Parashikimet Numerologjike për muajin Qershor 2018

02/06/2018

Vera fillon zyrtarisht fillimin e saj dhe Qershori hapet me dëshirën për komunikim, argëtim, rrjetët sociale dhe rrugëdaljet! Në Qershor, na jepet mundësia për të fituar një mënyrë më të mire të menduarit dhe veprimit dhe natyrisht do të jeni në gjendje të largoheni nga rutina,duke gjetur mënyra të reja për të kaluar mirë dhe për ta vënë jetën tonë në një rrugë të re!

Këtë muaj do të ketë disa njohje të reja, miqësi, por do të zhvillohen romanca të reja erotike , të cilat kanë një karakter kryesisht platonik. Gjendja për flirtim do të ngrihet dhe shumë njerëz do të gjejnë mënyra të zgjuara për të shprehur interesin e tyre për personin që do t’i ketë joshur!

Në fushën e biznesit dhe financave, Qershori jep mundësinë për të zgjeruar dhe mbështetur horizontet përmes njohjeve dhe kontakteve. Në të njëjtën kohë, lehtëson nënshkrimin e kontratave në kushte më të mira.

Në dashuri, Qershori është një muaj i lumtur dhe i qetë ku mund të sjellë më afër miqësi, brenda rrugëdaljeve të këndshme, ndërkohë do të kenë mundësinë të zhvillojnë njohjet e tyre dhe të shijojnë flirtimin!

Astrologu.al përgatiti parashikimet mujore të numerologjisë për muajin Qershor

Gjeni numrin tuaj personale të ditëlindjes (p.sh. ditëlindjen tuaj) dhe shihni parashikimin tuaj mujor personal.

Si mund të gjej numrin tim personal të ditëlindjes?

Për të gjetur numrin personal të Diellit tuaj në numerologji, mjafton të shtoni shifrat e ditës dhe të muajit që keni lindur. Nëse shuma që rezulton ka dy shifra, atëherë shtoni dy shifrat për të marrë një numër shifror.

Shembull: Data e lindjes 29 Dhjetor (p.sh. 29/12)

Shtojmë ditën dhe muajin e lindjes: 2 + 9 + 1 + 2 = 14

Doli një numër me dy shifra, kështu që ne shtojmë dy shifrat 1 + 4 = 5

Numri personal i ditëlindjes për personin që ka lindur 29/12 është 5

Numri personal 1:

Të përgjithshmet:Qershori do ju provojë së është një nga muajt më të kërkuar dhe të zënë të vitit për ju! Kërkesat rreth jush do të rriten dhe ju mund të ndiheni të zhgënjyer, sepse koha juaj e lirë do të jetë jashtëzakonisht e kufizuar.Dëshira juaj për ndryshim dhe rinovim do të jetë dominuese, prandaj dhe do të bëni disa përmirësime në hapësirën tuaj personale, si dhe në marrëdhëniet tuaja personale!

Para/Kariera:Shumë punë do të këtë ky muaj, pasi detyrimet do të jenë të mjaftueshme dhe do të përpiqeni të vini çdo gjë në një radhë! Programi juaj do të jetë e ngarkuar, por perspektivat që hapen para jush janë mjaft të rëndësishme dhe të favorshme. Ekonomia do të jetë e kufizuar.

Dashuria:Ka ardhur koha për ta trajtuar më seriozisht jetën tuaj sentimentale … Nevoja juaj këtë muaj do të jetë të stabilizoni një marrëdhënie ose të bëni një lidhje serioze … Por mos e ngutni veten mbi vendimet që më vonë mund të jenë përtej mundësive tuaja.

Numri personal 2:

Të përgjithshmet:Qershori është muaji i surprizave dhe ndryshimeve të papritura që sjellin në jetë ajrin e rinovimit. Sa më i mirë të jetë programi që do bëni,gjithmonë do të ndodhë diçka e papritur që do t’ia u prishë. Në përgjithësi, ky muaj do të jetë shumë dinamik, por edhe aventureske, që do t’ju nxjerr nga e zakonshmja që keni pasur deri më tani!

Para/Kariera:Disa zhvillime të papritura që do të ndodhin në vendin tuaj të punës do t’ju bëjnë të lëvizni menjëherë për të konsoliduar në rrjedhën e planeve tuaja të profesionit. Është një muaj që mund të shfaqni talentet tuaja profesionale dhe mund të lëvizni në mënyrë që të bëni marrëveshje të reja që do japin më vonë . Sa i përket financave tuaja, duhet të mendoni shumë mirë para se të bëni ndonjë investim ose blerje, sepse entuziazmi juaj i tepruar do t’ju çojë në gabime.

Dashuria:Një rrahje zemre të zjarrta erotike dhe momentet e shijimit, si dhe çmenduria, ju rezervonmuaji i parë i verës! Zemra juaj fluturon përsëri në ritmin e dashurisë, por duhet të mbani disa momente mbrapa dhe të vendosni gjithë logjikën në mënyrë që të mos bëni gabime …

Numri personal 3:

Të përgjithshmet:Qershori është një muaj fuqizimi dhe stabilizimi për fushat e rendësishme të jetës suaj. Do të jeni në gjendje të kuptoni më mirë nevojat tuaja dhe se ju duhet të lëvizni për të arritur qëllimet kryesore që keni vendosur në të kaluarën! Në të njëjtën kohë, do t’u jepet mundësia këtë muaj për të lënë pas momentet e pakëndshme të së kaluarës.

Para/Kariera:Tani është koha për të përfunduar çështjet tuaja profesionale dhe financiare në dhe të vendosniplane të reja që do t’ju ndihmojnë në zgjerimin tuaj personal! Qershori është një muaj pozitiv për zhvillimet që do të keni në punën tuaj dhe do të ketë ndikim pozitiv në financat tuaja!

Dashuria:Ndjenjat tuaja po testohen, ndryshojnë, bëhen më thelbësore dhe më të qarta këtë Qershor. Partneri juaj duke kërkuarshoqërinë tuaj, por do dëshirojë diçka më shumë tek ju … lidhjen e plotë dhe të vërtetë! Sa për ju që nuk keni një partner, ky muaj ju jep mundësinë të largoni të kaluarën, në mënyrë që të bëni një fillim të ri.

Numri personal 4:

Të përgjithshmet:Zhyteni në mendimet tuaja, bëni llogarinë tuaj, matni aspektet pozitive dhe negative të situatës që po përjetoni në këtë kohë dhe përqendroheni në gjetjen e zgjidhjeje për subjektin tuaj! Merrni kohë për veten tuaj dhe mos u ngutni për t’u përballur me situata, ndërkohë nuk jeni gati për të!

Para/Kariera:Në një klimë të butë këtë muaj do të lëvizë punën tuaj, pasi është e qartë se ju keni vënë në rregull karrierën tuaj dhe çdo gjë është në rrugën e tyre. Nuk do ketë zhvillime të papritura as të pakëndshme! Sa i përket financave tuaja, duhet të bëni planifikim më të mirë ndërkohëështë e sigurtqë dokufizoheni ndjeshëm në mënyrë që të zgjidhni shpenzimet e së kaluarës.

Dashuria:Nostalgjia e momenteve që keni jetuar dhe kaluar, do t’ju sjellë Qershori në fushën e ndjenjave tuaja! Mendimet, ankesat, dobësitë dhe pasionet bëjnë party në mendjen tuaj, dhe keni nevojë të izoloni veten, të mendoni dhe shikoni se çfarë do të bëni nga aty e tutje! Një largim nga personi që ju intereson është në planet të këtij muaji, por do të jetë rastësore!

Numri personal 5:

Të përgjithshmet:Ka ardhur koha që të shijoni frytet e përpjekjeve tuaja, të gëzoni gjithçka që keni marrë deri më tani dhe të shpërbleheni për lodhjen që ju kishit imponuar vetes! Qershori është një muaj pozitiv për çështjet praktike, financiare dhe materiale … por mos lini mënjanë ndjenjat!

Para/Kariera:Një planë profesional do të kenë sukses, tani do të marrin mish dhe eshtra dhe ju do të jeni të kënaqur për të! Por në të njëjtën kohë, do t’u jepen mundësi të reja për zhvillim profesional, të cilat duhet menjëherë të kujdeseni! Diplomacia juaj do t’ju ndihmojë në çdo bashkëpunim! Sa i përket financave tuaja, ky muaj është veçanërisht i favorizuar nga transaksionet!

Dashuria:Dashuria intensive do t’ju dallojë gjatë gjithë muajit të Qershorit, por ndjenjat tuaja do të jenë mjaft të ngatërruara dhe nuk do dini se çfarë doni ose çfarë kërkoni. Një çështje dashurie që mbështetet shumë te seksi sesa në emocioni, do t’ju ndihmojë të arratiseni dhe të kaloni mirë, por tani për tani, klima e jetës suaj sentimentale nuk është më aq e qartë!

Numri personal 6:

Të përgjithshmet:Këtë muaj do të dallohet emocioni dhe paqëndrueshmëria! Disa çështje të jetës suaj personale po arrijnë fazën e përfundimit dhe ju tani mendoni se keni bërë punën tuaj dhe duhet të shikoni në të ardhmen … shikoni përpara! Ky proces, ju shtyn mjaftueshëm dhe shpesh mund të krijojë një ndjenjë zhgënjimi!

Para/Kariera:Planet profesionale dhe ëndrrat që do të bëni këtë muaj në lidhje me rrugën e profesionit tuaj dhe planet financiare nuk do bazohen në mendime realiste. Ju duhet gjatë këtij muaji të punoni në mënyre të thjeshtë për të shmangur mashtrimin. Kujdes shumë se ku vendosni firmën tuaj dhe më mirë për momentin të mos investoni në diçka të re!

Dashuria:Jeni në një fazë kalimtare në të cilën duhet të merrni një vendim të rëndësishëm. “Do vazhdoni apo do ndaleni?” Kjo pyetje do të jetë në mendjen tuaj nëse jeni në një marrëdhënie ose nëse keni ndonjë të njohur në jetën tuaj! Mos nxitoni për të marrë përgjigje, sepse deri në fund të muajit do të dini shumë më mirë se ku shkelni, ku jeni por edhe ku dëshironi të përfundoni!

Numri personal 7:

Të përgjithshmet:Një fillim i ri po ndodh këtë muaj në jetën tuaj dhe kjo është diçka që ju mbush me gëzim, entuziazëm dhe padurim. Në Qershor do të doni të parashtroni disa plane të reja personale, të pranoni mundësi të reja dhe të guxoni të rrezikoni, kërkoni dhe të filloni ndonjë gjë që ka qenë deri më sot e vështirë ose e pamundur për ju!

Para/Kariera:Këtë muaj, punët tuaja do të zhvillohen dhe do të përpiqeni të arrini gjithçka, por do të merreni me disa gjëra në të njëjtën kohë dhe kjo është diçka që do t’ju demtoj. Në sektorin financiar do të keni kënaqësinë të shijoni disa gjëra që gjatë muajve të fundit jeni privuarpor kujdesnë shpenzimet e panevojshme.

Dashuria:Koha juaj do të jetë jashtëzakonisht e kufizuar këtë muaj dhe ndjenjat tuaja do të jenë në fazën e dytë! Kjo do të thotë se nëse jeni në një marrëdhënie, do mospërfillni partnerin tuaj dhe do dëgjoni disa ankesa për këtë! Sa për ju që nuk e keni njëpartner, mos ndoshta duhet të lëvizni pak më shumë për të berë njohje të reja? Një romancë përmes hapësirës tuaj profesionale ka shumë mundësi të ndodhë, nuk ja u rekomandoj që të tërhiqeni…

Numri personal 8:

Të përgjithshmet:Dëshironi të arrini thelbin e gjërave, të merrni përgjigjet që keni kërkuar … Në Qershor jeni duke kërkuar sigurinë, stabilitetin dhe besimin dhe vendosni të arrini një hap më afër kërkesave të zemrës suaj .

Para/Kariera:Paqëndrueshmëria do të ekzistojë në fushën tuaj profesionale, do të shihni se nuk mund të bëhen aq lehtë vërtet … Mos e vini poshtë dhe shikoni pak më shumë vendimet dhe zgjedhjet tuaja! Sa i përket financave tuaja, nuk është koha ideale për të rrezikuar ose për të filluar një bashkëpunim të ri që gjithashtu ka një transaksion financiar!

Dashuria:Një muaj plot romancë, butësi dhe emocion, hapet para jush! Do të tregoni emocionet që deri më tani keni fshehur mirëose egoizmi juaj nuk ju ka lënë ngjarjet, por në të njëjtën kohë do të gjeni një përgjigje! Hëna është ideale për gjallërimin e një marrëdhënieje nga e kaluara, ose një çështje dashurie.

Numri personal 9:

Të përgjithshmet:Vera fillon me një ritëm shumë të këndshëm për ju dhe Qershori është plot mundësi për argëtim, komunikim, koncerte dhe udhëtime, të cilat do të jenë jashtëzakonisht të mira për psikologjinë tuaj! Tani është koha e duhur për t’u argëtuar dhe për të shijuar gjithçka që ju keni qenë të privuar nga hera e kaluar.

Para/Kariera:Mjaft krijuese do të jetë ky muaj për profesionin tuaj, pasi do të keni ide, sugjerime dhe zgjidhje që me të vërtetë mund t’ju ndihmojnë të vendosni karrierën tuaj në një rresht! Nxiten veçanërisht bashkëpunimet por edhe kontaktet me jashtë! Sa për financat tuaja, do të vijnë disa para të cilat do të zhduken, sepse do të keni tendencen për humbje!

Dashuria:Qershori është një muaj në të cilin mund të relaksoheni me partnerin tuaj, të diskutoni gjithçka rreth marrëdhënies tuaj, të gjeni zgjidhje, të argëtoheni dhe të afroheni më shumë. Nëse nuk jeni në një lidhje, atëherë mbani mend se do të keni shumë njohje interesante, por është e qartë se ju do të jeni të mjaftueshëm këtë muaj kryesisht në flirtim!

Shiko gjithashtu