Parashikimi javor

17/12/2018 to 23/12/2018

Këtë javë shumë nga çështjet që kanë qenë me interes për ju për një kohë të gjatë në të kaluarën do t'i trajtoni ato më me vendosmëri dhe do t'i shihni nga një kënd tjetër. Ju që jeni shumë afër qëllimeve tuaja dhe ju mbushin me kënaqësi dhe gëzim, prisni pak dhe do të shihni se fati dhe favori do t'ju buzëqeshin.Në mjedisin tuaj familjar.......