Parashikimet

23/7-23/8
Luani ditor
12/11/2019

Të përgjithshmet

Hëna e plote ne aksin Akrep-dem ne diten e sotme po zhvillohet në fushën tuaj të horoskopit në lidhje me familjen, shtëpinë, apo edhe pasurinë e patundshme, duke parashikuar fillime të reja në këto zona, por tendenca për të ikur është intensive kur gjërat bëhen të vështira. Me siguri duhet të tregoni më shumë objektivitet dhe realizëm.

Dashuria

Ju mund të promovoni personalitetin tuaj në përgjithësi, veçanërisht nëse keni lindur në dhjetë ditëshin e tretë të shenjës suaj, por ndoshta sot jeni në një gjendje shpirtërore më të brendshme, sa i përket psikologjisë suaj, dhe doni të qëndroni brenda, por një rast i keq jetoni me i/e dashuren  tuaj.

Karriera dhe financat

Ju po flisni për financat, në një kohë ku ju i parapëlqeni planet tuaja, nuk i shihni rezultatet direkt në portofolin tuaj. Por keni mjaft dinamizëm për të promovuar aspiratat tuaja.

, ,