Parashikimet javore 21/10/19- 27/10/19

https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Nje jave e qetë  ne kenveshtrimin astrologjik kjo jave jep shase dhe mundesira ne cdo aspect . Kjo javë do jetë e mbushur me surpriza dhe rastësitë që do t'ju magjepsin. Zhvendosja e Diellit  ne shenjen e Akrepit ku takon dhe  dy  planetet e tjera si,(Merkurin dhe Aferditen), do të rinovoheni dhe do të keni energji dhe fuqi për të përparuar planet tuaja, për të shfrytëzuar mirë mundësitë për takime me njerëz që do t'ju mbështesin idetë tuaja dhe do të keni më shumë 

Shiko gjithashtu