Parashikimet

20/2-20-3
Peshqit ditor/28/
28/10/2021

Të përgjithshmet

Dita e sotme tregon se fiksimi në korniza tashmë të njohura dhe të tendosura ju pengon për të arritur qëllimet tuaja, pasi dukeni se do të merrni sjellje të palëkundura që shtojnë distancimin që ju ndan me të tjerët. Pavarsisht kësaj, mund të investoni sot në kontakte sociale dhe të gjeni zgjidhje nëpërmjet kontakteve tuaja apo astrologut tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Vazhdoni të jeni pushtues përballë personit që ju intereson dhe dëshironi të qëndrojnë gjërat në pikat tashmë të njohura, ndërkohë që nevojat tuaja materiale janë për ju prioritet parësor. Fundja, pranoni ftesa, pasi ka mundësi të dilni të fituar.

Karriera dhe financat

Hëna sot ne shenjen e Luanit ju  paralajmëron për lëvizje të nxituara që nuk i keni studjuar mjaftueshëm, ndërkohë që paralelisht nuk përjashtohet të shfaqen shpenzime të papritura. Megjithatë, mund të bisedoni me eprorët tuaj për gjëra dhe cështje që ju shqetësojnë.

, , , , ,