Dashi mujor

01/10/2020 to 31/10/2020

Të dashur Dashë, Tetori do të jetë një muaj intensiv për ju i cili ju fton të bëni një vlerësim të të gjitha të dhënave që ekzistojnë deri më tani në marrëdhënie dhe bashkëpunime të rëndësishme dhe të merrni vendime. Fusha e marrëdhënieve ndërpersonale do të jetë në ballë gjatë gjithë muajit dhe kjo do të fillojë nga 2/10 kur Hëna e Parë e plotë për këtë muaj do të zhvillohet në boshtin tuaj (Dashi-Peshorja). Kjo Hënë e Plotë flet për ankesat që keni nga të tjerët, por këto ditë ato do të dalin në sipërfaqe. Ankesat do të jenë ato që do të përcaktojnë marrëdhëniet personale ose profesionale dhe ka të ngjarë t'ju çojnë drejt vendimeve. Më 15/10 Mekruri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Akrepit dhe ju fton edhe një herë të shihni çështje që lidhen me sektorin financiar dhe në veçanti të kaluarën ekonomike.Mundohuni të zgjidhni gjithçka që është në pritje menjëherë në mënyrë që të mos bëjë një rishfaqje dinamike. Më 16/10 Hëna e re që zhvillohet në shenjën e Peshores mund të japë "goditje falas" në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet që "fryjnë binarët" për të ecur përpara të lirë nga barrat e së kaluarës. Më 23/10 hyrja e Diellit në shenjën e Akrepit tregon se fillon një periudhë introversioni, e cila është e nevojshme për të riorganizuar dhe realizuar të dhënat e reja. Më 28/10, Merkuri, duke qenë në një rrugëtim të kundërt, kalon në shenjën e Peshores dhe mund të sjellë përsëri një partner të vjetër ose një nga bashkëpunëtorët tuaj. Muaji mbyllet me Hënën e plotë të dytë që do të zhvillohet më 31/10 në boshtin Demi-Akrepi i cili ngre çështje që krijojnë pasiguri.

Dashuria

Hyrja e Afërditës në shenjën e Virgjëreshës më 3/10 tregon se këtë muaj do të përqendroheni në çështje praktike të marrëdhënieve personale. Pra nëse tashmë jeni në një lidhje do i kushtoni mjaft kohë për të menaxhuar së bashku me partnerin tuaj çështje praktike të jetës së përditshme, vendeve të punës, detyrimeve dhe madje edhe punët e shtëpisë! Kjo mund të heqë edhe përkohësisht elementin erotik të marrëdhënies tuaj dhe duhet të keni kujdes që mos lejoni që mosmarrëveshjet për çështje të përditshme të ndikojnë në marrëdhënien tuaj. Dhjetë ditët e dyta të tetorit duhet të jeni shumë të kujdesshëm pasi Hëna e re që do të zhvillohet më 16/10 do të jetë shpërthyese dhe mund t'ju çojë të "bëni flokët" në disa mosmarrëveshje që mund të keni me partnerin tuaj. Më 28/10 me hyrjen e Afërditës në shenjën e Peshores do të jetë më e lehtë të hidhni ura komunikimi me dikë që ju intereson, nëse jeni i lirë. Në fakt, është e mundur të takoni një person që do t'ju fitojë që nga momenti i parë. Më 28/10, Merkuri, duke vazhduar rrugëtimin e kundërt, kalon në shenjën e Peshores dhe nuk përjashtohet të rikthejë një person nga e kaluara!

Puna dhe Ekonomia

Marrëdhëniet dhe partneritetet e biznesit do të zgjojnë interesin tuaj këtë muaj dhe është e mundur që të ketë ndryshime në to gjatë tetorit. Nëse nuk doni ndryshime, duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe komunikimit që do të keni me njerëzit që takoni profesionalisht, pasi mund të ketë keqkuptime. Rrugëtimi i kundërt i Mërkurit së pari në shenjën e Akrepit dhe më pas në shenjën e Peshores nuk do të mbajë një klimë të mirë komunikimi dhe mund të rikthejë në plan të parë çështjet e së kaluarës që duhet të ishin zgjidhur. Nga data 12 deri më 20/10 duhet t'i kushtoni vëmendje të madhe diskutimeve të biznesit, nëse mund të shmangni marrëveshje të reja dhe të mbani një ton të qetë në mënyrë që të ruani marrëdhëniet e biznesit që ju interesojnë.

Albanian