Axhenta e muajit Maj 2019

01/05/2019 to 31/05/2019

Kalendari Maj 2019

Një muaj i ri hapet para nesh, i cili vjen me të mirët për të ofruar gradualisht të gjithë përfaqësuesit e shenjave mundësinë për ripërtëritje, gëzim, kënaqësi!Lëvizjet e planeteve të shpejta të shenjave rezervojnë këtë muaj komunikimet, udhëtimet, flirtimin, dashurinë, kënaqësinë, dhe vigjilencën për të gjithë!Kështu që ju uroj që të keni një muaj plot parfume, shije, melodi, erë që do t'ju bëjnë të shkëlqeni dhe të jeni të lumtur.Merkuri do të marrë shenjën e Demit tokësor më 6 Maj në 19:26 ndërkohë Afërdita do të hyjë në të njëjtën shenjë me 15/5 në 10:46.Marsi do të hyjë në shenjën ujore dhe të ndjeshëm Gaforren më 16 Maj në 04:10, ndërkohë Dielli dhe Merkuri do të kalojnë edhe në shenjën e Binjakëve nga 09-11:52.Mund të duket mjaft intensive, dhe kjo ditën e Majit që festohet në të gjithë botën perëndimore mund të mos jetë ajo që ne vetëm presim, duke na nxitur të dalim jashtë, të mbledhim lule në vendin më të afërt që është në dispozicion ose për të udhëtuar.Ka oreks për lëvizje dhe komunikim, por kjo ndjenjë duket se zhduket gjatë ditës.Tashmë në fillim të muajit, hyjmë ndal ngadalë në atmosferën e formimit të një Hëne të re që do të zhvillohet ndërmjet 4-5 Majit 2019, në gradën e 14-të të Demit dhe ku nëpërmjet kryqëzimeve lidhet me Neptunin dhe Plutonin.Kjo Hënë e Re që na mirëpret në fillim të Majit është një shenjë se ky muaj është mjaft i fortë në një nivel psikik ku shumë njerëz mund të zbulohen përmes meditimit dhe qetësisë, ku në këto kohë duhet të jemi të hapur ndaj mesazheve që vijnë nga një tjetër sferë.Hëna e re tek Demi është gjithmonë një mundësi për të ribashkuar natyrën me tokën.Koha e dhënë për njerëzit është e përshtatshme për të vlerësuar mjedisin në të cilin jetojmë ose për të shprehur mirënjohjen për atë që na jep tokën dhe natyrën deri më tani.Kjo festë e ditës së Majit ka një mesazh të ndryshëm shpirtëror. Megjithatë, analiza e tij gjithmonë do të jetë në një tekst të veçantë.

Afërdita do të jetë tek Dashi dhe kjo është një akt i fuqishëm dhe vendimtar për shumë gjëra në jetën tonë gjatë kësaj periudhe.Afërdita tek Dashi nuk është frikacak, por në të vërtet është në fakt e gatshme të luftojë për të mbrojtur njerëzit e saj të dashur ose besimet e saj.Por kjo formon një katror me Saturnin dhe Plutonin, gjatë kësaj kohe mund të na frymëzojë për të hequr atë që bllokon lumturinë tonë personale nëpërmjet këmbënguljes dhe pasionit.

Por ajo formon një pikëpamje katrori aq sa dhe me Plutonin, ku në një takim me Eris gjatë kësaj kohe mund t’ju frymëzojë për të hequr atë që bllokon lumturinë tuaaj personale nëpërmjet këmbënguljes dhe pasionit.Tani është koha që të shpërblehemi disi për përpjekjet tona për shkak të forcës dhe vendosmërisë sonë, pasi ajo ishte tek Dashi.Relaksimi, duke ecur në një park, duke shijuar diellin në kafen tonë ose në ndonjë aktivitet artistik, është ajo që shijon Afërdita tek Demi.

Marsi gjithashtu do të shkojë në zonën e Gaforres më 16 Maj,ku gjërat këtu janë më komplekse.Në njërën anë, Marsi tek Binjakë është i hapur (zhvillimi i shpirtit) dhe mund të marrë shumë përgjegjësi dhe aktivitete në të njëjtën kohë, sepse do shumëllojshmërinë, është i shpejtë dhe i paduruar, sidoqoftë tekGaforret gjendja shpirtërore është të kujdeseni për të tjerët.Gaforrja punon me instinkt këtu dhe është i gatshëm të kujdeset për shtëpinë, familjen dhe ushqimin, është një mënyrë e shkëlqyer për t'u marrë me këto gjëra të përditshme siç do të jetë tek Marsi.Mund të ndjeni motivimin për të kultivuar një kopsht ose për të shtuar më shumë bimë në oborrin tuaj dhe të provoni recetat që ju dhe njerëzit tuaj të dashur do të doni nga duart tuaja ose gjithashtu të pikturoni dhe rimodeloni vendin ku jetoni.Megjithatë, ky pasazh nuk mund të jetë domosdoshmërisht i brendshëm, sepse kjo shenjë gjithashtu mund të punojë shumë për të krijuar siguri dhe baza të forta, por familja vjen së pari.Mund të ketë vetëbesim të ulët gjatë kalimit, ndjeshmërisë dhe Marsi fyet lehtë.Tendencat pasive agresive mund të lindin nën Marsin tek Gaforrja, por gjithashtu vetëmbrojtja, mbingarkesa. Mund të ketë kërkesa emocionale, trillime dhe ulje.Por keni nevojë për të sqaruar trupin tuaj nga energjia negative duke aktivizuar një atmosferë të fortë rreth jush.

Hëna e plotë tek Akrepi do të zhvillohet të Shtunën më 18 Maj, në gradën e 17-të të Akrepit, një Hënë e plotë me ndjenja intime të pasionit dhe një dëshirë të fortë për tu përmbushur.

Dielli hyn tek Binjakët më 21 Maj, ndërkohë në të njëjtën ditë që Merkuri hyn në të njëjtën shenjë. Merkuri është e dominuar nga Binjakët, të lumtur për të gjetur të lirë interesat dhe ideve intelektuale.Kur Merkuri është në lidhje me Diellin, është një kohë kur mund të shkarkojmë informacion nga Bota.Në përfundim, Maji sjell mundësinë për të rivlerësuar atë që duam të kemi rreth nesh, qoftë në një nivel material ose në një nivel shpirtëror, apo në miqësitë dhe lidhjet që ndihmojnë zhvillimin tonë në udhëtimin tonë këtë jetë.Duke marrë parasysh atë që ne e vlerësojmë më së shumti, ne hyjmë në muajin e ardhshëm të Qershorit me një mendje të qartë larg problemeve serioze.

Pikëpamje të rendësishme – Maj 2019

1 Maj - gjashtëkëndësh Merkuri-Marsi-udhëtime krijuese, udhëtime të këndshme, fillimet e reja janë favorizuar si makineritë dhe tregjet e mallrave elektrike janë të favorizuar. Realizimi, forca, praktike. Dashët dhe Binjakët favorizohen.

2 Maj-katror Merkuri-Plutoni-sjellje e ashpër, absolutizëm, egoizëm dhe nuk ka kuptim, xhelozi, nervozizëm, mospërfillje – Nuk favorizohen Bricjapët dhe Dashët.

3 Maj-trekëndësh Merkuri-Jupiteri-diskutime konstruktive në të gjitha nivelet, krijuese, për veprimtari- favorizohen Dashët dhe Shigjetarët.

5 Maj- Hëna e re dhe Hëna blu tek Demi

6 Maj- Merkuri hyn në shenja e Demit- në 19:26.

7 Maj-katror Afërdita-Saturni-ftohtësia në probleme emocionale dhe financiare – nuk favorizohen Dashët dhe Bricjapët

8 Maj- bashkë me Merkurin-Uranin-kokëfortësi,ndiheni keq, jeni të çuditur, por gjendje e mirë mendore. Ndryshimet, idetë për gjëra dhe plane të reja janë duke u shqyrtuar – Favorizohen Demat.

9 Maj-trekëndësh Afërdita-Jupiteri-fat dhe lehtësi, gëzim, popullaritet, aftësi, dashuri, martesë, fitim-  favorizohen Dashët dhe Shigjetarët.

Katror Afërdita-Plutoni-vëmendje ndaj profesionit dhe emocionit, sepse krijohen tensione dhe probleme – nuk favorizohen Dashët dhe Bricjapët.

11 Maj-trekëndësh Diellit-Saturni-përgjegjësi, zhvillim pozitiv, fillimet e reja, fitimi i qëndrueshëm, durimi, rritja, ndihma, trajtimi serioz i një situate - favorizohen nga Demat dhe Bricjapët.

14 Maj- trekëndësh Dielli-Plutoni-bashkëpunime të mira, rritje, forcë, realizim, sukses, mbi kërkesë, luftë, dhe aftësi. – favorizohen Demat dhe Bricjapët.

Gjashtëkëndësh Afërdita-Mars-erotizmi dhe joshja intensive, dëshirat intensive, shprehjen intensive të emocioneve, aktivitetin artistik, mallin, marrëdhëniet intensive, fillimin e një marrëdhënieje- favorizohen Dashët dhe Binjakët.

15 Maj- Afërdita hyn tek shenja e Demit në10:46.

16 Maj-gjashtëkëndësh Merkuri-Neptuni-intuita dhe krijimi, marrëdhëniet intelektuale dhe vizioni, idealizmi, imagjinata, mirëkuptimi - favorizohen nga Peshqit dhe Demat.

Marsi hyn në shenja e Gaforres në 04:10.

17 Maj-trekëndësh Merkuri-Saturni-fuqia, logjika, metoda, rregulli, hijeshi, saktësia, vëmendje – favorizohen Bricjapët dhe Demat.

18 Maj- Hëna e Plotë dhe Hëna Blu tek Akrepi

21 Maj-Dielli hyn në yjet e Binjakëve në 09:00.

Merkuri hyn në yjet e Binjakëve në 23:52.

Bashkë me Diellin-Merkurin-biseda dhe analiza, të kuptuarit, ndërgjegjja, energjia, aktiviteti intensiv intelektual, mendja e shpejtë, zgjuarsia, favorizimi i nënshkrimit të marrëveshjeve dhe kontratave, suksesi tek Binjakët professional- favorizohen Binjakët.

22 Maj-gjashtëkëndësh Marsi-Urani-mundësitë e papritura, guximi, rreziku, vendimet e shpejta, argumentet, rreziku ose pengesat – favorizohen Gaforret dhe Demat.

30 Maj-katror Merkuri-Neptuni-Premtimet e rrema, dështime, mungesa e qartësisë shpirtërore, konfuzionit, gënjeshtrave, keqkuptimit, mënyrës së gabuar të të menduarit - nuk favorizohen Peshit dhe Binjakët.

Gjashtëkëndësh Afërdita-Neptuni- pasiguria, ankesat, dhimbjet, neglizhimi, vështirësitë në realizimin, iluzionin, mashtrimin –favorizohen Demat dhe Peshqit.

 

Parashikimet Mars 2019 analitikisht të gjitha shenjat për çdo dhjetë ditësh

Dashi:

Këtë muaj, financat ashtu edhe profesionalet, do të zhvillohen mjaft mirë, me një theks të veçantë në këtë fushë, me dallimi se Saturni retrospektiv në shtëpinë tuaj të dytë ka mundësi të sjellë disa vonesa.Mirë do të ishte të vazhdoni të bëni atë që keni bërë pa ulur punën tuaj, por është koha për t'u marrë me çështjet personale, shtëpinë tuaj, familjen tuaj ose marrëdhënien tuaj.Marsi i cili është sundimtari juaj e përtej kufijve nga 21 Prill, do të mbetet kështu në këtë mënyrë, ku në një kuptim do të thotë se kjo periudhë do të jetë disi aventureske dhe intensive për ju.Merkuri gjithashtu i rëndësishëm, do të jetë jashtë kufijve të 28-31, ku është një tregues se shumë nga këto janë disa nga ato me të cilat po punoni për të udhëhequr diku tjetër gjatë kohës që kërkoni zgjidhje të zakonshme.Më 15 Maj, Afërdita do të shkojë në shtëpinë tuaj të dytë duke rritur faktorin e fitimit dhe paratë në përgjithësi.Nga 17-19 / 5, bashkë me Uranin do të sjellë fitime ekstra dhe një ndryshim pozitiv në lidhje me parat. Veçanërisht pozitive do të jetë jeta juaj personale.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 14, 15, 16, 21, 31

Ditët më të mira për para:2, 3, 4, 5, 10, 11, 14, 19, 20,

Ditët më të mira të karrierës:4, 5, 13, 14, 21, 22, 31

Dhjetëditësh i pare :Maji është një muaj që kthen vëmendjen tuaj në financat tuaja dhe në një kontekst më të përgjithshëm në zotërimet tuaja personale - materiale dhe emocionale!Jeni duke kaluar në një periudhë të dukshme dhe ulje në financat tuaja, por me mundësinë e gjetjes së mënyrave të reja për t'ju ndihmuar të rrisni të ardhurat tuaja me kalimin e kohës.Nga 6-11/5, Merkuri nga Demi do të ndikojë në ngjarjen tuaj dhjetë-ditore, duke ju dhënë mundësinë për të diskutuar, vendosur dhe pajtuar për financat tuaja.Në periudhën 15-22 /5 do të shihni ndonjë rritje në të ardhurat tuaja, ose një të ardhura shtesë që do t'ju kënaqë. Megjithatë, menaxhimi juaj financiar duhet të jetë i rëndësishëm.Më shumë komunikim, me më shumë mundësi për udhëtime, njohje, kontakte dhe udhëtime, jeni në periudhën 21-26 / 5 ku Merkuri nga Binjakët do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj.Sundimtari i shenjës suaj, Marsi, e bën kalimin e tij në 16/5 në shenjën e Gaforres dhe nga pozita e dobësisë ju bën shumë më të zymtë, veçanërisht me mjedisin tuaj familjar.Menaxhoni nervozizmin emocional dhe shmangni shpërthimet.

Dhjetëditësh i dytë :Deri në 7/5 me Afërditën duke lëvizur në shenjën tuaj dhe për dhjetë ditësh jeni të freskuar, zbukuroheni, argëtoheni dhe ... flirtoni duke shijuar bukuritë e jetës me entuziazëm.Jeta juaj sentimentale është në një periudhë përmirësimi, dhe ky fakt ju ringjall. Me Hënën e Re që po ndodh në 5/5 tek Demi,  ju është dhënë mundësia e madhe për të bërë një fillim të ri që do të jetë fitimprurës në financat tuaja.Sidomos në periudhën prej 11-16 / 5 ka diskutime dhe marrëveshje që do t'ju ndihmojnë të ndiheni më të sigurt, dhe të qëndrueshëm në ekonomi.Një blerje / investim do të jetë e mundur këtë muaj për shumë prej jush, sidomos në mes të 22 deri në fund të muajit.Nga 26-31 / 5 jeni mjaft komunikues, të jashtzakonshëm, me shumë ide të reja, por edhe me mundësi për njohje të reja dhe udhëtime.

Dhjetëditësh i tretë :Mirë se vini në Maj me sundimtarin tuaj Marsi duke lëvizur në shenjën e Binjakëve deri në 16/5, duke ndikuar dhjetë ditëshin tuaj. Ju jeni në vigjilencë mendore, gati për të marrë iniciativa, për të aplikuar ide të reja, më aktive dhe sociale.Por ju duhet t'i kushtoni vëmendje nxitimit të lëvizjeve dhe ritmit të fjalimit tuaj në mënyrë që të shmangni grindjet dhe tensionet.Deri në 6/5, Merkuri do të lëvizë në shenjën tuaj dhe dhjetë ditësh, duke formuar një katror me Saturnin dhe Plutonin.Në ditët e hershme të muajit, ju kërkohet që të merrni më së shumti vendimet tuaja profesionale, por shumë prej tyre do të jenë të mërzitu në lidhje me diskutimet dhe lajmet që do të merrni që do të ketë një kthesë të pakëndshme apo edhe kufizuese për karrierën tuaj.Gjatë kësaj kohe, çështjet që lidhen me martesën gjithashtu ka mundësi të jenë shqetësuese për ju.Në periudhën prej 8-15/5, Afërdita nga shenja juaj ndikon në dhjetë ditëshin tuaj dhe hu lenë më të lirë në bukuritë e jetës dhe dashurisë.Një njohje e re do të vijë nga shumë prej jush, shumë do të përjetojnë edhe pasionet tuaja të dashurisë, por jeta juaj e dashurisë nuk kërkon zgjedhje apo pengesa . Përfitoni nga mundësitë e rritjes ekonomike nga data 16-21 / 5.

Demi:

Periudha e ardhshme deri më 21 Maj do të jetë mjaft aktive për ju, me Marsin që është jashtë kufijve. Nga 21/5 me Diellin në shenjën tuaj, në shtëpinë tuaj të dytë, dhe me Merkurin që hyn në shenjën tuaj në 6/5, kjo do të thotë që financat tuaja do të rriten dhe ka mundësi që duhet të përfitoni ose shpërblehni përpjekjet tuaja. Por është një kohë e mirë për para. Dielli dhe Merkuri do të udhëtojnë së bashku në shtëpinë tuaj të dytë dhe kjo do të thotë lëvizje dhe lajm i mirë për të rritur fitimin tuaj. Dashuria dhe marrëdhëniet janë gjithashtu një gjë e mirë që do të favorizohet, por do të përmirësohet shumë nga data 15 Maj dhe Afërdita do të hyjë në shenjën tuaj. Afërdita do të forcojë më tej financat tuaja, marrëdhëniet tuaja personale, joshjen që lëshoni do të ketë ndikim tek të tjerët. Afërdita / Urani nga 17-19 Maj mund të sjellë lajme të pëlqyeshme dhe të papritura sa i përket zhvillimit profesional apo parave. Problemi i vetëm ka mundësi të jetë rruga retrospektive e Plutonit ku mund të vonojë zhvillimet në çështjet personale.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 4, 5, 13, 14, 17, 18, 21, 22, 31

Ditët më të mira për para:2, 3, 6, 7, 10, 11, 13, 14, 19, 20, 23, 24, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës:4, 13, 21, 24, 25, 31

Dhjetëditësh i pare :Muaji i rinovimit dhe ndryshimit është Maji për dhjetë ditëshin tuaj. Tashmë shumica prej jush e kanë ndjerë rrjedhën e rizhvillimit që vjen nga ndikimi që merrni nga Urani duke lëvizur në shenjën tuaj.Këtë muaj, mendimet, opinionet dhe dëshirat tuaja ndryshojnë, dhe jeni gjithashtu të habitur nga trazirat në marrëdhëniet tuaja ose nga ardhja e njerëzve të rinj në jetën tuaj.Merkuri ecën me shenjën tuaj në 6/5 duke ndikuar në dhjetë ditëshin tuaj në 11/5. Gjatë kësaj kohe jeni mjaft komunikues, të dukshëm, njihni njerëz të rinj, por është e rëndësishme të shmangni revolucionin dhe reagimin ndaj vendimeve tuaja dhe mënyrën tuaj të shprehjes.Afërdita - sundimtari i shenjës suaj - bën rrugën tuaj në shenjën tuaj më 15/5 dhe ju rifreskoheni ndjeshëm, duke përmirësuar imazhin tuaj të jashtëm ndërkohë jeni më i hapur ndaj ndjenjave tuaja.Ndryshime të rëndësishme dhe surpriza pritet deri në 22/5 dhe jeta juaj emocionale, e cila ndonëse mund të paraqesë disa paqëndrueshmëri, me siguri mund t'ju japë momente emocionuese.Nga 16/5 me Marsin nga shenja e Gaforres, jeni në vigjilencë të vazhdueshme shpirtërore dhe komunikuese, ju nuk keni mungesë të lëvizjeve të shpeshta, por mund të bëheni pak më të degraduar në fjalët tuaja.Kujdes nga keqkuptimet me mjedisin tuaj, sidomos me vëllezërit e motrat, ndërkohë që është mirë të kufizoni nxitimin për lëvizjet tuaja.

Dhjetëditësh i dytë :Një muaj i këndshëm, krijues dhe freskues fillon për dhjetë ditëshin tuaj. Fenomeni më i rëndësishëm astrologjik që ndikon drejtpërdrejt ju është Hëna e Re që zhvillohet në 5/5 në shenjën tuaj dhe dhjetë ditëshin. Një faqe e re hapet në jetën tuaj dhe ju merrni hapat për t'ju ndihmuar të plotësoni dëshirat tuaja më të thella.Njohjet e reja të rëndësishme - në një nivel miqësor ose emocional - kanë diçka të bukur për t'ju ofruar!Merkuri nga shenja juaj ndikon në dhjetë ditëshin tuaj nga 11-16 / 5, ku do të jeni në gjendje të komunikoni, shprehni, të bëni marrëveshje / kontakte të reja dhe fleksibël në këtë kohë ndërkohë favorizohenidhe në udhëtimet.Nga 22/5 deri në fund të muajit gjithashtu keni një periudhë të favorit sentimental, ku do të ndihet përtëritja e jetës suaj dhe jeta juaj e përditshme.Afërdita nga shenja juaj ju ndihmon të shijoni bukuritë e jetës! Freskojeni pamjen tuaj të jashtme, ndiheni më mirë me veten ndërkohë jeni më i dashur në mjedisin tuaj.

Dhjetëditësh i tretë :Fillimi i muajit ju gjen në një humor më të brendshëm, por gjithashtu me nevojën për të marrë vendime të rëndësishme jetësore, të cilat mund të heqin përkohësisht psikologjinë tuaj.Ju jeni mjaft të favorizuar për të qenë në fushën e financave tuaja gjatë gjithë muajit ose për të zgjidhur detyrimet tuaja financiare ndaj palëve të treta.Sidoqoftë, në gjysmën e parë të muajit, Marsi nga Binjakët sjell shumë shpenzime të cila ju shqetësojnë, dhe emocionalisht, nuk mungëjnë momente të paqëndrueshmërisë dhe pasigurisë, ndoshta sepse disa nga dëshirat tuaja personale shtyhen në një rrugë të duhur. Në jetën tuaj sentimentale nuk mungon pasioni juaj, por shumë prej jush mund të mbajnë më shumë sekrete për jetën tuaj personale ose të përjetojnë një dashuri më të fshehur / prapa skenës.Në 16-21 / 5 me Merkurin nga Demi për të ndikuar në dhjetë ditëshin tuaj, jeni më të hapur për komunikimet tuaja, përmirësoni gjendjen tuaj, sepse cilësia e mendimeve tuaja është përmirësuar gjithashtu.Udhëtimet e këndshme dhe kontaktet japin ngjyrë për jetën tuaj të përditshme.

Binjakët:

Me Marsin që është jashtë kufijve, gjithçka ka mundësi të ndodhë në një mënyrë disi të pazakontë. Por kjo periudhë është e rëndësishme për ju, ku mund të ndikoni në situata ose të ndryshoni atë që ju shqetëson deri në mes të Majit. Përndryshe, muaji është mjaft pozitiv, në përgjithësi. Më 21 Maj, Dielli dhe Merkuri do të hyjnë në shtëpinë tuaj të parë ku do të rrisin vetëbesimin dhe vetëvlerësimin tuaj. Ju do të jeni në gjendje të përmbushni qëllimet tuaja dhe të tërheqni interesin dhe vëmendjen e të tjerëve në nivelin e komunikimit. Marsi deri në 16/5 në shenjën tuaj do të thotë që do të jeni në gjendje të përfitoni nga kjo kohë për të ndjekur atë që keni në mendje dhe për të vepruar ashtu siç dëshironi. Në 16do të hyjë tek Gaforrja dhe shtëpinë tuaj të dytë për pjesën tjetër të muajit. Ajo do të përfitojë veçanërisht ata që janë të përfshirë në teknologji dhe komunikim. Ambienti juaj shoqëror mund të jetë shumë mbështetës. Hëna e re në 4/5 dhe Hëna e Plotë mund të jetë shumë pozitive për ju sa i përket parave, kështu që organizoni veten për të lëvizur në përputhje me rrethanat. Shmangni marrjen nën stres dhe presion.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 10, 11, 14, 19, 20, 21, 29, 30, 31

Ditët më të mira për para:2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 19, 20, 24, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës:8, 9, 17, 18, 26, 27

Dhjetëditësh i pare :Maji është një muaj relativisht më i qetë për shenjën tuaj dhe për dhjetë ditëshin pa ngjarje të mëdha apo zhvillime të mëdha, por sigurisht ju jep mundësinë të ripërcaktoni dhe mbyllni fondet e së kaluarës apo edhe në pritje.Shqetësimi juaj kryesor këtë muaj do të jetë profesioni juaj, ku nga fillimi i muajit jeni në mendime dhe diskutime rreth punës suaj.Por nuk mungon ndjenja e tensionit, lodhjes ose madje nervozizmi, pasi ka ndryshime që ju shpërqëndrojnë ose ju bëjnë mjaft nervozë dhe të pasigurt rreth rrugës tuaj.Nga data 6-11 / 5 jeni në mendime dhe diskutime rreth rrjedhës së disa planeve profesionale, por nuk njoftoni hapat e mëvonshëm, por jeni në një periudhë para sezonit.Në periudhën prej 15-22 / 5 jeni më kreativ në profesionin tuaj, ndërkohë në jetën tuaj ju mendoni se disa marrëdhënie kanë nevojë për dashurinë dhe mbështetjen tuaj.Në gjysmën e dytë të muajit me Marsin nga shenja e Gaforres jeni më të prirur për shpenzime financiare, dhe emocionalisht jeni të zotëruar nga pasiguritë që mund të manifestohen me grindje dhe nervozizëm.Koha më e mirë për ju është periudha prej 21 Majit deri më 26 Maj, kur Merkuri do të ketë shkuar në shenjën tuaj dhe dhjetë ditëshi do të jeni shumë më të hapur, komunikues, me mundësi për udhëtime, kontakte dhe njohjet.

Dhjetëditësh i dytë :Java e parë e muajit ju gjen shoqëror, por gjithashtu gati për të shijuar momente të bukura me njerëzit tuaj të dashur. Flirtimi nuk do të humbasë jetën tuaj të përditshme dhe do të jeni më të dashur për mjedisin tuaj.Një romancë e re erotike mund të zhvillohet përmes një njohje të rrethit tuaj shoqëror. Gjatë muajit, përqendrohuni kryesisht në biznesin tuaj, zgjidhni çështje të pazgjidhura, ngrini kapituj të hapur që ju shqetësojnë.Në periudhën prej 11-16 / 5 ka disa debate profesionale dhe ka plane për ecurinë e karrierës suaj që do të realizohen më vonë.Në javën e fundit të muajit, jeni më fitimprurës në marrëdhëniet tuaja, duke ofruar pa kushte dashurinë tuaj. Por shumë nga ju mund të përjetojnë një pasion të fshehur dashurie ose një marrëdhënie që për momentin nuk ju garanton për të nesërmen.Nga 26 i muajit Merkuri nga shenja tuaj ndikon në dhjetë ditëshin tuaj dhe ditët tuaja janë plot me komunikime, ide, diskutime, takime dhe kontakte.Gjatë kësaj krizë komunikuese duhet të jeni më të përmbajtur, në mënyrë që të shmangni vendimet e gabuara , veçanërisht afër 30/5 që shënon katrorin e Marsit - Neptunit.

Dhjetëditësh i tretë : Maji është një muaj që ju jep mundësi të rëndësishme për të zhvilluar marrëdhënie, por presionet ekonomike nuk do të mungojnë.Në fillim të muajit, nuk mungon disponimi juaj shoqëror dhe ftesave dhe thirrjeve përmes mjedisit tuaj shoqëror.Sidoqoftë, nuk doni të shqetësoheni nga financat tuaja, të cilat do t'ju duhet të jeni më të përmbajtur dhe të bëni zgjedhje më reale, sidomos gjatë 2 ditëve të para të muajit, por edhe afër 8 dhe 9 Majit.Trekëndëshi që do formohet nga Merkuri dhe Afërdita nga Dashi me Jupiterin nga shenja e Shigjetarit (3 dhe 9 Maj) do t'ju japë mundësi për të zhvilluar miqësi të reja apo edhe një marrëdhënie!Thoni po, për një histori të re erotike që do të fillojë në këtë periudhë. Marsi nga shenjat tuaj ndikon në dhjetë ditëshintuaj deri në 16 të muajit, dhe jeni në vigjilencë të vazhdueshme, duke marrë iniciativa dhe duke bërë fillime të reja të rëndësishme.Për disa momente, mund të jeni më të guximshëm dhe të nxituar në vendimet tuaja, duke marrë rreziqet tuaja. Menaxhoni nervozizmin dhe mbingarkesën.Në biznesin tuaj jeni në diskutime, kontakte për menaxhim dhe mbyllje në pritje në periudhën 16-21 / 5.

 

Gaforrja:

Gradualisht gjërat do të fillojnë të ndryshojnë për ju në Maj, si Merkuri tek Demi në 6/5 dhe Afërdita në shenjën e njëjtë nga 15/5 dhe Dashi do mbështesë jetën tuaj të jashtme përmes disa gjashtëkëndësh pozitive natyrisht, ndërkohë në 16 të muajit do të hyjë në shenjën tuaj. Kjo do të thotë më shumë gatishmëri për të ndryshuar gjërat ose për të bërë atë që ju nevojitet për të përmbushur qëllimet tuaja. Marsi, ajo ndikon në profesionalizmin tuaj dhe do të sjellë mundësi pozitive për ata që po kërkojnë, por edhe për ata që ju tashmë keni, por në përgjithësi kjo është një faktor mjaft i dobishëm për financat tuaja. Deri më 21 Maj, Dielli tek Demi do t'ju favorizoj mjaft për të ndikuar pozitivisht tek të tjerët, me aspekte harmonike astrologjike, ka mundësi t’ju nxisë financiarisht nga shtëpia juaj e 11-të. Pastaj do të hyni në shtëpinë tuaj të 12-të. Sidoqoftë, në marrëdhëniet tuaja personale duhet të jeni të kujdesshëm kur Marsi tek Gaforrja nuk është një faktor pozitiv, vëmendje ndaj nervave tuaja, uljet dhe ngritjet e disponimit tuaj, ku mund t'i komplikojë gjërat duke i drejtuar drejt drejtimeve që nuk duhen.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 4, 5, 13, 14, 21, 22, 31

Ditët më të mira për para:2, 3, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 19, 20, 24, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës:1, 2, 3, 6, 7, 17, 26, 27, 29, 30

Dhjetëditësh i pare :Një pozitë pozitive, sociale dhe plot surpriza mund të fillojë për shenjën tuaj dhe për dhjetë ditëshin. Së bashku, do të mirëpresni njerëz të rinj në jetën tuaj, do të shihni një komplot të këndshëm në evolucionin e dëshirave tuaja personale dhe mund të them se jeni befas frymëzuar gëzimi dhe kënaqësi duke përmbushur disa nga pritjet tuaja.Nga 6-11 / 5 me Merkurin nga Demi që t’ju ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj, jeni të hapur për kontakte miqësore, njohje të reja dhe zgjeroni rrethin tuaj shoqëror.Nga 15-22 / 5, gjithashtu favorizoni ndjenjat tuaja, ku shumë njerëz do të përballen me një surprizë të papritur, ose do të keni një kthesë të papritur ose njohje që do t'ju kënaq.Në gjysmën e dytë të muajit, Marsi shkon në shenjën tuaj dhe mund të them se ditët tuaja janë të mbushura me veprime, ngjarje dhe jeni më dinamik në marrjen e iniciativave dhe lëvizjes së disa prej çështjeve tuaja personale.Por ju nuk do të humbisni nervozizmin e ditëve tuaja, të cilat do të keni për të menaxhuar duke njohur burimin e tensionit që po përjetoni.

Dhjetëditësh i dytë :Maji fillon me Afërditën duke lëvizur drejt shenjës së Dashit, duke i dhënë asaj favorin në mënyrë që të krijoni një imazh më të bukur në biznesin tuaj.Nga 6/5 jeni mjaft krijues, por gjithashtu kujdeseni për imazhin tuaj shoqëror dhe kjo ju ndihmon për të prezantuar më mirë talentet dhe aftësitë tuaja.Megjithatë, mund të ketë shumë kontakte sociale dhe mbështetje nga mjediset kolektive ose miqtë.Shumë prej jush do të fillojnë një miqësi të re, apo edhe një aktivitet të ri që do t'ju sjellë më afër njerëzve të rinj.Në ndjenjat tuaja mund të prisni momente të bukura nga 22/5 e tutje. Disa nga planet tuaja janë zbatuar dhe ndjeni kënaqësi emocionale.

Dhjetëditësh i tretë :Maji fillon me ju duke u shqetësuar shumë nga partneritetet profesionale ose në përgjithësi nga kontaktet dhe komunikimet që keni që duket se bllokojnë planet tuaja personale dhe qëllimet tuaja. Është fakt se po përjetoni një periudhë me turbullira të rëndësishme në fushën e marrëdhënieve.Këtë muaj, jeni duke bërë thirrje më shumë për të mbrojtur emrin tuaj, zgjedhje më të pjekura për njerëzit që ju rrethojnë, dhe disa sqarime që konsiderohen të nevojshme për të shmangur që të vuajnë në afat të gjatë.Ditët më kritike dhe më të mundshme për ju janë 1,7,9 Maj ku Merkuri dhe Afërdita do të formojnë një katror me Saturnin dhe Plutonin.Sidoqoftë, trekëndëshi i Merkurit dhe Afërditës nga Dashi, me Jupiterin nga Shigjetari, do t'ju ndihmojë të vendosni profesionin tuaj në një rrugë më të mirë.Më të papërvojë dhe sociale do të jeni në periudhën prej 16-21 / 5. Më shumë sociale do të jenë ditët tuaja nga data 16-21 / 5, ku me Merkurin nga shenja e Demit nga njëra anë jeni më shumë të hapur, nga ana tjetër ju merrni ftesa dhe sugjerime nga mjedisi juaj miqësor.Është gjithashtu një mundësi e mirë për ju në këtë periudhë për të bërë njohje të reja apo edhe për t'u angazhuar në aktivitete të reja.Hëna e Plotë që zhvillohet më 18/5 në shenjën e Akrepit, konsiderohet shumë erotike për dhjetë ditëshin tuaj. Pranë Hënës ju presin të keni një zhvillim pozitiv në ndjenjat tuaja.

Luani:

Bizneset do të vazhdojnë të jenë në qendër të këtij muaji për ju. Shtëpia juaj e 10-të do të tërheqë energjinë e planetit miqësor, ndërkohë që shtëpia juaj e katërt do të jetë bosh pasi pranon gjithashtu ndikimin e Plutonit retrospektiv, ku është e mundur të zvogëlohet shpejtësia e çdo zhvillimi, pa qenë nevoje e ndonjë gjëje të veçantë. Në vend të kësaj, ju jepet mundësia që të angazhoheni intensivisht në sektorin profesional dhe të arrini qëllimet tuaja, me ritme që bien pa patur nxitim. Afërdita dhe Urani do të udhëtojnë së bashku nga 15 deri më 19 Maj, ku kjo periudhë e shkurtër mund të karakterizohet si romantike dhe mjaft e favorshme në shumë mënyra, duke sjellë zhvillime të papritura në marrëdhëniet tuaja personale ose të biznesit. Rruga retrospektive e Saturnit do të ndikojë në nivelin tuaj të energjisë, dhe duhet të kujdeseni për trupin tuaj dhe ta përforconi në mënyra të ndryshme. Megjithatë, financat tuaja do të jenë pozitive, pasi lëvizja e Merkurit në Maj do ju mbulojë nevojat tuaja, veçanërisht nga 6 deri në 21, në shtëpinë tuaj të 10-të, derisa Merkuri / Urani nga 7-8 Maj mund të sjellë diçka të papritur fitim.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 4, 13, 14, 21, 24, 25, 31

Ditët më të mira për para:2, 3, 10, 11, 13, 14, 19, 20, 23, 24, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 4, 5, 14, 21, 30, 31

Dhjetëditësh i pare :Interesi juaj këtë muaj është fokusuar në karrierën tuaj, në qëllimet tuaja, në imazhin tuaj shoqëror dhe mund të them se do të përjetoni ndryshime dinamike në këto fusha.Nga 6 deri në 11/5 jeni në procesin e të menduarit dhe diskutimit të planeve të reja të biznesit, por ka edhe disa ulje dhe ngritje që ju japin mesazhin se po kaloni një kohë reformuese, duhet të ndiqni ndryshimet aktuale që po hapen para jush.Shumë mendojnë dhe diskutojnë për një ndryshim të madh në karrierën tuaj dhe mund të them po, ky muaj është më i përshtatshmi për të punuar më me guxim dhe për të marrë një hap të ri në karrierën tuaj.Nga 15-22 / 5 me Afërditën nga Demi, keni mundësinë për të reformuar biznesin tuaj profesionalisht, për të bërë imazhin tuaj shoqëror, për të qenë më krijues në punën tuaj, për të fituar aleatë në anën tuaj.Nga 16 deri në fund të muajit, Marsi nga shenja e Gaforres lodh rezervat e energjisë, nxit frikën dhe shqetësimet tuaja dhe është e rëndësishme që në këtë kohë të mbani një sekret në veprimet tuaja profesionale.Shumë prej jush mund të kenë nevojë të ndihmojnë tek njerëzit tuaj që do të kenë nevojë për mbështetjen tuaj.Jeta juaj shoqërore është më e mirë se 21-26 / 5, ku miqtë do të jenë mënyra për argëtim dhe gëzim në jetën tuaj.

Dhjetëditësh i dytë :Mjaft mire janë kushtet për ju në dhjetë ditëshin të dytë! Fillimi i muajit (deri në 7/5) ju gjen optimist, me mundësi për udhëtime, flirtim, njohje me disponimin për rinovimin tuaj dhe jetën sentimentale.Me Hënën e Re të muajit (5/5), ju bëni fillimin e biznesit të ri që ju inkurajon dhe ju ndihmon të vendosni qëllime të reja për udhëtimin tuaj.Ju jeni veçanërisht pushtues, por këmbëngulës për të vendosur një planë për hapat e ardhshëm në mënyrë që të merrni një hap më pranë asaj që dëshironi të pushtoni!Nga 11-16 / 5, është një kohë e mirë për të menduar, organizuar, diskutuar ose të bini dakord edhe për çështjet që lidhen me karrierën tuaj.Që nga 22 e muajit është e qartë se mund të jepni më së miri talentet tuaja në profesionin tuaj, por gjithashtu bëheni më të dashur dhe më popullor përmes veprimit tuaj profesional!Nga 26-31 / 5, komunikimi i këndshëm me njerëzit miqësore nuk mungon, dhe do të jeni më të admirueshëm, social, të etur dhe të gatshëm për tu lidhur me rrjetin.

Dhjetëditësh i tretë :Maji fillon me Marsin nga Binjakët që ndikojnë pozitivisht dhjetë ditëshin tuaj deri në 16 të muajit, ku jeni të vëmendshëm shoqërisht, të aktivizuar në mjedise miqësore, por gjithashtu të gatshëm të kërkoni dhe të fitoni dëshirat tuaja personale.Presionet dhe stresi për çështjet e biznesit nuk mungojnë në ditët e hershme të muajit, ku është një ide e mirë për të mbajtur qetësi në diskutime, si dhe në marrëveshjet e propozuara.Bora e madhe e muajit për ju janë ndjenjat tuaja, të cilat janë përmirësuar qartë, me mundësi të mëdha për të shijuar dashurinë që kishte munguar.Merkuri dhe Afërdita nga shenja e Dashit formojnë një trekëndësh me Jupiterin në 3 dhe 9 të muajit, kështu që beqarët do të kenë një njohje të re në jetën tuaj, ndërkohë atyre të angazhuar ju jepet mundësia për të rinovuar marrëdhënien tuaj sentimentale.Nuk mungojnë mundësi për gëzim, argëtim, kënaqësi, lëvizje të bukura, ndërkohë lajmi i këndshëm do ju bëjë që të ndiheni më me fat gjatë muajit.Nga 16-21 / 5 me Merkurin nga Demi të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj, keni diskutime konstruktive, kontakte dhe marrëveshje në profesionin tuaj.Gradualisht, ankthi, lodhja dhe shqetësimi rreth punës u ulën, duke menaxhuar dhe ndërtuar më mirë aftësitë tuaja profesionale.Hëna e plotë më 18/5 nga shenja e Akrepit flet për ndryshimet hapësinore në shtëpi, apo edhe në profesion, por ato nuk janë negative ... Sidoqoftë, është mirë të zbusim ekzagjerimin tuaj emocional në këtë kohë.

Virgjëresha:

Me Marsin jashtë kufijve gjatë gjithë muajit, kjo do të thotë që mund të eksperimentoni me shumë gjëra dhe t’i provoni pasi është sundimtari i shtëpisë tuaj të 8-të, por kjo ndikon në shtëpinë tuaj të dhjetë të lidhur me biznesin tuaj, por ka mundësi të shpëtoni disi financiarisht. Megjithatë, është e rëndësishme fakti që Jupiteri, Marsi dhe Neptuni me pikëpamje negative mund të ndiejnë stres dhe presion në Maj, ndërkohë pas 16 do të hyni në shenjën e Gaforres, ku do të filloni të relaksoheni dhe të ndiheni më mirë. Profesionale do të jetë në qendër të vëmendjes ashtu si planetet tuaja janë në krye të hartës suaj dhe Marsi është atje nga 1 Prilli deri më 16 Maj. Presioni, stresi dhe drejtimi megjithatë është një periudhë shumë e favorshme për ju. Më 21/5 Dielli dhe Merkuri gjithashtu do të zhvendosen në shtëpinë tuaj të 10-të, pasi do të jeni në gjendje të përmbushni qëllimet tuaja dhe do të përballeni me sfidën e balancimit të kërkesave profesionale dhe familjare. Marrëdhëniet personale në përgjithësi kanë nevojë për më shumë punë në Maj sepse marrëdhëniet tuaja personale mund të marrin vëmendjen tuaj dhe kjo është diçka që do t'ju shqetësojë shumë gjatë këtij muaji.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 8, 9, 14, 17, 18, 21, 26, 27, 31

Ditët më të mira për para:2, 3, 10, 11, 14, 15, 16, 19, 20, 21, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 6, 7, 13, 14, 23, 24

Dhjetëditësh i pare :Një muaj i këndshëm i rinovimit është Maji për ju dhjetë ditëshi i parë. Në këtë proces, ju ndiheni më optimistë, dhe të gatshëm për të bërë plane të reja për udhëtimin tuaj. Merkuri vazhdon në shenjën e Demit më 6 të muajit dhe me 11/5 ju mirëpret në çështjet që lidhen me udhëtimet, marrëveshjet, njohjet, arsimin.Shumë prej jush do të marrin lajme të lumtura në këtë kohë, ose ka mundësi të pranoni një propozim të rëndësishëm që do të hapë një horizont të ri para jush. Përveç kësaj, çështjet që lidhen me trajnimin, studimin ose zgjerimin e përvojave tuaja janë veçanërisht të favorizuara.Në periudhën prej 15-22 / 5 jeni më të kënaqur me ndjenjat tuaja, ku në këtë fushë pritet të bëni plane të reja për rrugën tuaj.Beqarët priten të hapet një dashuri e re që mund të vijë me një person që keni dallimi i moshës ose që ju e dini në një udhëtim ose në një seminar.Prej 16 të muajit, Marsi nga Gaforrja ju aktivizon shoqërisht, jeni më aktiv me miqtë, të njohurit, por gjithashtu kërkoni atë që dëshironi. Nga 21-26 / 5 me Merkurin nga Binjakët po favorizoni negociatat e biznesit, diskutimet, kontaktet që do t'ju mbështesin në planet tuaja për udhëtimin tuaj.

Dhjetëditësh i dytë :Maji është një muaj që ju ndihmon të zgjeroni horizontet tuaja për të bërë plane të reja dhe fillime të reja për udhëtimin tuaj. Nga 1-7 / 5 me Afërditën nga Dashi, jeni më fitimprurës në financat tuaja dhe jeni të lumtur të jeni të kënaqur qoftë nëpërmjet një të ardhure të jashtëzakonshme ose nga lehtësimi që do të merrni nga një zgjidhje borxhi!Hëna e re që ndodh në shenjën e Demit më 5 Maj është shumë e favorshme për shenjën tuaj.Ju do të jeni në gjendje të planifikoni një udhëtim gjatë muajit për të filluar një marrëveshje të re, një aktivitet të ri dhe shumë do të jenë në gjendje të zhvillojnë njohuritë, përvojat ose njohjet tuaja.Në fushën e marrëdhënieve, jeni më të favorizuar nga 22 e muajit kur Afërdita nga Demi do të ndikojë pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj!Nga 26-31 /5 me Merkurin nga Binjakët, mendimi juaj është më i fokusuar në karrierën tuaj.Është e rëndësishme, megjithatë, afër 30/5 të tregoni kujdes, ngurrim dhe ngushëllim në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, sepse me katrorin Merkuri  - Neptuni, asgjë nuk do të jetë ashtu siç duket dhe ka shumë mundësi të bini në vlerësime të gabuara!

Dhjetëditësh i tretë :Maji është një muaj i mirë për t'u rimëkëmbur financiarisht, emocionalisht, por edhe për të bërë plane të reja për udhëtimin tuaj.Deri në 16 të muajit Marsi me Binjakët, veprimi juaj është i fokusuar në karrierën tuaj, mund të lodhni pak më shumë, por gjithashtu ju jepet mundësi e madhe për planet e reja të biznesit, ose edhe ju jeni më të guximshëm për të ndjekur pak më shumë fat kështu që mund të merrni një rrugë më të mirë të karrierës.Pasionet e dashurisë nuk mungojnë nga  7-15 / 5 me Afërditën nga shenja e Dashit, por në të njëjtën kohë fitoni para në financat tuaja, qoftë përmes trashëgimisë apo çështjeve të pronës së paluajtshme.Në periudhën 16-21 / 5 jeni mjaft komunikues, i gatshëm për të bërë një udhëtim, ndërkohë jeni gjithashtu të favorizuar në çështjet e ligjit, studimeve ose marrëveshjeve.Disa prej jush do të kenë një njohje të re të rëndësishme me përmbajtje sentimentale! Me Hënë të Plotë tek Akrepi, një ide, një sugjerim ose një njohje e re ju ofron një perspektivë të re që ju pëlqen!Çështjet që lidhen me shtëpinë, familjen, pronën ju japin një formë kënaqësie gjatë gjithë muajit!

Peshorja:

Të gjitha majat planetet tuaja do të ndikojnë në krye të hartës suaj, që do të përqendroheni më shumë në qëllimet tuaja të jashtme në këtë kohë. Jeta familjare dhe personale ka të ngjarë të shpërfillet, të shtyhet, dhe akoma duhet të balanconi të dyja. Marsi që lidhet me dashurinë në hartën tuaj personale, do të kalojë horizontin tuaj më 16 Maj. Kjo natyrisht mund të lidhet me shumë mesazhe. Së pari, që marrëdhënia juaj e dashurisë është axhenda kryesore për disa, karriera juaj mund të lidhet me marrëdhëniet me publikun, nga këndvështrimi profesional, partneri juaj mund të bëjë diçka të rëndësishme në karrierën e tij profesionale ose ai gjithashtu mund të mbështesë të dyja mund të jenë të rëndësishme në jetën tuaj. Sidoqoftë, jeta juaj shoqërore dhe profesionale do të jetë mjaft e fortë me Marsin që është jashtë kufijve. Me Plutonin që ndikon në financat tuaja, por në rrugë retrospektive, ka mundësi që të ketë vonesa në problemet që do të zgjidhen, por kjo nuk do të thotë se nuk do të ketë fitim. Afërdita do të udhëtojë me Uranin nga 17 deri në 19 të muajit ku ndoshta ndodh gjëja më e rëndësishme.

Ditët më të mira për dashuri:1, 2, 3, 6, 7, 14, 17, 21, 26, 27, 29, 30, 31

Ditët më të mira për para:2, 3, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës:4, 5, 8, 9, 13, 14, 24

Dhjetëditësh i pare :Gjatë muajit Maj, ju jepet mundësia të rregulloni premtimet financiare, të vendosni qëllime të reja biznesi dhe të jeni më kërkues dhe fitues në punën tuaj, por ka edhe mundësi për udhëtime dhe njohje.Nga 6-11 / 5 me Merkurin nga shenja e Demit mund të bëni bisedat, marrëveshjet dhe kontaktet që do të hapin një dritare të re për financat tuaja.Më fitimprurëse në ekonomi, megjithatë, do të qëndroni një periudhë kulmore prej 15-22 / 5, ku Afërdita do të shkojë në shenjën e Demit.Është e rëndësishme të kihet parasysh se muaji ju ndihmon për të zgjidhur çështjet e pazgjidhura në financat tuaja, por mungesat në përgjithësi nuk mungojnë dhe menaxhimi juaj duhet të jetë gjithnjë i kujdesshëm.Në gjysmën e dytë të muajit, Marsi nga Gaforrja, ju motivon të bëheni më aktivë në karrierën tuaj.Shmangni tensione dhe ankth për këtë fushë të jetës tuaj dhe përqendrohuni në mënyrat që do t'ju ndihmojnë të vendosni një rrugë më të mirë të karrierës suaj.Nga 21-26 / 5 me Merkurin nga Binjakët, jeni shumë më komunikues, i hapur, optimist dhe nuk mungojnë kontakte dhe njohjet që ju japin gëzim. Një udhëtim favorizon!

Dhjetëditësh i dytë :Mirësevini në Maj me Afërditën duke lëvizur në shenjën përball nga shenja juaj, Dashin duke rritur deri më 7 të muajit shoqërimin dhe duke dhënë mundësi për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja.Beqarët të cilët janë në një kohë të mirë për të gjetur një bashkëshort të ri që do të zgjojë brenda jush dhe me shumë forcë dëshirën erotike.Me Hënën e re që po ndodh më 5 të muajit në shenjën e Demit, ju jepet mundësia për të bërë marrëveshje të reja financiare, ndërkohë negociatat që do të bëhen në këtë periudhë do të jenë të dobishme për ju.Më shumë para në duart tuaja do të jenë në periudhën prej 22 të muajit në vazhdim. Në të njëjtën kohë dëshira juaj e dashurisë është më intensive.Mundësitë për udhëtime, projekte të reja, për çështje që kanë të bëjnë me trajnimin apo edhe mbi çështjet ligjore, mund t'i bëni ato me sukses prej 26-31 / 5.

Dhjetëditësh i tretë :Muaji mund të fillojë me tensione, sqarime dhe disa zhgënjime për rrjedhën e marrëdhënieve tuaja të qëndrueshme dhe partneriteteve.Merkuri dhe Afërdita nga Dashi formojnë një katror me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi (1 dhe 2 Maj dhe 9 Maj) kështu që në dhjetë ditëshin e parë të Majit do të jenë disi "të rënd" për psikologjinë tuaj dhe zhvillimet që ndodhin në marrëdhëniet tuaja personale.Megjithatë, pavarësisht nga presionet që keni në këtë kohë - shumë prej të cilave ndikojnë edhe në jetën tuaj personale / familjare - ju gjithashtu keni mundësi për njohje të reja të rëndësishme që do të luajnë një rol të rëndësishëm në karrierën tuaj.Koha është që ju të shikoni përpara, të miratoni një mënyrë të re të të menduarit dhe të jepni hapësirë për çdo gjë të re!Nga 16/5, ditët tuaja do të jenë aktive përmes kontakteve, diskutimeve, marrëveshjeve dhe shumë prej tyre mund të përfshihen më aktivisht në arsim / trajnim. Mundësitë për diskutime dhe marrëveshje financiare do të jenë në periudhën prej 16-21 / 5.Me Hënën e Plotë tek Akrepi, ka mundësi që shumë prej jush të bëjnë një blerje ose investim të madh.

Akrepi:

Mund të jetë e rëndësishme për sa i përket shëndetit dhe mirëqenies sepse duhet të jeni të kujdesshëm me dieta dhe ndryshime të mëdha në veten tuaj. Ruani nivelet e energjisë me vitamina, por do të përmirësohet pas 21 Majit në mënyrë të konsiderueshme. Marsi jashtë kufijve mund të thotë se stërvitja do të jetë gjithashtu e dobishme. Jupiteri mbi financat tashmë ka filluar rrugën e tij retrospektive kështu që në njëfarë kuptimi ka mundësi që të ketë vonesa në fitim, duke ngadalësuar progresin dhe përparimin profesional. Ju duhet të punoni më shumë se zakonisht në muajin Maj për t’i arritur, ndërkohë është e mundur të keni konflikte me familjen  ose me eprorët tuaj. Maji ka mundësi të sjellë disa luhatje në marrëdhëniet tuaja personale, por Afërdita nga 7 do të përpiqet të stabilizojë gjërat. Çfarëdo që të keni, mos u merrni në ndjenjat tuaja sepse këto do të jenë të rëndësishme për marrëdhënien tuaj edhe nëse jeni një vit brenda në të. Beqarët do të përfitojnë më shumë nga takimi i Uranit / Afërditës ku mund të sjellin mesazhe romantike, por gjithashtu mund të sjellë një mundësi biznesi. Më 21 Maj, Dielli do të favorizojë çështje trashëgimore dhe financiare.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 4, 5, 14, 21, 31

Ditët më të mira për para:2, 3, 10, 11, 19, 20, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës:4, 5, 10, 11, 13, 14, 24

Dhjetëditësh i pare :Tashmë në muajin Mars keni filluar të përjetoni trazirat e mëdha në marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja. Gjatë muajit Maj, mund të them se nuk ka vend për shtyrje, por do të bëni ato vendime që do të sjellin një ndryshim në fushën e marrëdhënies tuaj.Sidoqoftë, surpriza nuk mungon, ndërsa njerëzit me të cilët ndani një marrëdhënie të fortë (partner ose bashkëpunëtorë) vazhdojnë t'ju habisin, por edhe të përmbysni atë që mund të merrni në konsideratë të dhënat.Nga 6-11/5, Merkuri nga Demi do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj, duke sjellë diskutime, kontakte, marrëveshje me partnerë fiks ose edhe me partnerin tuaj. Nuk ka dyshim se do të ketë konflikte mendimi apo opinione të kundërta, por është e sigurt që gjatë kësaj kohe ju kërkohet të mendoni dhe vendosni se çfarë doni të jeni rruga e marrëdhënies tuaj ose bashkëpunimit.Nga 15-22 / 5, Afërdita nga Demi do të prekë dhjetë ditshin tuaj dhe kërkesa për këtë kohë do të jetë shoqërimi juaj dhe përtëritja juaj e jetës tuaj sentimentale. Një dashuri e re mund të vijë papritur në jetën tuaj dhe t'ju bëjë të përmbysni shumë nga "besimet" që keni pasur deri më sot ... Nëse tashmë keni një lidhje të përhershme këtë muaj, duhet më shumë se kurrë "ndryshimi", "rinovimi", që do të jetë diçka që do ta arrini ose me vendimin e ndarjes ose me vendimin për të bërë ndryshime radikale marrëdhëniet tuaja.Që nga viti 16/5 me Marsin nga shenja e Gaforres jeni mjaft aktivë në nisjen e projekteve të reja në jetën tuaj. Bëni një udhëtim, një njohje të re, një marrëveshje të re dhe shumë prej jush po fillojnë një aktivitet të ri.Nga 21-26 / 5 me Merkurin tek Binjakët, ju jepet mundësia e marrëveshjeve / kontakteve që do t'ju ndihmojnë të vendosni financat tuaja në një rrugë.

Dhjetëditësh i dytë :Që nga fillimi i majit, filloni dhe merrni më seriozisht mundësitë për të përmirësuar gjendjen tuaj fizike, duke filluar një dietë ose disi duke përmirësuar zakonet tuaja dhe kjo është diçka që ju arrini.Me Hënën e Re tek Demi,  ju është dhënë mundësia për të bërë një fillim të ri në një marrëdhënie .... Mirëserdhni një person të ri në jetën tuaj, ndërkohë nuk mungon romanca dhe humori për të ndarë momente të bukura.Marrëdhëniet tuaja, megjithatë, vazhdojnë të kenë një rrugë shumë të mirë gjatë muajit, pasi nga 11-16 / 5 Merkuri nga Demi përmirëson në masë të madhe klimën e komunikimit mes jush dhe njerëzve me të cilët jeni i lidhur ngushtë.Prej 22/5 ku pranoni ndikimin pozitiv të Afërditës nga Demi, mund të prisni momente edhe më të mira në jetën tuaj emocionale që do të largojnë çdo dyshimi ose vetmia. Një kohë e mirë për marrëveshje financiare është periudha 26-31 / 5.

Dhjetëditësh i tretë :Në zemër të Pranverës jeni më të gatshëm se kurrë për të kërkuar, por edhe për të pushtuar atë që ju dëshironi, por ju gjithashtu meritoni. Shumë e vazhdueshme, dinamike dhe erotike, do të shpërndani ngjyrën e pasionit në çdo veprim këtë muaj.Në fillim të muajit, ka disa presione dhe debate të vështira rreth çështjeve të lidhura me punën që ju ngarkojnë me stres, të cilat së shpejti do të tejkalohen. Në periudhën 8-15 / 5, do të gjeni veten duke fituar në sektorin tuaj financiar, i cili do t'ju ofrojë siguri emocionale, stabilitet dhe siguri.Shumë prej jush do të jenë të guximshëm ose edhe pak të harruar në investimin tuaj. Ju do të jeni më të rehatshëm për të kënaqur dëshirat tuaja, ose për të bërë një blerje të rëndësishme për ju.Prej 16 deri 21 të muajit do të merrni ndikimin pozitiv të Merkurit nga Demi, do të jeni në gjendje të hapni dhe të bisedoni në mënyrë efektive rreth çështjeve që lidhen me marrëdhëniet tuaja dhe bashkëpunimet. Në këto fusha ju gjithashtu do të merrni vendime të rëndësishme.Hëna e plotë e muajit ndodh këtë herë në shenjën tuaj që pozitivisht ndikon në dhjetë ditëshin tuaj! Pothuajse 18/5 mund të prisni një rinovim të madh në jetën tuaj personale ... Dashuria juaj do të jetë në kulmin e saj!

Shigjeari:

Marsi nga 1 Prill në shtëpinë tuaj të 7 do të jetë atje deri më 16 Maj. Kjo mund të tregojë tensione me një partner, prandaj kini kujdes me këtë copë. Nga ana tjetër, ky veprim jep interpretime të tjera, pasi Marsi drejton në horoskopin tuaj fëmijët, krijimin, kështu që kur jeni jashtë kufijve ndoshta fëmijët tuaj janë të suksesshëm, eksploroni disa gjëra larg shtëpisë ose jeni shumë krijues dhe eksperimental në lidhje me atë që dëshironi të bëni. Nga kjo pikëpamje do të keni shumë zgjedhje. Marsi duket të jetë me rëndësi të veçantë për ju në shtëpinë e 7 dhe marrëdhëniet tuaja me të tjerët do të jenë me interes të madh për ju në dy javët e para. Më 21 Maj, Dielli dhe Merkuri do të hyjnë edhe në shtëpinë tuaj të 7, kështu që marrëdhënia juaj me të tjerët do të mbajë interesin tuaj. Jeta e fortë sociale, mundësitë romantike dhe njohjet e reja për beqarët janë të mundshme. Çështja është se do të formohet një kontrast i fortë me Jupiterin duke që është sundimtari juaj kryesor. Kjo do të thotë se do të ketë kundërthënie të forta me të tjerët. Sfida do të jetë për të kapërcyer këto kontraste ose për të ruajtur ekuilibrin. Por, nga pikëpamja astrologjike, njerëzit e opozitës mund të sjellë një partner në jetën tuaj. Çfarëdo që të ndodhë, Maji do të sjellë një zhvillim të rëndësishëm në fushën e të gjitha llojeve të marrëdhënieve. Jini gjithashtu të kujdesshëm me shëndetin tuaj, aq sa abuzimet dhe teprimet.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 6, 7, 13, 14, 21, 23, 24, 31

Ditët më të mira për para:2, 3, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 19, 20, 21, 22, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 13, 14, 23, 24

Dhjetëditësh i pare :Për shumicën e Majit, j jeni më të fokusuar në çështjet rutinore, të përditshme, të punës dhe fizike. Muaji ju nxit të adoptoni një mënyrë të re të jetës, kjo mund t'ju nxjerrë nga ujërat tuaja, por nuk ndalon t'ju japë mundësi të rëndësishme për të rinovuar jetën tuaj, subjektin e punës tuaj, por edhe vetë veten tuaj . Në periudhën 6-11 / 5, Merkuri nga dhjetë ditëshi i parë përmirëson klimën e komunikimit në punën tuaj, mund të bëni një planifikim më të mirë të aktiviteteve tuaja ose të merrni vendime për jetën tuaj të përditshme dhe gjendjen tuaj fizike.Në periudhën prej 15-22 / 5, kujdeseni për dietën tuaj, trupin tuaj, klima e jetës suaj të përditshme bëhet më harmonike dhe prisni zakonet e këqija.Në të njëjtën kohë, shumë prej jush kanë më shumë mundësi të merrni një kafshë që ju do të adhuroni!Në gjysmën e dytë të muajit me Marsin nga shenja e Gaforres, do të jeni pak më shumë nën presion nga përgjegjësitë / detyrimet financiare.Por gjatë kësaj kohe do të jeni më erotik, me më shumë dëshirë seksuale dhe aktivitet erotik aktiv. Nga 21-26 / 5 me Merkurin nga Binjakët, ditët tuaja ju mbushin me komunikime të bukura me njerëz që janë lidhur ngushtë.

Dhjetëditësh i dytë :Maji mund të fillojë me ritme erotike me Afërditën nga shenjën e Dasht për të favorizuar "lulëzimin" e emocioneve tuaja. Deri në 7/5 mund të prisni më shumë momente argëtimi, dashurie, flirtimesh, kohë të lumtur me fëmijët tuaj dhe angazhim në talentet tuaja.Nga 5/5 me Hënën e Re tek Demi, mund të bëni një fillim të ri për të përmirësuar aftësinë tuaj, të ushqyerit, stërvitjen dhe çështjet e marrëdhënieve janë të favorizuar në këtë kohë.Në të njëjtën kohë, në vendin tuaj të punës, mund t'i bëni ato riklasifikime që do t'ju sjellin një ndryshim në profesionin tuaj.Nga 26 deri më 31 Maj jeni më të hapur për njerëzit që ju shoqërojnë, ditët tuaja janë plot biseda, kontakte dhe njohje ... Dua vëmendjen tuaj të jetë afër 30/5 sepse prisni të keni konfuzion dhe keqkuptime që do t'ju ngatërrojnë ose do të ballafaqoheni me dilema.

Dhjetëditësh i tretë :Një Maj erotik fillon për ju në dhjetë ditëshin e tretë, ku po fati është në anën tuaj për t'ju dhënë miratimin e saj për projekte erotike apo madje edhe krijuese.Presionet e epokës, kanë ju bëjnë me sektorin tuaj financiar, ku është pika e vetme "e zezë" që krijon ankth dhe ju detyron të përshtateni me kushtet e reja. Por shihni gjërat nga e para.Në gjysmën e parë të muajit, jeni mjaft krijues, ditët tuaja janë plot me komunikime të bukura që ju bëjnë të buzëqeshni me kënaqësi, ndërkohë fusha që lidhet me dashurinë, fëmijët, biznesin ose planet tuaja komerciale padyshim që do t’ju ofrojnë "dhuratat" e tij!Megjithatë, është e rëndësishme të shikoni pak më tej në investimet tuaja financiare dhe të mbani prapa valën e entusiazmi që ju paguan!Deri më 16 Mars, nga shenja e Binjakët nënkupton një valë zhvillimesh në marrëdhënien dhe bashkëpunimin tuaj.Të rinjtë hyjnë në jetën tuaj dhe me ta ju keni një rrjedhë shumë të shpejtë të zhvillimeve.Megjithatë, në gjysmën e parë të muajit, jeni mjaft të nxituar për të ndërmarrë hapa të mëdha në fushën që lidhen me marrëdhënie të qëndrueshme, të cilat do t'ju bëjnë mjaft nervozë ose të paduruar. Mbani durimin tuaj.

Bricjapi:

Maji është një muaj që mund të shijoni. Ju duhet të jepni kohë për të shijuar veten dhe të argëtoheni deri të paktën 21 Maj, nëse jo, atëherë patjetër duhet të krijoni hapësirë për t'u çlodhur. Kështu që në këtë mënyrë do të gjeni zgjidhje më të mira, por gjithashtu do të lehtësoni peshat dhe përgjegjësitë më lehtë dhe me një mendje të qartë. Përveç kësaj, koha më e mirë për punën tuaj dhe profesionin tuaj do të jetë pas 21/5 kur Dielli të hyjë tek shtëpia e 6-të, atëherë do të jeni gati për punë. Shtëpia e financave tuaja do të jetë boshe, por vetëm kalimi i Hënës do të jetë në gjendje ta prekë atë më 24-25 Maj, por do të formojë pikëpamje pozitive për pjesën më të madhe. Merkuri dhe Urani afër 7-8 Majit dhe Afërdita / Urani mund të sjellë para shtesë për mundësitë e papritura në lidhje me paratë. Çështjet personale dhe marrëdhëniet do të jenë disi më të ndërlikuara në këtë fushë, pasi Marsi do të kalojë nëpër shtëpinë tuaj të 7-të dhe madje përtej kufijve, do të sjellë kundërthënie dhe probleme, padurim dhe vështirësi.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 4, 5, 8, 9, 13, 14, 21, 23, 24, 31

Ditët më të mira për para:2, 3, 4, 10, 11, 13, 19, 20, 21, 24, 25, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 14, 15, 16, 21, 31

 

Dhjetëditësh i pare :Nëse më kërkuat t’ju japin një titull që i përshtatet një zhvillimi e dhjetë ditëshit të par; gjatë Majit do të jenë "surpriza erotike dhe surpriza të këndshme". Jeni një nga të preferuarit e muajit, në procesin e përjetimit të zhvillimeve të papritura që do të ofrojnë në jetën tuaj gëzimin, kënaqësinë, pakujdesinë.Nga 6-11 / 5 me Merkurin duke lëvizur në dhjetë ditëshin e para të Demi, ditët e tuaja mbushin ide të bukura krijuese, flirtim, komunikime erotike, takime zbavitëse ... Jo vetëm që janë mundësitë e papritura për njohje të reja erotike, por edhe lajme të lumtura. Prindërit vijnë më pranë fëmijëve tuaj.Në periudhën prej 15-22 / 5 me Afërditën nga Demi për të ndikuar dhjetë ditëshin tuaj, ju gëzojnë më shumë jetë, dashuri, art dhe pasion ...Planet e reja krijuese ju kënaqin, ndërkohë gëzimet e ditëve mund të vijnë nga një fëmijë (ose për fëmijë - ata që janë në përpjekje).Në gjysmën e dytë të muajit, Marsi nga shenja juaj diametralisht përball shenjës tuaj tek Gaforrja, sjell tensione në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja, por me siguri mund të shihni zhvillime edhe më të shpejta për çështjet që kanë ngrirë në periudhë e fundit!

Dhjetëditësh i dytë :Ditët e para të muajit Maj janë më familjar me ju, duke iu afruar më shumë njerëzve që doni apo bashkëjetoni dhe për të përmirësuar klimën tuaj mes marrëdhënies tuaj. Pra, nga 7/5, jeni më të shqetësuar me detyrat e shtëpisë tuaj, dhe ju mund të bëni një reformim në hapësirën tuaj.Hëna e Re që zhvillohet në 5/5 sjell begata të reja erotike që kanë një kthesë interesante! Pritni të shihni disa zhvillime pozitive, si dhe fillimet që kanë të bëjnë me një marrëdhënie erotike, një projekt profesional krijues ose një temë të lezetshme për fëmijën!Përdorni frymëzime, diskutime dhe njohje që do t'ju kënaqin në periudhën 11-16 / 5 ku Afërdita do të lëvizë në dhjetë ditëshin e parë të Demit.Gëzoni momente të forta dhe romantike në ndjenjat tuaja nga 22/5 e në vazhdim ... Gjatë kësaj kohe, "dëshirat tuaja" janë të kënaqura dhe ndiheni të lumtur dhe të plotë!

Dhjetëditësh i tretë :Ju tashmë e dini se jeni në një moment të rëndësishëm në jetën tuaj, ku nuk mungojnë presionet, sfidat dhe vuajtjet. Maji, megjithatë, gradualisht vjen për të zbutur plagët tuaja dhe për t'ju ndihmuar të fokusoni mendimet tuaja më shumë në gjithçka që ju jep gëzim!Në gjysmën e parë të muajit, Marsi nga Binjakët ngarkon jetën tuaj të përditshme me shumë stres, shumë aktivitete. Ditët tuaja janë plot stres, dhe duhet të merrni më shumë orë pushimi!Ditët e para të Majit sjellin lajme dhe debate rreth çështjeve të stafit apo familjes që ngarkojnë psikologjinë tuaj dhe ju ngarkojnë me një ndjenjë përgjegjësie.Ju kërkohet të menaxhoni punët e familjes që ju ngarkojnë me zhgënjim, por menaxhoni dhe rikuperoni rezervat tuaja mendore.Gradualisht nga mesi i muajit, ndryshimet tuaja e humorit, komunikimet tuaja marrin një ngjyrë më shpresëdhënëse dhe optimiste, ndërkohë gjeni dhe zhgedhje të kënaqshme për problemet tuaja.Nga data 16-21 / 5, ka shumë komunikime të këndshme, flirtim, shëtitje argëtimi dhe ide që mund t'ju ndihmojnë të shkoni një hap më tej. Hëna e plotë (18/5) e muajit është e favorshme për shenjën tuaj dhe dhjetë ditëshin tuaj dhe sjell zhvillime të këndshme përmes rrethit tuaj shoqëror, më shumë rrjetëzim dhe njohje të reja.

Ujori:

Marsi dhe Merkuri, do të jenë jashtë kufijve gjatë gjithë muajit dhe kështu këta dy do t'ju ndihmojnë ta bëni këtë pak a shumë në një nivel shpirtëror. Shëndeti juaj do të përmirësohet, pasi Venusi do të fillojë të largohet nga disa aspekte negative që ka ndërtuar deri më tani dhe ju jeni shqetësuar. Vetëm Merkuri do të ndikojë tek ju deri në fund të muajit, edhe pse planetët e tjera do të kenë aspekte shumë pozitive. Mos i ekzagjeroni gjërat, por pse do të ndodhë kjo prirje? Stresi bllokon shumë nga ato që doni të bëni. Është një kohë kur ju do t'i kushtoni më shumë vëmendje jetës suaj të brendshme, familjes suaj, njerëzve tuaj të ngushtë, miqve tuaj. Me Merkurin në shtëpinë tuaj të 7-të, vëmendja juaj do të kthehet në dashurinë tuaj, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Pozita e tij favorizon marrëdhënie serioze dhe njohje, dhe informacione dhe mesazhe të rëndësishme mund t'ju sjellin. Më 21 Maj do të shkoni në shtëpinë tuaj të 6-të ku do të jeni më praktikë me marrëdhëniet tuaja dhe punën tuaj. Në përgjithësi është një muaj ku do të kaloni bukur dhe do të relaksoheni, është vetëm për veten tuaj. Rivlerësoni marrëdhëniet dhe vlerat.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 21, 23, 24, 31

Ditët më të mira për para:2, 3, 8, 9, 10, 11, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës:4, 5, 13, 14, 17, 18, 21, 22, 31

Dhjetëditësh i pare :Çlirimi nga gjithçka që ju shtyp, ajo ju lidh dhe nuk ju lejon të jeni vetja juaj ... Ky është titulli juaj për Majin reformues. Gjatë kësaj, ndiheni të gatshëm për të ndjekur ndryshime mëdha të jetës,  ndiheni të gatshëm për të hyrë në hapa të reja të jetës, edhe nëse kjo është diçka që ju patët frikë ose shmanget më parë, sepse nuk doni të zhgënjeni ose të zhgënjeheni!Nga data 6-11 / 5 merrni vendime për shtëpinë, familjen dhe punët tuaja shumë personale. Ju do të jeni më revolucionar dhe reagues me familjen tuaj, gjë që do të shkaktojë konflikte.Në periudhën prej 15-22 / 5 jeni më të hapur emocionalisht, por në të njëjtën kohë disa bëjnë ndryshime hapësinore që ju kënaqin. Në gjysmën e dytë të muajit, programi juaj do të jetë veçanërisht i zënë me punën tuaj duke ju akuzuar me stres dhe duke kufizuar kohën tuaj të lirë.Menaxhoni ankthin tuaj dhe preferoni të angazhoheni në aktivitete që ju ndihmojnë të kanalizoni energjinë tuaj. Nga 21-26 / 5 ditë ju mbush me komunikim të këndshëm, lojë, flirtim, argëtim dhe shprehje ... Merkuri nga Binjakët ju ndihmon për të rikthyer gëzimin dhe kreativitetin në të gjitha mendimet dhe komunikimin tuaj.

Dhjetëditësh i dytë :Një muaj krijues dhe freskues. Në fillim të tij deri në 7 të muajit, me Afërditën nga Dashi, jeni mjaft ekspresive, jeni të kënaqur me flirtim, komunikime erotike, apo edhe një lëvizje që ju ndihmon për të ndryshuar shfaqjet!Me Hënën e Re tek Demi në 5/5, përmirësimet pozitive ndodhin në shtëpi dhe në familje. Shumë bëjnë një lëvizje ose një reformë në hapësirën tuaj që i përshtatet nevojave tuaja dhe ju bën të ndiheni më të sigurt dhe më të qëndrueshëm!Ringjallja e marrëdhënieve familjare është brenda menusë "mujore" të dhjetë ditëshit të dytë, veçanërisht periudhën nga 22/5 e tutje.Megjithatë, do të kërkoni një partneritet këtë muaj ose do të merreni me sukses me çështjet që kanë të bëjnë me pasurinë tuaj të vërtetë. Në periudhën prej 26-31 / 5, ditët tuaja janë shumë komunikuese, me më shumë flirtim, argëtim dhe pakujdesi.Vëmendja juaj në 30/5 për investimet financiare, si dhe për parregullsitë që do të fshijnë përmbajtjen e portofolit tuaj.

Dhjetëditësh i tretë :Maji fillon dhe ju jeni të gati si në dashuri si dhe social, me dëshirën për të shijuar çdo moment deri në rënien e fundit, por edhe me dëshirën për të qenë më e guximshme apo edhe për të marrë rreziqet tuaja, veçanërisht për çështjet që lidhen me dashuri dhe planet tuaja krijuese!Marsi nga Binjakët ju bën të guximshme në dashurinë tuaj, dhe nuk do të mungojnë mundësitë e rinovimit erotik që do të jepet nëpërmjet rrethit tuaj shoqëror dhe do t'ju shtyjë të jeni të vëmendshëm.Periudha 8-15 / 5 konsiderohet si më pozitive për ndjenjat tuaja, si dhe për projekte të reja krijuese, diskutime, marrëveshje financiare, kontakte dhe njohje të reja që do të sjellin më shumë gëzim në jetën tuaj.Profesionalet edhe pse do ju shqetësojnë në fillim të muajit do rëndojnë në një farë mënyre atmosferën, do të kenë një rrugë më të mirë në 16-21 / 5.

Peshqit:

Paraja në një farë mënyre do të ndalojë të jetë fokusi pasi situata gradualisht do të prishet deri më 15 Maj dhe shtëpia juaj e dytë do të boshohet gradualisht. Jo se do të ndalojë diçka, por nuk do të jetë në qendër të vëmendjes tuaj. Shtëpia juaj e tretë në këtë kohë, dhe pastaj do të forcohet mjaft deri më 21 Maj, lidhur me aksin e komunikimit. Është një shtëpi thjesht intelektuale ku mund të mësoni më shumë për diçka që kërkoni, për të marrë pjesë në seminare, për të ripërtërirë njohuritë tuaja, për të gjetur dhe kërkuar informacion, për të rinisur, për të kontaktuar nga interneti, për të lëvizur apo për të punuar përmes kompjuteri është diçka e zakonshme në ditët e sotme. Pas 21 të muajit Dielli dhe Merkuri  do të forcohen dhe do të japin më shumë theks në shtëpinë tuaj të katërt. Përveç kësaj, planeti që është i lidhur me karrierën tuaj është në mënyrë retrospektive kështu që nuk ka zgjidhje, vëmendja juaj do të kthehet në jetën tuaj personale, familjen tuaj dhe në shtëpinë tuaj në përgjithësi. Marsi jashtë kufijve deri në Qershor do të mbështesë financat tuaja, dhe pas 16-të në shtëpinë tuaj të pestë, lidhur me vetë-krijimin, fëmijët dhe dashurinë, ajo do të sjellë më shumë fat në aspektin e fitimit. Është koha për t'u përgatitur psikologjikisht për t'u marrë me kërkesat profesionale më vonë.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 13, 14, 21, 23, 24, 31

Ditët më të mira për para:1, 2, 3, 6, 7, 10, 11, 17, 19, 20, 26, 27, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 10, 11, 19, 20, 29, 30

 

Dhjetëditësh i pare :Një muaj komunikues fillon për shenjën tuaj dhe dhjetë ditëshin tuaj. Nuk do të mungojnë njohjet e papritura, propozimet e papritura, por edhe miratimi gradual i një mënyre të re të të menduarit që ju çliron nga "peshat" e djeshme.Nga 6-11 / 5 me Merkurin nga dhjetë ditëshi i parë tek Demi jeni më komunikues, shprehës, i favorizuar në kontakte, njohje, diskutime dhe shumë prej jush do të bëjnë një udhëtim të shkurtër. Tregoni pak më shumë vëmendje për mjetet e transportit dhe makinës, duke shmangur nxitimin.Në periudhën 15-22 / 5 me Afërditën nga dhjetë ditëshi i parë tek Demi, flirtimi ju rivitalizon, ju mund të përmirësoni komunikimin me bashkëshortin tuaj ose të bëni një lëvizje. Ju gjithashtu përfitoni nga Jeta juaj e dashurisë merr më shumë veprime dhe interesa nga 16 e muajit dhe pastaj Marsi do të shkoj në shenjën e Gaforres.Atëherë është që do të shihni shumë nga planet që keni menduar ose planifikuar në fillim të muajit për t'u bërë realitet!Në kohën 21-26 / 5 me Merkurin nga Binjakët është ideale për vendime profesionale, por edhe për kontaktet që do t'ju ndihmojnë të merrni një hap më tej në karrierën tuaj.

Dhjetëditësh i dytë :Maji fillon me ju me një portofol të plotë dhe me mundësitë që do t'ju ndihmojnë të rritni burimet tuaja të të ardhurave dhe të ndiheni më të sigurt. Ky trend do të jetë më i dukshëm se 7 / 5 që Afërdita do të lëvizë në dhjetë ditëshin e pare të Dashit.Hëna e re e muajit nga shenja e Demit (5/5) ofron konjukturën pozitive të një propozimi të ri, një marrëveshje të re, një udhëtim ose një ndryshim në mjetet e transportit që ju japin kënaqësi.Njohjet dhe kontaktet tuaja do t'ju japin një perspektivë të re për ju. Gradualisht deri në 22/5 ju do të përfitoni nga kontakti juaj me njerëzit rreth jush, frymëzimet tuaja do t'ju mbështesin në planet tuaja personale dhe udhëtimet tuaja do të jenë më të shpeshta.Muaji juaj ju nxit të shprehni veten në çdo mënyrë dhe .... do të fitoni! Nga 26 e muajit me Merkurin nga dita e 2 e Binjakeve, keni vendosur qëllime, duke biseduar me planet tuaja të mëdha të biznesit, duke planifikuar disa lëvizje të ardhshme në karrierën tuaj.Vëmendjen tuaj në afërsi të 30/5, ku po zhvillohet katrori i Merkurit - Neptunit, të cilin ju prisni të ngatërroni ose përbuzni lidhur me disa qëllime që keni vendosur.

Dhjetëditësh i tretë :Maji mund të fillojë me perspektiva shumë të mira për biznesin tuaj, si dhe për financat tuaja. Është një muaj me disa ngjarje dhe zhvillime që ndikojnë në shtëpinë, familjen, biznesin, ku në këto zona jeni të vëmendshëm pas ndryshimeve aktuale që duket se japin një ajër të rëndësishëm zgjerimi dhe progresi.Në gjysmën e parë të muajit, keni rritje, zhvillim dhe perspektiva në karrierën tuaj dhe financat, por është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm se kush besoni dhe të jeni më të kujdesshëm në lidhje me kooperativat financiare!Kontradiktat, reagimet me njerëzit e familjes, si dhe hipertensioni emocional, nuk do të mungojnë nga jeta juaj e përditshme deri në 16 të muajit që Marsi do të zhvendoset në dhjetë ditëshin e tretë të Binjakëve.Në periudhën 16-21 / 5 keni komunikime interesante dhe konstruktive dhe marrëveshje që ju ndihmojnë të arrini planet tuaja. Disa marrëdhënie janë forcuar duke u bërë më të dashur dhe të popullarizuar në mjedisin që po lëvizni!Më 18 të muajit me Hënën e Plotë tek Akrepi mund të prisni kulmin e një plani të madh, ndërkohë që shumë prej jush mund të bëjnë një udhëtim.

 

 

Shiko gjithashtu