Parashikimet Javore nga 1 deri në 7 Mars 2021

 

 

Dëshira për aksion në të gjitha nivelet e jetës tonë.

Kjo javë karakterizohet astrologjikisht nga zhvendosja e Marsit tek Binjakët në 04/03.

Fillimisht në 03.03 gjashtkëndëshi i Afërditës tek Peshqit me Uranin tek Demi përforcon nevojën për surpriza dhe ndryshime të këndshme në jetën tonë personale. Eshtë e rëndësishme të përqendrohemi tek partneri jonë dhe të dërgojmë pasionin në maja, pasi kjo do të na japë kënaqësi.

Personat nga e kaluara mund të kthehen me mënyrë habitëse dhe të kërkojnë fuqizim dhe përsëri në hyrjen e tyre në jetën tonë. Mirë është të besojmë largpamjen dhe intuitën tonë, pasi këto do të na tregojnë rrugën që duhet të ndjekim. Njohje të reja do shkaktojnë turbulla sentimentale, por është e nevojshme të japim kohë, për të kuptuar nëse personi që na lë përshtypje mund të mbulojë nevojat tona.

Në 04.03 Marsi kalon tek Binjakët  dhe kemi mundësinë për të lëvizur të gjitha nivelet e jetës tonë. Cështjet e komunikimit dhe tregtisë ka mundësi të shfaqen, pasi dëshira për të ndjekur rrugëtime të reja profesionale na shtyn në objekte të reja. Gjithashtu, komunikimi me persona të dashur do të na ndihmojë të rigjallërohemi dhe të kalojnë caste të bukur me ta.

Në 05.03 takimi i Merkurit me Jupiterin tek Ujori ngre optimizmin dhe nevojën për komunikim në të gjitha nivelet. Dëshira për të zgjeruar horizontet tona na drejton në ide të reja dhe propozime. Vetbesimi na karakterizon në kontaktet tona, kujdes vetëm pasi mund të eksagjerojmë dhe të lodhemi me personat rreth nesh. Propozime të reja për përpjekje kolektive do të na enthusiazmojnë dhe do të na përfshijnë në grupe me qasje të njëjtë ideologjike. Le të vlerësojnë ngjarjen e caktuar për të zgjuar rrethin tonë shoqëror.

Për të qenë të informuar, mos harroni të lexoni parashikimet tona ditore çdo ditë.

Javë të mbarë miq të dashur!

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Zgjidheni tani shenjën tuaj: