Merkuri në kundërshtimme Saturnin retrospektiv

15/06/2018

Re me shi ndikojnë mendimet

Nga 15 deri më 17 Qershor, Merkuri nga shenja ujore të Gaforreskundërshtiminme Saturnin retrospektiv nga Bricjapi, një pikëpamje e vështirë nga Dashët, Gaforret,Peshoret dhe Bricjapët të lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe / ose ata që kanë Horoskop dhe planetë personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati i 3-të deri në 7-të në shenjat e mësipërme.

Këto tre ditë, mbizotërojnë mendimet negative dhe pesimiste, ndërkohë diskutimet zhvillohen në kontekstin e pavetëdijes.Një marrëveshje për të cilën mund të vonohet, ndërkohë një udhëtim që keni shpresuar, në fund të funditështë larg pritjeve tuaja. Gaforrja lidhet me konceptet e shtëpisë dhe të familjes, zona që janë të ndjeshme ndaj shumë njerëzve, kështu që ka një distance të qartë mes mënyrës se si mendoni ju dhe në mënyrën se si mendojnë familjarët tuaj.

Në këtë aspekt, Saturni reetrospektiv pengon komunikimin tuaj dhe keni vështirësi të bindni partnerin tuaj, kolegët tuaj ose miqtë tuaj me argumentet tuaja, por nuk bëni përpjekje të mjaftueshme për të parë situatat me sytë e tyre.Nuk përjashtohet që mund të jeni të ftohtë me fytyrat që ju rrethojnë, madje edhe me të afërmit tuaj apo prindërit, dhe një tjetër skenar i mundshëm është që dëshironi të qëndroni vetëm. Fytyrat prestigjoze kanë shumë kërkesa nga ju dhe preferoni të mbylleni në guaskën tuaj, si një gaforrja-e vetmuar!Mendoni më seriozisht dhe zgjidhni të veproni me pjekuri, në krahasim me momentet e ngjashme në të kaluarën.

Nëse ndjeni nevojën për të biseduar me dikë dhe ta sygjeroni, preferoni personin më me përvojë, jo domosdoshmërisht në aspektin e moshës, që do ju drejtoj saktë, keni një acarim me fytyrat e reja.Gjithashtu, pajisjet e komunikimit ose mjeti juaj i transportit mund t’ju pengojnë këto ditë dhe detajet e ndryshme e bëjnë më të lehtë për të thyer nervat tuaja.Ne këtë pikëpamje mendja bllokohet dhe vendimet nuk janë të sakta, në të njëjtën kohë është e vështirë të kërkoni interesat tuaja dhe të lodhni veten pa shikuar drejtpërdrejt rezultatet e përpjekjeve tuaja

Shiko gjithashtu