Parashikimet

23/10-22/11
Akrepi ditor
12/11/2019

Të përgjithshmet

Hëna e plote ne ne shenjen tuaj dhe me nje kend qe ben Hena me -Dem që zhvillohet në shenjën tuaj, duke ju shtyrë të krijoni fillime të reja në një fushë në jetën tuaj ose në përgjithësi për të ndryshuar një faqe, veçanërisht nëse keni ditëlindjen këto ditë. Edhe pse keni energji dhe mbështetje të të dashurit tuaj për të bërë këto ndryshime.

Dashuria

Hëna e plote ne aksin Akrep-Dem tuaj sjell disa takime të papritura me personin që ju intereson, por në përgjithësi, Hëna e plot e përmendur më lart nuk mund të përjashtojë surpriza të këndshme në personalet, veçanërisht për ata që kanë lindur në dhejtë ditëshin e dytë.

Karriera dhe financat

Karriera është zona që duhet të tregojë më shumë vëmendje ndaj lëvizjeve tuaja, prandaj përpiquni t'i mbani sytë hapur për sjellje manipulimi, ndërkohë në punë mund të bëni shumë.

, ,