Dashi mujor

01/09/2019 to 30/09/2019

Të përgjithshmet

Ky muaj do të jetë mjaft intensiv dhe plot me prova të reja, zhvillime dhe të papritur për shenjën tuaj. Me kater planete ne Virgjereshe (Dielli,Merkuri,Marsi dhe Aferdita) më 14 Shtator plotesohet Hena e plote ne aksin Virgjereshe Peshk qe  do keni mundësi të njihni njerëz të rinj të cilët do të jenë të rëndësishëm për të ecur para çështjeve që keni lënë pas për një kohë të gjatë. Ne te njeten dite kalon dhe Merkuri ne Peshore Do të lëvizni për të përfunduar punët që kanë qenë të pazgjidhura, edhe pse do jetë mjaft e lodhshme, kjo do t'ju japë lehtësim të madh.Në nivelin e marrëdhënieve do të ketë pengesa të vogla kjdes ne kete dite mund te keni ndonje keqkuptim me i/edashuren tuaj ,ose  mosmarrëveshje dhe keqkuptime me njerëzit në mjedisin tuaj familjar. Përpiquni të mbani ekuilibrin sepse kjo nuk do jetë mirë për asnjë. Shijoni daljet me miqtë dhe përpiquni të gjeni rrugëdalje që të relaksoheni.

Parashikimet në dashuri

Marrëdhënia juaj nuk mund të ndikohet nga psikologjia juaj e keqe ndonjëherë. Do të ketë momente tensioni dhe ndoshta edhe me disa gjëra që do të ndodhin në lidhje me ankesat e së kaluarës.Mundohuni të shihni gjërat sot, mos lejoni që energjia e keqe e ditëve të ndikojë në marrëdhënien tuaj me bashkëshortin tuaj, bisedoni me të dhe kërkoni mirëkuptimin e tij. Me date 23/9 Dielli kalon ne shenjen e Peshores. Çdo gjë do të përparojë me perspektivat më të mira të mundshme.Për aq kohë sa shprehni atë që po ndodh me ju dhe do ta shihni së bashku me i/e dashuren  tuaj do t'i kapërceni problemet dhe do të lëvizni më fort bashkë ju ndihmon dhe Hena e plot ne aksin Virgjeresh  Peshk.Ju që jeni vetëm dhe po kërkoni partnerin  që po ëndërroni, së shpejti do të shihni se Afërdita tek Peshorja prej dates 14/9 e tutje do të stabilizoni lidhjen njohjet  tuaja dhe do t'ju sjellë atë që kërkoni.

Parashikimet profesionale

Në biznesin tuaj gjithçka do të shkojë mirë dhe pa ndonjë zhvillim të veçantë. Ka një humor të qetë në mjedisin tuaj të punës dhe kjo ju bën të ndiheni mirë me kolegët tuaj.Përpiquni të bëni marrëveshje biznesi apo biznese të reja në me date 14/9 mundohuni ti mbyllni cdo ceshtje sepse eshte nje kohe ideale  me Henen e plot ne aksin Virgjereshe Peshk , eshte nje kohe dhe perjudhe mjaft ideale per juve te kesaj shenje.Në financat tuaja, përpiquni të mos shpenzoni shumë.

Albanian