Parashikimet Numerologjike për muajin Maj 2018.

29/04/2018

Në numerologjinë, mirëpresim  Majin 2018, me humor pranverë për një fillim të ri. Ky muaj  krijonë  dëshira, humor dhe potencial për të hapur kapituj të rinj në jetën tuaj. Në çdo moment të vështirë, njerëzit që janë përreth jush është mbeshtetja juaj,  qetësia, e cila ju jep siguri, ngrohtësi, mbrojtje dhe mbi të gjitha forcë. Të gjithë mund  të kuptoni kontributin e çmuar të njerëzve që janë në jetën tuaj dhe do të vijni më afër me ata që doni.

Numri 7, i cili përfaqëson klimën e përgjithshme të Majit, tregon se gjatë këtij muaji ne të gjithë do të duam të forcojmë më tej marrëdhëniet në jetën tonë, do të kuptojmë se vetëm me bashkimin mund të bëjmë disa gjëra. Pra është një muaj që do të dominojnë humori  shoqëror, do të bëni kontakte të reja dhe do të futen njerëz të  rinj në jetën tonë,që kanë diçka të rëndësishme për tju dhënë.E vërteta, të mësuarit dhe zgjerimi janë tre pikë që do të përqëndroheni  këtë muaj. Ne do të doni të identifikoni dhe të gjeni thelbin e çdo gjëje, që ju ka  shqetësuar kohët e fundit.

Ju pranoni se nuk mund të ndryshoni dhe do të detyroheni të përshtateni më situatat që nuk evoluojnë në mënyrë që ju doni.Marrëdhëniet mbështeten në diplomaci dhe kompromise, kjo do të thotë se grindjet dhe ndarjet do të zvogëlohen në mënyrë të konsiderueshme  këtë muaji. Disa marrëdhënie qe kanë pasur grindje të forta , ndarje ose largime, do të arrijnë të kapërcejnë pengesat dhe do të kenë disa ribashkime.

Në sektorin profesional, ky muaj ofron një mundësi për marrëveshje në punë për transaksione financiare dhe për krijimin e partneriteteve të reja profesionale që mund të qëndrojë në kohë.Parashikimi numerologjik na jep mesazhin e mëposhtëm për Majin: “Guxon ndryshimet qe dëshironi, gjithmonë veproni me logjikën dhe stabilitetin, dhe mos harroni … Së bashku mund të keni sukses vetëm me unitetin mund të keni progres”!

 Maj është muaji që korrespondon me numrin 7, një numër i veçantë që  nxit për tu përmirësuar dhe për tu ndryshuar brenda jush. Nuk do të thonë se ky është një muaj negative, por ju kërkohet të dëgjoni nëvojat  reale dhe të domosdoshme qe keni. Nuk do shikoni në sipërfaqe, por do të shkoni më thellë atyreve që dëshironi dhe të realizoni këto nevoja qe janë me të vërtetë për të mirën tuaj.Muajn Maj hapet një rrugë shpirtërore, ju mund të konsideroni  numrin 7 si rilindës.

Pra, kjo është një kohë shumë e mirë për të ndryshuar, për t’u bërë ajo që ju doni dhe  që me të vërtetë ju japë lumturinë e vërtetë. Muaj që nëpërmjet kërkimit të brendshëm dhe të ndershëm, duke bërë aty ku është e nevojshme dhe kërkohen ndryshime.Do të shikoni ndryshime të mëdhaja një rilindje që vjen nga brenda jashtë, një ripërtëritje të brendshme që ju bën të pasqyroni lumturinë e vërtetë dhe paqen.

Diçka tjetër që duhet theksuar është se kjo shifër shpëh një fshehtësi  ose mund tju shtyjnë në një marrëdhënie të fshehtë duket se josheni për të krijuar një lidhje.Numri 7 është një numër qe  rrjedh nga shuma e 16 dhe na duhet të marrim parasysh dhe çfarë shpëh ky numër. Është një muaj që mund të  vërehet një tronditje të madhe, një ngjarje e papritur . Kujdes mos u befasoni nëse diçka shpërbëhet papritmas dhe kjo do të ndodhë vetëm nëse diçka nuk ishte në tokë të fortë.

Astrologu.al përgatiti parashikimet mujore të numerologjisë për muajin May.

Gjeni numrin tuaj personale të ditëlindjes (p.sh. ditëlindjen tuaj) dhe shihni parashikimin tuaj mujor personal.

Si mund të gjej numrin tim personal të ditëlindjes?

Për të gjetur numrin personal të Diellit tuaj në numerologji, mjafton të shtoni shifrat e ditës dhe të muajit që keni lindur. Nëse shuma që rezulton ka dy shifra, atëherë shtoni dy shifrat për të marrë një numër shifror.

Shembull: Data e lindjes 29 Dhjetor (p.sh. 29/12)

Shtojmë ditën dhe muajin e lindjes: 2 + 9 + 1 + 2 = 14

Doli një numër me dy shifra, kështu që ne shtojmë dy shifrat 1 + 4 = 5

Numri personal i ditëlindjes për personin që ka lindur 29/12 është 5

 

Numri personal  1

TË PËRGJITHSHMET: Në Maj do të futen në jetën tuaj kontakte të reja që do ju japin mundësinë për të parë disa nga çështjet tuaja personale nga një kënd krejtësisht të ndryshëm.Komunikimi,transporti dhe një udhëtim që do të keni gjatë muajit Maj do të veprojë si rigjallërim për ju.

PARA / KARIERA: Ju do të keni mundësi për të negociuar kushte më të mira në punën tuaj dhe në qoftë se ju nuk punoni këtë muaj ju nëpërmjet kontaktet tuaja, gjeni punë edhe pse do të jetë e përkohshme! Në sektorin ekonomik, shpenzimet do të jenë të mjaftueshme, por tani do të keni propozime ekonomike,që do ju japin përfitime në vazhdim.

DASHURIA: Përmes komunikimit do të arrijni të vijni më afër me partnerin tuaj për të gjetur zgjidhje së bashku , të cilat do t’ju ndihmojnë të kapërcuer problemet në lidhjen tuaj.Beqaret, ju do të keni mundësinë të takoni miq të rinj dhe të flirtoni.

 

Numri personal  2

TË PËRGJITHSHMET: Do të arrini ta tejkaloni këtë Maj disa probleme që kanë ndodhur në jetën tuaj gjatë dy muajve të fundit. Vendimet që merrni do të jenë të rëndësishme dhe do t’ju ndihmojnë të vendosni përsëri jetën tuaj në një rregull. Shtëpia, familja dhe jeta juaj personale, janë këtë muaji foleja juaj, ajo do ju ngrohi dhe do ju japi mbrojtje dhe siguri 

PARA / KARIERA: Zhvillimet në punën tuaj do të jenë pozitive dhe madje tani mund të stabilizoni pozicionin tuaj profesional, sepse do të keni përgjegjësi të reja që do ju ndihmojnë të stabilizoheni në këtë fushë. Në ekonomi, do të ketë disa shpenzime, të cilat kanë të bëjnë me shtëpinë tuaj, por edhe me njerëzit që ju doni. 

DASHURIA: Në fushën sentimentale do të keni nje pasivitet, i cili mund të jetë një shqetësim ose ju vë në mendime. Megjithatë, do të përpiqeni të afroheni me personin që doni dhe me të vërtetë do të arrini të fitoni edhe më shumë besim tek ai. Beqaret, ju do të keni një kontakt të ri me perspektiva shumë të mira.

Numri personal  3

TË PËRGJITHSHMET:Një muaj me surpriza, ndryshime dhe ngjarje të këndshme, ky Maj është për ju! Njerëzit të cilët janë në jetën tuaj të përditshme, dëshirojnë tju nxjerrin nga rutina që kishit rënë kohët e fundit dhe do ju befasojnë këndshëm me propozimet dhe idetë e tyre. Kreativiteti juaj do të jetë këtë muaj “çelësi” i suksesit. 

PARA / KARIERA: Mos lejoni veten të largohet nga mendimet entuziaste dhe të lehta të momentit. Në fushën e karrierës dhe financat, ju nuk do arrini të gjykoni disa ndryshime që do të ndodhin dhe ndoshta do të ndermerrni rreziqe për fillime të reja, të cilat mund të mos japin rezultatet që ju deshironi. 

DASHURIA: Kontradiktor do të jetë ky muaj për pjesën sentimentale. Në një moment mund të argëtoheni me partnerin tuaj dhe të doni të jeni së bashku dhe pastaj papritur, humori juaj do të ndryshojë dhe do të ndjeheni nën presion. Pra mbani balancën. Beqaret, do të ketë mundësi për një fillim të ri, por për momentin nuk do të ndiheni se mund të filloni diçka shumë serioze.

Numri personal  4

TË PËRGJITHSHMET: Është koha për të lenë egoizmin anash dhe të përqëndroni vëmendjen tuaj tek njerëzit që janë të afërt me ju dhe të cilët i keni lënë pas dore kohët e fundit. Pra, këtë muaj për herë të parë do të kujdeseni për njerëzit që doni dhe pastaj do jepni vëmendje nëvojave tuaja. 

PARA / KARIERA: Mos i merrni shumë seriozisht propozimet këtë muaj në punën dhe financat tuaja. Do të keni mundësitë zgjerimi, por kjo do të ndodhi me vëndosmerinë dhe kërkimin tuaj dhe jo përmes ndonjë propozim të papritur që ju jep zgjidhjen që deshironit. Tregoni vetepërmbajtje. 

DASHURIA: Këtë muaj ju do të gjeni veten në një dilemë dashurie.Nëse ju jeni në një marrëdhënie, atëherë gjatë këtij muaji do të mendoni seriozisht nëse do formalizoni apo përfundoni idhjen tuaj. Pra, jeni në një udhëkryq të vendimeve të rëndësishme. Për ju që nuk jeni të lidhur, do të ndoshet një person në jetën tuaj që do t’ju dojë, por nuk do ju japi sigurinë dhe stabilitetin që dëshironi.

Numri personal  5

TË PËRGJITHSHMET: Mund të keni dëshirë për tu izoluar, për tu menduar, për të bërë llogaritë tuaja dhe për të ndërmarrë vendime të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Mos lejoni pesimizmin tuaj të lekundi mendimet që nuk kanë një bazë dhe nuk ju lenë të vazhdoni. Besoni tek instinktet tuaja, se gjatë muajit nuk do të zhgenjëheni nga ato. 

PARA / KARIERA: Edhe pse financat tuaja kalojnë në një fazë të vështirë, këtë muaj do të arrijni të gjejni mënyra për të përmirësuar gjendjën tuaj ekonomik. Në punën tuaj, do të keni shumë ngarkesë dhe do ju terheqi gjithë interesin. Maji ju jep mundësinë për të provuar aftësitë tuaja. 

DASHURIA: Ju mendoni se diçka mungon nga jeta juaj erotike këtë muaj dhe se kjo shkëndijë e dashurisë nuk është më aq i fortë sa në të kaluarën dhe kjo është një gje që nuk ju pëlqen . Një udhëtim me partnerin tuaj do të jetë në gjendje të ringjallë marrëdhënien tuaj këtë muaj. Sa për ju që nuk keni një marrëdhënie, këtë muaj ju jepet një mundësi nga e kaluara juaj.

Numri personal  6

TË PËRGJITHSHMET: Ai që këmbëngul,që bën durim dhe që lufton për një të ardhme më të mire do të shpërblehet. Pra, këtë muaj ju do të hidhni hapin e ardhshëm që do ju sjellë një hap më afër me njëri prej qëllimeve personale. Suksesi është shumë afër jush dhe kjo mund të vërtetojë sedurimi që keni bërë, ja vlente. 

PARA / KARIERA: Interesi juaj do të jetë i përqendruar në punë dhe tek financat tuaja, ku në këto zona do të jetë pozitiv zhvillimi që do ju japi kënaqësi. Maj, ju jep mundësinë për një marrëveshjeje të re ekonomike që do ju zgjidhë duart.

DASHURIA: Dëshira seksuale është e fortë këtë muaj, por shumë herë do të përqëndrohet tek nevojat tuaja, duke lënë mënjanë emocionet dhe deshirat e partnerit tuaj. Për ju që nuk keni lidhje, do të ketë një njohje të re me të cilën ndani tërheqje të fortë seksuale ,por asnjë investim me shumë emocionale tek kjo ndjenjë.

Numri personal  7

TË PËRGJITHSHMET: Zhvillimet këtë muaj nuk do të jetë aq e kënaqshme për ju, sepse ju mendoni se përpjekjet tuaja nuk kanë zënë vend dhe nuk ju kanë dhënë shumë, kur në fakt ju nuk keni marr atë që prisnit . Maj juaj ofron një mundësi për të mbyllur disa nga çeshtjet të cilat kanë qënë të hapura. 

PARA / KARIERA: Nuk ndaleni se përpjekuri në fushën e karrierës dhe financave tuaja. Ky muaj është duke testuar fuqinë tuaj, por në fund ju do të shihni se kjo është një mundësi që jeni duke kërkuar për disa kohë. Në fund të majit do të keni një propozim të rëndësishëm për punën dhe financat tuaja. 

DASHURIA: Ka pasur gabime dhe tani ju shihni të fajësoni dhe hidhni përgjegjësitë si partneri juaj dhe tek vetja, shikoni se çfarë mund të bëni për të korrigjuar situatën.Në fund të muajit do të ftoheni për të marrë një vendim të rëndësishëm ose do të thoni lamtumirën e fundit marrëdhëniës ose të bëni një fillim të ri. Për ju që nuk keni një lidhje , gjatë këtij muaji do të jeni në gjendje të ndjeni përmbushjen emocionale me një dashuri të re.

 

Numri personal  8

TË PËRGJITHSHMET: Ju gjeni përsëri fuqinë tuaj të humbur dhe më në fund ju marrin gjërat në duart tuaja. Muaji maj do të ketë energji, vendosmëri dhe do të bëni fillime të reja kreative që do ju kënaqin. Zgjuarsia, vendimet të shpejta që do të merrni këtë muaj, do ju ndihmojnë drejtpërdrejtë për të bërë një fillim të ri. 

PARA / KARIERA: Në Maj, ju do të keni mundësi për të marrë një punë të re, të fillojni një bashkëpunim të ri apo të angazhoheni në një fushë të re që do ju nxisë dhe do ju ndihmojë të zgjeroheni më tej. Për financat tuaja, është koha e vendimeve të rëndësishme,merrni masa.

DASHURIA: Humor për flirtim dhe konfirmime erotike do të jenë mjaft intensive dhe kjo mund të sjellë vështirësi për ju që jeni tashmë në një marrëdhënie.Mos tentoni te aprovoni provokime të reja seksuale, sepse është diçka që do të pendoheni më vonë. Sa për ju që nuk keni një marrëdhënie, mbani shportë të vogël për njohurit e reja që do vijnë.

Numri personal  9

 

TË PËRGJITHSHMET: Ky muaj sherbën për të realizuar se çfarë nuk ka shkuar mirë dhe jeni gjendur në këtë situatë dhe menjëherë përpiquni për të korrigjuar disa deklarata që ishin të gabuara.Do të vijni më afër me të dashurit tuaj dhe do të jeni në gjendje për të korrigjuar keqkuptimet që kishin lindur midis jush. 

PARA / KARIERA: Detyrimet profesionale dhe financiare do të jenë të mjaftueshme gjatë këtij muaji, që është arsyeja pse ju do të duhet të planifikoni çdo gjë që ju nevojitet për të rregulluar për të shmangur ekspozimine keq. Orari juaj do të jetë mjaft i zënë dhe shumë herë ju do të ndjeni se jeni të kufizuar. 

DASHURIA: Romantik dhe I butë jeni këtë muaj . Partneri juaj do të jetë I kenaqur më anën tuaj të ëmbël ne çdo moment të jetës tuaj të përditshme dhe ju do të jeni në gjendje për të ardhur më afër duke kaluar së bashku momente të bukura personale që do të rilidhin marrëdhënie tuaj edhe më shumë. Sa për ju që nuk keni marrëdhënie, një person do të shprehë ndjenjat e tij dhe do kënaqëni me interesin e tij!

Shiko gjithashtu