën mënyrë s`janë të aftë të ecin përpara.Pengesat që do të hasin do mbyllin në të njëjtën kohë horizontet e të dyve dhe do t`ju bllokojnë nga ana psikologjike dhe sentimentale.Njerëzit që hyjnë në këtë vlerësim është më mirë që të kuptojnë sa s`është vonë, se për ta, më mirë të krijojnë një lidhje miqësore se sa të përfundojnë në martesë.

 

Dashuroni provokimet

 

Këtu mos përputhjet dhe ndryshimet duken më tepër e në mënyrë më serioze, nga gjërat që mund t`ju lidhin. Shpejt do kuptoni se jeni dy njerëz të ndryshëm me dëshira të vecanta  dhe besim.Në qoftë se doni të qëndroni bashkë duhet të krijoni një system komunikimi

ku mes ndryshimeve që keni ,të mund të merrni  dhe të jepni vetëm cilësitë tuaja positive.Keni fuqinë të njihni talentet e njërit tek tjetri  dhe aftësitë që nuk keni,dhe kjo është ajo që ju lidh.

Por ka dhe shumë të tjera  që ju ndajnë.Po nuk mëndët të respektoni njëri –tjetrin atëherë shumë shpejt kritika juaj do mbetet djegëse dhe boshe, dhe e do të largojë shokun tuaj.

Mardhënia juaj s`ka asnjë mundësi për të vazhduar e fortë po mbetët duke zënë në gojë dobësitë  e tjetrit , e duke u hequr gabimeve përmasat e së vërtetës.

Secili nga ju duhet të lëshojë pe  dhe të mësojë të respektojë vendin  ku merr frymë e lëviz  shoku juaj ,që të mund të shijoni mardhënien tuaj.

Një mardhënie që dhe për qetësinë shpirtërore të të dyve të mos përfundonte në martesë.

 

Gjërat janë të vështira

 

E vetmja gjë e mirë të paktën  në fillim të kësaj lidhjeje është pamundësia e lidhjes!Është e qartë se ju të  dy nuk përputheni aspak.Ndryshime deri në ekstrem në zakone,në mënyrën e jetës, në të ngrënë , në veshje , në argëtim , në seks.Por dicka  ju sjell ju të dy më pranë.Bukuria e të panjohurës për të jetuar në anën tjetër edhe për pak është hallka e fatit,enjë lidhje të forte sentimentale.Ndryshimet tuaja jan ëtë thella  dhe shumë shpejt do të dalin në sipërfaqe do t`ju tundin të dyve. Kurrë kjo lidhje nuk do të shkojë në ujëra të qeta.Vazhdimisht do të ndjeheni si I mbytur deri në mes  në një det me furtunë , ku secili do të kapet nga një copë dërrasë  se është I detyruar ,pa rënë dakort se ku të kapet për të mos u fundosur.Ciftet që bëjnë pjesë në këtë  vlerësim zakonisht  gjenden në rrethin Zodiak, dhe është e qartë se do të jetojnë një mardhënie sentimentale dhe me pathos, por që s`do të coj veteëm në një ndarje të shpejtë të shoqëruar me një breshëri zënkash.

 

Më mirë ta harroni!

 

Si është e mundur të besoniqë mes jush të krijohej një lidhje , vec asaj që të con në gjyq.

Largohuni sa më shpejt që është e mundur për të shpëtuar nga  sa më pak humbje.Ju shqetëson mënyra si flet , vishet, flet në telefon, si ofendon shokët, si ecën dhe akoma si merr frymë.C`kërkoni ju nga ky njeri që për fat të keq është gjendur në rrugën tuaj? Ose duhet të qëndroni gojë kycur ,fakt shkatërrimtar për ju,  ose duhet të largoheni njëri nga tjetri sa më shpejtë që të jetë e mundur.Mos harxhoni kohën tuaj  të vyer, por kërkoni  nje shok që do t`ju përshtatet më mirë.

Shiko gjithashtu