Parashikimet javore 04- 10 Korrik2022

04/07/2022 to 10/07/2022

 

 

Parashikimet javore 04- 10 Korrik 2022

 

                                                                                                                             

                                                                                                Energjitë ndryshojnë ndërsa intensiteti rritet ndjeshëm!

Është një tjetër javë e rëndësishme në nivel astrologjik pasi energjitë ndryshojnë dhe kjo ndikon drejtpërdrejt në humor dhe vendime. Më 5/7, Marsi kalon në Dem duke ndryshuar rrënjësisht mënyrën se si lëvizim. Marsi në shenjën e dobësisë së tij tradicionale nuk na lejon të veprojmë spontanisht dhe me dinamizëm. Përkundrazi, ritmet bien pasi motoja “ngadalë dhe e qëndrueshme” ka një rol dominues në jetën tonë. Sigurisht që është e rëndësishme të mos zgjedhim kokëfortësinë dhe mospërputhjen në lidhje me çështjet financiare dhe personale, pasi është e vështirë të lëvizim nga pozicionet tona. Duhet të tregohet ende kujdes në lëvizjet e vrullshme dhe mirëmbajtjen e tepërt në lidhje me shpenzimet tona. Le të shijojmë pasionin dhe romancën që mund të na dhurojë shenja e Demit, duke shmangur tensionet e mundshme që do të stigmatizojnë një marrëdhënie të rëndësishme për ne.

Në të njëjtën ditë Mërkuri kalon në Gaforre duke përforcuar nevojën për të komunikuar me familjen dhe për të shprehur ndjenja më të thella. Ka mundësi që të ketë ende diskutime të rëndësishme për çështje që kanë të bëjnë me mjedisin intim. Është e mundur që të kërkohet ndërhyrja dhe ndihma jonë personale në mënyrë që të ketë zgjidhje që do të kënaqin të gjithë. Çështjet e pasurive të paluajtshme kthehen në plan të parë pasi kushtet favorizojnë partneritetet dhe marrëveshjet përmes valëve që mund të përfitojmë ose zhvendosjes së mundshme.

Kendi i Mërkurit me Marsin në Demi jep frymëzim dhe vendosmëri. Ne mund të vazhdojmë me plane që veshin familjen dhe financat tona me efikasitet pasi kuptojmë se cilat janë lëvizjet e nevojshme që do të na japin zgjidhjet që dëshirojmë.

Në datën 9/7, katrori i Mërkurit në Gaforre me Jupiterin në Dash çon në sjellje arrogante dhe një humor të çrregullt komunikues. Joserioziteti dhe pamaturia bëjnë pamjen e tyre pasi nuk është e lehtë të përqendrohemi në atë që na intereson. Premtimet e mëdha për njerëzit në mjedisin familjar mund të na ekspozojnë pasi ka më shumë gjasa që ne të mos i përmbushim ato.

Më 10/7 kendi i Diellit nga Gaforrja me Uranin nga Demi çon në ndryshime të këndshme të papritura që do të kënaqin mjedisin familjar. Ka mundësi që të ketë vizita të befasishme nga një person me të cilin ndihemi të njohur, ndërkohë që zhvillimet financiare favorizohen nga rastet e pasurive të paluajtshme që na shqetësojnë shumë

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Zgjidhni shenjën tuaj të zodiakut tani:

21/3-20/4
21/4-20/5
21/5-21/6
22/6-22/7
23/7-23/8
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/1
23/11-20/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3