Parashikimi numerologjik për muajin Shtator 2018

02/09/2018

Shtatori është muaji i rindërtimit, planifikimit, përgjegjësive dhe fillimit të aktiviteteve të reja. Është periudha që keni rifituar forcën tuaj, çlodhje këtë periudhë vere dhe me humor të mire dhevendosni para planet tuaja.Ky Shtator sipas numerologjisëna bën të gjithë që të përballemi me jetën tonë në një mënyrë më pozitive dhe optimiste dhe të bejmë ndryshime që do të na ndihmojnë të shkojmë një hap më tej.Liria e shprehjes, fjalës, spontanitetit dhe krijimtarisë, këtë muaj janë “çelësat” e suksesit në çdo fushë që po lëvizni!

Astrologu.al përgatiti parashikimet mujore të numerologjisë për muajin Shtator

Gjeni numrin tuaj personale të ditëlindjes (p.sh. ditëlindjen tuaj) dhe shihni parashikimin tuaj mujor personal.

Si mund të gjej numrin tim personal të ditëlindjes?

Për të gjetur numrin personal të Diellit tuaj në numerologji, mjafton të shtoni shifrat e ditës dhe të muajit që keni lindur. Nëse shuma që rezulton ka dy shifra, atëherë shtoni dy shifrat për të marrë një numër shifror.

Shembull: Data e lindjes 29 Dhjetor (p.sh. 29/12)

Shtojmë ditën dhe muajin e lindjes: 2 + 9 + 1 + 2 = 14

Doli një numër me dy shifra, kështu që ne shtojmë dy shifrat 1 + 4 = 5

Numri personal i ditëlindjes për personin që ka lindur 29/12 është 5

 

Parashikimet numerologjike për muajin Shtator

Numri personal 1:

Të përgjithshmet:Muaji i parë i vjeshtës ju gjen të relaksuar dhe me fuinë për të zgjidhur çështjet që keni lënë pas. Do të menaxhoni në mënyrë të vazhdueshme, me përgjegjësi dhe seriozitet për të zgjidhur detyrimet dhe do të jeni në gjendje të ndjeni lehtësim.Komunikimi, argëtimi dhe koha e gëzueshme me miqtë dhe familjen do të kenë fjalën e parë dhe të fundit në jetën tuaj të përditshme. Përveç kësaj, do të jetë e nevojshme që ju të mbështetni në çdo mënyrë – si materiale ashtu edhe emocionale – personin tuaj të dashur.

Në profesion dhe financat tuaja, konceptet dhe shqetësimet do të pakësohen, pasi disa gjëra do të arrijnë t’i vendosin ato në një serë. Në fushën sentimentale, do arrini të shëroni plagët e muajve të kaluar dhe do të ktheni një faqe të re në jetën tuaj.Nëse tashmë keni një partner në jetën tuaj, atëherë mund të bëni përparim dhe të rivendosni marrëdhënien tuaj bashkë me të, pasi tashme do të kuptoni anën e tij dhe do të jeni në gjendje të jeni më mirë me të.

Nëse nuk keni lidhje dashurie këtë kohë, mund të themi se në Shtator do largoni çdo mendim të pakëndshëm, çdo kujtim të hidhur dhe një dashuri të vjetër dhe do të shikoni për një dashuri të re që do t’ju bëjë për të përjetuar momente të romancës absolute!

 

Numri personal 2:

Të përgjithshmet:Shtatori është muaji që do t’ju ndihmojë të kuptoni më mirë nevojat tuaja dhe të gjitha mendimet dhe ndjenjat tuaja të fshehura që deri më tani i kishit mbajtur shumë mirë në shpirtin tuaj. Gjatë muajit do të kuptoni se nevojat e brendshme dhe dëshirat tuaja ndal ngadalë të ndryshojnë dhe ju hyni në një fazë të transformimit total.Ëndrrat që do të shihni gjatë periudhës së Shtatorit do të jenë mjaft intensive dhe do t’ju japin mesazhe të rëndësishme për të ardhmen për disa çështje tuaja personale. Por gjithashtu duhet të dëgjoni zërin tuaj të brendshëm në këtë kohë dhe t’i besoni instinkteve tuaja edhe më shumë.Në jetën tuaj personale do të përjetoni një periudhë të vetmisë, të cilën ju do e zgjidhni. Do të keni nevojtë mbeteni pak vetëm, t’i kushtoni kohë vetes, dhetë vendosni në një serë mendimet tuaja.Kërkesat që do të keni rreth jush do të jenë të mjaftueshme dhe do të ketë raste kur do të ndjeni presion.

Në profesion si dhe në fushën ekonomike, këtë muaj keni zgjuarsin të gjeni zgjidhje që do t’ju ndihmojnë në përparimin tuaj.Disa probleme që deri më tani kanë mbetur të pazgjidhura, tani do ta keni më të lehtë t’i përballoni, pasi mund të gjeni mënyrën e duhur për t’i kapërcyer ato.

Në fushën sentimentale, do të mendoni dhe do të dëshironi të merrni disa vendime.Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, do të dëshironi të numëroni pro dhe kundrat e marrëdhënies tuaj në mënyrë që të zgjidhni cila dëshironi që të jetë vazhdimi. Nëse nuk ka një lidhje në jetën tuaj, këtë muaj do të jeni në fazën e rishqyrtimit të një marrëdhënieje të vjetër dhe do të dëshironi që koha juaj të hapë diçka të re.

 

Numri personal 3:

Të përgjithshmet:Ky Shtator mund të konsiderohet si një muaj progresi për ju që keni një numër personal të ditëlindjes 3. Do të veproni, do të pretendoni në mënyrë dinamike dhe do të bëni gjithçka që mundeni për të arritur qëllimet tuaja personale. Më e rëndësishmja, pas një periudhe më në fund po filloni të gjeni veten tuaj dhe shpreheni në mënyrë spontane pa pasur frikë ose pasiguri.Zhvillime të rëndësishme do të jenë në sektorin tuaj profesional dhe financiar, ku do të përqendroheni në të gjitha interesat tuaja dhe do të jeni në gjendje të ndiheni dhe të jeni të kënaqur.

Financat tuaja ndal ngadalë do të fillojnë të përmirësohen ndërkohë dhe një pag e vogël do t’ju japë lehtësim.Në të njëjtën kohë, është mundësia e duhur për ju të bëni një marrëveshje të re biznesi apo ekonomike që do të ketë baza të qëndrueshëm dhe kohëzgjatje. Ju nuk do të humbisni momentet që do ndjeni rutinën, monotoni dhe doni të rrezikoni, të largoheni dhe t’i jepni fund personaleve në mënyrë që të jetoni më energjiknë jetën tuaj të përditshme.Do dëshironi të bëni një ndryshim, të përjetoni përvoja të reja dhe në fund do të gjeni një rrugëdalje. Mundohuni t’i shmangni vendimet impulsive dhe mos e jepni fjalën për gjëra që nuk do të jeni në gjendje që në rrugë nuk do mundeni t’i mbani.

Në dashuri, pasioni do të jetë intensiv dhe do t’ju japë momente unike. Megjithatë uljet dhe ngritjet tuaja dhe dëshira juaj për liri do t’ju bëjë gjatë muajit të mos dëshironi të krijoni një lidhje. Nëse jeni në një marrëdhënie, bëni kujdes sepse do të ketë tundime të mëdha dhe njohje të reja që mund t’ju çojnë në dilema.Nëse nuk ka asgjë të përhershme në jetën tuaj, nuk është ideal ky muaj për të investuar emocionalisht në një marrëdhënie që do të ketë një rrugëstabël. Shijoni flirtimin dhe dashurinë duke ruajtur temperamentin tuaj!

 

Numri personal 4

Të përgjithshmet:Muaji i parë i vjeshtës fillon me entuziazëm, shpresë dhe me optimizëm të mjaftueshëm për ju që numri juaj i ditëlindjes personale është 4. Gjatë muajit do të ketë ndryshime dhe do të filloni plane të reja që keni pasur në mendje herën e fundit , por diçka po ndodhte gjithnjë dhe nuk realizoheshe.Stabiliteti në Shtator është i pazbatueshëm, por kjo nuk duhet t’ju shqetësoj sepse edhe pse do të ketë ndryshime, ulje dhe ngritje dhe zhvillime të papritura në jetën tuaj, do të jetë për të mirën tuaj dhe do t’ju ndihmojë të bëni tejkalimin tuaj personal.

Në profesion dhe në financat tuaja, do të ndiheni të pasigurtë për të ardhmen dhe do të përpiqeni të punoni në mënyrë më të përmbajtur.Do të bëni një ndryshim që mund t’ju trembë, por gjatë rrugës do përparojë në avantazhin tuaj.

Sentimentalisht, do të ketë disa zhgënjime, por do të jeni në gjendje t’i tejkaloni shpejt. Do të gjeni veten në fazën ku do të jeni të detyruar të largoni të kaluarën, por në të njëjtën kohë do të bëhet një fillim i ri.Nëse jeni tashme në një lidhje mos nguroni të ndiqni rrjedhën e ndryshimeve edhe nëse për disa kohë mund të jenitë pikëlluar. Sa për ju që po përjetoni kohë të vetmuar, këtë muaj do të jeni në gjendje të eliminoni hidhërimine së kaluarës dhe do të jeni gati për një marrëdhënie të re që do të vijë muajin e ardhshëm! 

Numri personal 5:

Të përgjithshmet:Gjërat e këqija fillojnë nga ky muaj të largohen . Kjo do të thotë që psikologjia juaj gradualisht do të përmirësohet dhe do të gjeni përsëri gjendjen tuaj. Shtatori është muaji që do t’ju japë mundësinë për të bërë një fillim të ri, për të kthyer një faqe të re në jetën tuaj!Që nga fillimi i muajit do të ndjeni dinamizmin dhe lirinë për të ndjekur ëndrrat e reja dhe për të bërë disa ndryshime të reja në jetën tuaj. Gjendja juaj fizike do të fillojë të përmirësohet dhe do të shpëtoni nga çdo gjë që ju mbyste dhe ju lodhte.Përveç kësaj do dëshironi të eliminoni shprehitë e këqija (për shembull, cigaren) dhe të ndiqni një mënyrë jetese më të shëndetshme.

Në profesionin tuaj dhe në financat do të ketë sfida, por është periudhë që do të merrnipërsipër një projekt të ri ose do filloni një partneritet të ri, që do t’ju kushtojë pak më vonë.

Në fushën sentimentale do të ketë luhatje për ju që tashmë jeni në një marrëdhënie. Në Shtator, dëshira juaj është të liroheni, të ndjeheni për një moment që të veproni në mënyrë të pavarur, pa presion, dhe ka shumë mundësi të zhgënjeni partnerin tuaj me disponimet tuaja revolucionare dhe liberale.Nëse jeni në kategorinë e “beqarëve”, atëherë lajmi është i lumtur, sepse këtë muaj, hyn papritmas një person në jetën tuaj …

 

Numri personal 6:

Të përgjithshmet:Veçanërisht me fat është muaji i parë i vjeshtës, për ju që keni një numër personal të ditëlindjes 6. Shtatori është muaji që do të ndodhin ngjarje fatale dhe fati juaj do të ndryshojë për mirë.Atje ku mund të mendoni se një çështje personale ka arritur deri në një pike , papritmas do të bëhet një përmbysje e madhe dhe përmes ngjarjeve të rastësishme do të vijnë në fund zhvillime të bukura ashtu siçdëshironi ju.

Në fushën profesionale, është një kohë ku do të dalloheni nga krijueshmëria dhe do të jeni në gjendje të tregoni talentin dhe vlerën tuaj në mënyrën më të mirë. Këtë muaj mund të vendosni imagjinatën dhe të krijoni një projekt të ri që do t’ju mbështesë në përparimin tuaj profesional.Në financat, edhe në qoftë se jeni në një periudhë “të ngushtë”, do të mbeteni me portofol bosh, dhe diçka do ndodhë përsëri ,fati juaj ju mbështet.

Në sektorin sentimental, Shtatori do t’ju japë emocione unike. Marrëdhënia juaj fillon të rifitojë ritmet e saj të vjetra, kjo do të thotë që do ta menaxhoni këtë kohë së bashku me bashkëshortin tuaj për të shkuar mirë lidhja tuaj, të afroheni më afër dhe të shijoni të gjitha gëzimet të dashurisë suaj.Sa për ju që Shtatori ju gjen në shoqëri me vetminë, , të mbani mend se po vjen në fund të muajit “njohje fatale”!

 

Numri personal 7:

Të përgjithshmet:Përgatituni të jetoni një muaj plot komunikim, udhëtime, kontakte dhe argëtim. Shtatori ju gjen të hapur dhe në humor pozitive për të diskutuar interesat tuaja në një mënyrë diplomatike. Mendja juaj hapet, evoluon dhe shpëton nga lidhjet absolute dhe kokëfortësisë dhe kjo ju ndihmon të bëni një hap më tej.Mundet deri në muajin e kaluar të ndiheshitsikur po mbyteshit në një lugë me ujë, por nga ky Shtator gjeni mënyra dhe alternativa për të promovuar punët tuaja personale, që ju dëshironi. Miqtë e rinj dhe të vjetër do t’ju bëjnë të harroheni, të çlodheni dhe për të hapeni akoma edhe më shumë.

Në sektorin profesional, në këtë kohë do të ketë diskutime dhe marrëveshje të reja, dhe mund të bëni një fillim të ri dhe të qëndrueshëm profesional. Sa për financat tuaja, duhet t’ju themi se duhet të shmangni shpenzimet e kota.Në Shtator do të tërhiqeni nga shpenzimet që kanë të bëjnë me argëtimin tuaj personal.

Sentimentalisht, do të dalloheni nga një “humor femijëror”, ndërkohëdashuria juaj do të shkoj mirë përmes komunikimeve dhe bisedave me personin që ju intereson, pasi komunikimi juaj do të jetë mjaft i mirë.Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, muaji është ideal për të diskutuar dhe përmirësuar klimën në marrëdhënien tuaj. Nëse nuk keni një partner atëherë një njohje e re do të dalë në një udhëtim, në një seminar, ose nëpërmjet internetit!

 

Numri personal 8:

Të përgjithshmet:Pas gjashtë muajve, do të mbani mend dhe do thoni se Shtatori ishte një muaj “stacion” për ju, në të cilin ka pasur zhvillime vendimtare që ju ndihmojnë në suksesin tuaj. Mos prisni ndryshime spektakolare që nga fillimi i muajit, aty atyku në dhjetë ditëshin e parë mund të ndiheni paksa të zhgënjyer, sepse do të ketë disa vonesa dhe gjithçka rreth jush nuk do të evoluojë në ritmet që dëshironi.Megjithatë rruga do t’ju tregojë se gjëja e mirë vjen ndal ngadal.

Në fushën profesionale do të bëni sqarimet tuaja, do të pranoni propozime të reja dhe do t’ju duhet të bëni zgjedhjet tuaja, të cilat do të jenë shumë të mira në vazhdim.Koha që do t’i dedikoni punës tuaj dhe kërkesat që do të ekzistojnë mund t’ju shtyjnë.Në financat, është një kohë e mirë për buxhetin dhe për ndalimin e shpenzimeve të panevojshme.

Numri personal 9:

Të përgjithshmet:Muaji i aventurës është Shtatori për ju me numrin tuaj personal 9. Sfida më e madhe për ju do të jetë fakti se në disa momente do të ndjeni se situata rreth jush ju ka shpëtuar kontrollit tuaj dhe se tashme nuk mund të bëni diçka për të ndryshuar të dhënat, por do të arrini të menaxhoni gjithçka.

Në profesion dhe në financat duhet të shmangni stresin dhe lëvizjet e nxituara. Nuk ka absolutisht asnjë ndjenjë frike dhe paniku, thjesht përpiquni të përshtateni me ndryshimet që do të ndodhin, edhe nëse është e nevojshme që të bëni sakrifica dhe tërheqje

Zhvillimet më të kënaqshme do të jenë për ju në jetën tuaj shoqërore. Shtatori është një muaj argëtimit dhe social për ju që ende nuk keni një partner, të keni sytë hapur për shkak të njohjeve që do të bëni. Mos harroni se një marrëdhënie që fillon këtë muaj do t’ju japë mësime të rëndësishme.Sa për ju që jeni tashmë në një marrëdhënie, lini gjëat të zhvillohen vetë, pa presione ose kërkesa të tepruara. Ajo që dëshironi mund të ndodhë, mjafton tëlini veten pak më të relaksuar!

Shiko gjithashtu