Parashikimet

23/9-22/10
Peshorja ditor
12/11/2019

Të përgjithshmet

Vështrimi është fokusuar në atë që ju bën të ndiheni të sigurt, por edhe në blerjet tuaja, emocionalisht ose materialisht. Pra, në një kontekst më të përgjithshëm, është një ditë e mirë për të menaxhuar financat tuaja, ndërkohë në të njëjtën kohë nuk duhet harruar se Merkuri ju jep vitalitet, nëse keni lindur në dhjetë ditëshin e tretë.

Dashuria

Me një lexim të parë, dita është mjaft stabilizuese, por është larg xhelozisë dhe zotërimeve. Ju gjithashtu ndjeni nevojën për të lëvizur në një bazë më të fortë në zonën personale dhe duke mësuar nga e kaluara, ju kërkoni më shumë zgjedhje të sigurta.

Karriera dhe financat

Hëna e plote ne aksin Akrep-Dem që po mbahet në sektorin financiar parashikon diçka të re në lidhje me portofolin tuaj, nëse kjo përkthehet si një burim i ri i të ardhurave ose më përgjithësisht si një frymëmarrje, por ka gjithmonë kurthe për shkak të disa vendimeve të nxituara që merrni, por ato kanë një forcë të fortë element i rrezikut.

, ,