Back
  /  Astrologjia   /  Parashikimi per dashurine sot   /  Yjet Weekend! çështjet sentimentale të fundjavës nga 7 deri më 8/4/2018.

Yjet Weekend! çështjet sentimentale të fundjavës nga 7 deri më 8/4/2018.

Afërdita tek Demi formon trekëndësh me Saturnin tek Bricjapi.

Zodiakët e mi të dashur, kthehemi sërisht në faqen tonë të preferuar të internetit, besnik ndaj takimin tonë, për të parë se si do të jenë çështjet tona sentimentale dhe këtë fundjavë.

Zgjidhni shenjën tuaj dhe shikoni se si do ja kaloni  këtë fundjavë fushen sentimentale:

Për të gjithë këtë situate kujdeset vendosja  e dy planeteve  të fuqishme ,Afërdita tek Demi dhe Saturni në shenjën e Bricjapit. Të shtunën kemi takimin e tyre më një trekëndësh të favorshme dhe vijnë  për të shtuar efektet e tyre të dobishme në klimën e trazuar e këtyre ditëve.Të dy planetet janë në sovranitetin e tyre, dhe si pasojë të çojnë në konkluzione të logjikshme, të cilat mund të kontribuojnë në zhvillimin pozitiv  e ndonjë çështje që menaxhojnë.

Të gjitha llojet e transaksioneve do të realizohen  në një klimë  bashkëpunimi dhe komunikimi të të mirë dhe janë në gjendje për të shërbyer në mënyrën më të mirë në çeshtjet personale dhe profesionale.Ajo që  do të konstatoni është se ka një humor mjaft konservator. Për më tepër, çdo marrëveshje e cila realizohet tani ka themelet shumë të forta dhe më kohëzgjatje.Këto ditë do të ju jepen mundësi për të komunikuar kërkesat tuaja në një humor të mirë dhe madje edhe për të bërë çdo lloj sqarimi  më çështjet që ishin problematike. Por sidomos këto ditë në masë të madhe përmirësohen çështjet e jetës tuaj erotike.

Shumë ditë të mira për diskutime sqaruese të cilat mund teë kishin mbuluar marrëdhënien tuaj me partnerin.Të vërteta  që mundtë thuhen  qartë arrin të zgjidhin çdo keqkuptim që kishte krijuar distancë dhe t’ju sjellë më afër.

Ditët e ardhshme mund të sjellin njerëz dhe kontakte të reja dhe të cilat janë duket lëvizur në një klimë  besimi dhe balance.

Pra, le të relaksohemi dhe të shijojmë favorizimet e fundjavës për të përfituar nga çdo mundësi që mund të na vijë!

Të favorizuar janë : Demi, Virgjëresha, Bricjapi dhe dhjetë ditëve të para dhe ata që kanë planetet personale  në shenjat e mesipërme . Kështu që këtë fundjavë ju ofrohet mundësia të relaksoheni dhe të afroheni më shumë me njerëzit që doni. Bëni diskutime të sinqerta dhe të qarta me personat që keni rreth jush dhe zgjidhni çdo keqkuptim  që mund të këtë krijuar një atmosferë të vështirë mes jush. Përfitoni nga çdo mundësi që mund të promovoni çështjet e punës suaj. Është koha e duhur për diskutime konstruktive dhe lëvizje efektive që do t’ju sjellin përfitime.

Këtë fundjavë do të kemi disa fenomene astrologjike dhe kënde që do të ndikojnë në ndjenjat tuaja. Së pari, të premtën, Hëna e ndarë në mes të pranisë së hapësirës e Shigjetarit duke  formuar trekëndësh me Urani nga Dashi, dhe të Bricjapit. Hëna tek Shigjetari, favorizohen Dashi Luani, Shigjetari dhe së dyti Ujori dhe Peshorja që janë të  ftuar për kërkime filozofike dhe të lihet  të eksperimentojnë, por mos injoroni dashurinë. Kur Hëna do të kalojë tek Bricjapi, të shtunën do të jetë përkrah me Marsin dhe Saturnin duke formuar një katërkëndesh  me Merkurin I cili ka lëvizje në krahun e kundërt nga  Dashi dhe  trekëndësh me Afërditë duke favorizuar Demin, Virgjëreshën, Akrepin dhe Peshqit. Të dielën Hëna do të jetë ende tek Bricjapi përkrah Plutonit, duke formuar një katëkëndesh me diellin nga Dashi, ku nuk jeni të gatshëm për të lënë persona dhe të bëni ndryshime, edhe në qoftë se situatat nuk janë aq të mira.

Pra, duke ditur rrethanat astrologjike, të mundohemi të kalojmë një fundjavë sa më të këndshme duke mos  injoruar Afërditën që është tek Demi dhe Merkuri është ende në lëvizje në drejtim të kundert nga Dashi. Dashuria e Yjet weekend analizon se si do të kalojnë 12 shenjat këto dy ditë, a janë dy ditë e bukura apo jo? 

Le të lexojmë me detaje atë që na pret në fundjavën e 7 deri më 8 Prill 2018, dhe si do të kalojnë përsa I përket sektorit sentimental.

Dashi: Ju jeni gjithmonë të etur dhe në lëvizje, por çfarë mund të themi për ju të premten që nuk  përmbaheni? Zakonisht është dita e daljes së madhe me bllokime në trafik të madh, por ju nuk pengoheni nga gjera të tilla. Në ka kapur një tendencë largimi  me Hënën ende tek Shigjetari dhe formon   trekëndësh me Urani nga shenja juaj, nuk përmbaheni nëse nuk shkoni diku larg një shëtitje, rrini me partnerin tuaj, në një plazh me ushqime deti, kështu që mund të ngushëlloheni  duke shkuar diku  jashtë  apo  të takoni miqtë dhe familjaret.

Të shtunën Hëna është tek Bricjapi dhe përkrah Marsit dhe Saturnit ,ajo formon një katëkëndesh me  Merkuri nga shenjën juaj, sjell në sipërfaqe çeshtje  profesionale dhe ndryshimin e klimës, mosmarrëveshje lindin mes jush dhe mjedisit tuaj të punës. Sepse jo gjithmonë ato që ju shqetësojnë janë të  këndshme dhe  Merkuri sjell keqkuptimet, tensione te krijuara nga impulsi, ju nuk duhet të zvarrisin marrëdhënien tuaj dhe të vuani të dielën .

Të dielën, Hëna vazhdon tek Bricjapi,përkrahë me Plutonin dhe  formon një katërkëndesh me Diellin nga shenja juaj. Ju ende nuk e keni arritur  të qetësoni  situata në punë që nuk janë përmirësuar, reagimet tuaja ndaj pengesave duhet të marrin  disa kufizime dhe të përqëndroheni në këtë ditë  Nëse nuk keni partner, brenda grupeve miqesore të premtën është një  ditë e ofruar për këtë pjesë, pasi të tjera, profesionalisht dhe humori juaj që keqkuptohet shumë, nuk do ju jepen mundësitë edhe nëse po kërkoni të gjeni dike.

Demi: I qëndrueshme, me Hënën tek Shigjetari të premtën ju krijohet humor për analizën e vetvetes për të zbuluar se çfarë ju me të vërtetë dëshironi, kujtimet dhe një butësi që ju bën të ndjeshëm. Të zhdukni çdo keqkuptim me partnerin tuaj çdo hije që ekziston në marrëdhënien tuaj, Hëna formon trekëndesh me Urani nga Dashi dhe do ju bëjë  të nisni një diskutim në lidhje me të, për të bërë një fillim të ri në marrëdhënien tuaj.

Të shtunën Hëna  është tek Bricjapi, përkrah Marsit dhe Saturnit, duke formuar një katërkëndesh me Merkurin  tek Dashi. Rezultati është që ju bëheni  ju dhe bashkëshorti juaj marrës sjelljeve të pashpjegueshme dhe të dëmshme , keqkuptimeve nga ana e disave, të cilet ju sjellin në situate grindje .

Të dielën  Hëna ende tek Bricjapi dhe përkrah Plutonit, duke formuar një katërkëndesh me Diellin tek Dashi, ju keni gjasa për të gjetur veten në një tryezë festive me partnerin tuaj dhe të afërmit.Ju mund të arrini në sjellje impulsive dhe të papritura, përpiquni t’i shmangni ato për të shmangur tensionet në marrëdhënien tuaj me bashkëshortin tuaj. Nëse ju nuk jeni në marrëdhënie, të premten është rasti për të bërë disa njohuri emocionuese krejtësisht të ndryshme deri me tani.E shtuna duhet të jeni të kujdesshëm dhe mos harroni praninë e Merkurit që ju shqetëson dhe ngatërron gjërat dhe ditën  të jeni të butë dhe jo  të kritikoni në mënyrë që të fitoni përshtypjet.

Binjaket:Binjaku i shkathët, me Hënën tek Shigjetari të premtën duke formuar një trekëndesh me Uranin nga Dashi, bën mendjen tuaj pjellore për të gjeneruar ide të reja që partneri juaj pranon me kënaqësi si edhe do të keni mundësi për ti shijuar ato duke i aplikuar.

Të shtunë Hëna është tek Bricjapi, përkrah Marsit dhe Saturnit, duke formuar një katërkëndesh me Merkurin që është në lëvizje në krahun e kundrërt nga Dashi, duke nxjerr në pah gjera nga e kaluara juaj , mendime dhe ankesave që mbanit të fshehura, ju jeni të distancuar dhe kjo është shkaku i keqkuptimeve të vazhdueshëm. Nëse ju nuk do të ndryshoni qëndrimet dhe sjelljen, tensioneve dhe konflikteve do të jenë prezente.

Të  dielën Hëna ende tek Bricjapi përkrah Plutoni dhe duke formuar një katërkëndesh me diellin tek Dashi,mbizotërojnë tensionet e krijuara nga zhgënjimin juaj, humori juaj i keq, mbyllja në vetvete,mosbesimi juaj mund të prishin atmosferën e mirë që ju keni me partnerin tuaj.Nëse nuk keni një lidhje, të premten keni të gjitha mundësitë për të flirtuar dhe shoqëruar, sepse të gjitha  preferencat tuaja ju drejtohen. Të shtunën gjendja juaj nuk do ju ndihmojë të njiheni mirë, ndërsa të dielën, nëse njihni një person mos u nxitoni lërëni kohën për të treguar nëse ju përshtateni.

Gaforrja: Gaforrja sensitive,Hëna tek Shigjetari duke formuar një trekëndesh me Uranin ju bën të ndiheni të ngarkuar nga disa detyrime për përgatitjet, të cilat ti përballuar duhet të mbajë një pjesë të përgjegjësisë partnerin juaj, i cili do të ishte i gatshme.Shijoheni mbështetjën dhe ndihmën nga partneri juaj që sjell ju më afër.

Të shtunën Hëna do të kalojë në shtëpinë tuaj të marrëdhënieve tek Bricjapi, përkrah Marsit dhe Saturnit duke formuar një katërkëndesh me Merkurin që është në lëvizje në krahun e kundrërt nga Dashi, kontradiktat janë krijuar nga efektet përshpejtimit e Dashit dhe frenave të Saturnit, keqkuptimet dhe mosmarrvëshjet e Merkurit të prapambetur. Çfarë tjetër duhet të sjelli nga keqkuptimet, grindjet, mosmarrëveshjet, keqkuptimet dhe vështirësitë në marrëdhëniet tuaja në përgjithësi dhe veçanërisht me bashkëshortin tuaj.

Të dielën, Hëna është ende tek Bricjap në një takim me Plutonin duke formuar një katërkëndesh me Diellin tek Dashi.Shenja paralajmëruese për sjelljen tuaj mund të tregohet me mbizotërimi dhe mungesë besimi më partnerin tuaj që nëse i shmangni ato, do të parandaloni problemet që do të dalin në marrëdhënien tuaj ne tryezën festive. Nëse nuk keni partner do të bëni disa njohje të premtën, mbani mend praninë e Merkurit që është në lëvizje në krahun e kundrërt mund tësjelli zhvillime  ndryshe nga si i prisnit fillimisht, qoftë ato më të mira ose me të keqija .Të shtunën mund të ketë një kthim nga e kaluara që ju duhet të merrni për bazë se çfarë ju  bashkon dhe çfarë ju ka ndarë. Për Ditën e dielën, për të mbajtur një  njohje, duhet të pengoni impulset tuaja.

Luani: Të premtën luani im krenar dhe hijerëndë, është ajo ditë  që  e quajmë premtues, Hëna ende tek Shigjetari në shtëpinë tuaj të dashurisë, të gëzimit të jetës dhe të krijimtarisë . Mundësi për të ripërtërirë marrëdhënien tuaj me flirtime, ide unike.

Të shtunën Hëna do të kalojë tek Bricjapi dhe  përkrah Marsit dhe Saturnit Saturnit duke formuar një katërkëndesh me Merkurin që është në lëvizje në krahun e kundrërt nga Dashi , ndryshon vendosjen në gjendjës tuaj shpirtërore. Detyrimet ju mërzisin, ndërsa komunikimi është i vështirë . Këtë klimë mos e përcillni tek partneri juaj.

Të dielën  ju gjen më detyrime, Hëna ende tek Bricjapi përkrah Plutonit dhe duke formuar një katërkëndesh me Diellin tek Dashi,tendencat e autorizimit, nervat e tuaja janë të gati për të shpërthyer tek bashkëshortin juaj. Lini mënjanë këtë humor, shmangni krizat dhe reagimet në marrëdhëniet tuaja.Nëse nuk keni partner të premten mund të fshihet  mes  miqve, një dhuratë e papritur nga Hëna tek Shigjetari dhe formon trekëndësh me Uranin nga Dashi.Të shtunën më kaq detyrime mos të bëhet fjalë për njohuri të reja , ndërsa të dielë  mos u tregoni mendjemëdhenj duke treguar një njohje të re që nuk ju merr seriozisht.

Virgjëresha:Të premtën përgatitjet, detyrimet tuaj dhe familja juaj janë në qendër të interesit tuaj. Dhe shoku juaj? A mendoni se keni lënë pas dore dhe ka ankesa? Organizoni kohën tuaj, ju e dini sit a bëni atë dhe ti arrini të gjitha.

Të shtunën hëna do të kalojë tek Bricjapi, do të ketë përkrah Marsi dhe Saturni dhe duke formuar një katërkëndesh me Merkurin që është në lëvizje në krahun e kundrërt nga Dashi vjinë keqkuptime,mbizotërime të cilat duhet ti shmangin këto ngjarje me partnerin tuaj në mënyrë që të shmangen pasojat të pakëndshme.

Të dielën  Hënës ende tek Bricjapi dhe përkrah Plutonit dhe duke formuar një katërkëndesh me Diellin tek Dashi, humori juaj nuk është I mirë dhe nuk duhet të dominojnë ndjenjat negative si mosbesim dhe dyshimet në lidhje me partnerin tuaj.Nëse nuk keni një lidhje  të premten mund Hëna tek Shigjetari mund tju sjelli një surprizë dhe trekëndëshi me Uranin tek Dashi sjell një njohje të mirë.Të shtunën mos shtyni zhvillimet e një njohje të re, lërini situatat të zhvillohen me qetësi. Mos lejoni impulset tuaja të dalin në sipërfaqe dhe merrni kohën e duhur  para se të vendosni.

Pëshorja: Ka shumë gjasa të kaloni mire të premten, pasi Hënës tek Shigjetari dhe formon trekëndësh me Urani ju bën të keni aftësi të shkëlqyera komunikimi, keni admirimin e atyre që komunikoni . Me miqtë dhe të afërmit, me partenerin tuaj do të vini më afër, pranimi dhe mirëkuptimi do ju bëjë të ndjeheni më të gëzuar dhe të kënaqur.

Të shtunën hëna do të kalojë tek Bricjapi përkrah Marsit dhe Saturnit, duke duke formuar një katërkëndesh me Merkurin që është në lëvizje në krahun e kundrërt nga Dashi! Ju duhet të aktivizoni të gjitha rezervat e tolerancës dhe diplomacisë në dispozicion për t’u përballur me moskuptimet, keqkuptimet, agresivitetin e të tjerëve, për të shmangur grindjet dhe të qetësoni shpirtrat. Kjo përpjekje megjithatë nuk duhet të jetë përgjegjës për transferimin e tensioneve në marrëdhëniet dhe partnerin tuaj .

Të dielën  Hëna ende tek Bricjapi përkrah Plutonit duke formuar një katërkëndesh me Diellin tek Dashi. Në mbledhje familjare që do të gjendeni,mos filloni të komentoni dhe kritikoni, sidomos partnerin tuaj dhe prishin atmosferën festive mes jush. Nëse ju jeni vetëm, të premten ka gjasa të ketë një surprizë e këndshme romantike. Të shtunën, tensionet e ditës do të bëjnë shfaqjen e tyre dhe ju do të ndjeni përpjekjet tuaja të hasin pengesa,bizneset e se dielës nuk çojnë gjekundi.

Akrepi: Akrepi i pasionuar, Hëna tek Shigjetari të premten,ju angazhon më nevojat tuaja, veçanërisht në fushën ekonomike por edhe emocionale,duke kërkuar mënyra për tu përballur më ato. Nëse lëshoni veten dhe flisni qartë me bashkëshortin tuaj,të jeni të sigurtë se do ta gjeni  më anën tuaj dhe do të qëndroi kudo që të jeni më ju.

Të shtunën situata është ndryshe për më keq me kalimin e Hënës tek Bricjapisi dhe është përkrah Marsit dhe Saturnit duke duke formuar një katërkëndesh me Merkurin që është në lëvizje në krahun e kundrërt nga Dashi. Rezultati është irritime, keqkuptime dhe mosmarrvëshje me partnerin tuaj, miqtë dhe të afërmit tuaj.

Të dielën Hëna ende tek Bricjapi, përkrah Plutoni dhe duke formuar një katërkëndesh me Diellin tek Dashi dhe ju mund të jeni në një tavolinë familjare me të afërmit dhe miqtë. Shmangni sjelljen e papritur, kritike dhe mos shpërtheni nervat tek partneri juaj për të patur një vazhdim të këndhëm. Nëse ju jeni vetëm,të premten, do të shuhet ankthi dhe pasiguria juaj me një njohje të këndshme.Të shtunën, për shkak të keqkuptimit, mos u merrni më njohje të reja është e kot dhe të dielën , në qoftë se ju doni të bëni një  njohje të re, harroni impulset e papritur dhe sjelljet negative.

Shigjetari: Shigjetari I ndjeshme, Hëna të premten në shenjën tuaj dhe formon një trekëndesh me Uranin ju jep mundësinë për të krijuarkushtet dhe të  shprehni dashurinë tuaj partnerin.

Të shtunën Hëna është tek Bricjapit, përkrah Marsit dhe Saturnit duke formuar një katërkëndesh me Merkurin që është në lëvizje në krahun e kundrërt nga Dashi. Mbush më pasiguri dhe nervat, keqkuptime por nuk duhet të mërzisni më këto partnerin tuaj që të mos keni grindje.

Të dielën Hëna tek Bricjapi  ende përkrah të pasigurtit Pluton dhe duke formuar një katërkëndesh me Diellin tek Dashi, ju keni kërkesa të medhaja nga bashkëshorti juaj për të përmbushur nevojat tuaja. Mos e bëni, nuk do ta tolerojë! Nëse ju jeni vetëm ,të premten do të ndiheni të befasuar këndshëm, nëse ju bëni disa njohje, ndërsa të shtunën mos bëni takime dhe njohje sepse keqkuptimit janë të pranishme.Të dielën , për të bërë një njohje të re dhe për të  ecur përpara mos shprehni impulsivitetit tuaj.

Bricjapi:Hëna të premten do të jetë tek Shigjetari dhe do ju bëjë melankolik dhe të mbyllur. Trekëndëshi i Uranit i rregullo gjërat disi duke ju bërë të shikoni familjen tuaj, partnerin tuaj dhe humori juaj do rregullohet .

Të shtunën hëna do të kalojë në shenjën tuaj dhe  bëheni më autoritar dhe agresiv. Takimi me Marsin dhe Saturnin përkeqësojnë situatën,me Hëna duke formuar një katërkëndesh me Merkurin që është në lëvizje në krahun e kundrërt nga Dashi ndikon në anën tuaj komunikuese, ju nuk mund të komunikoni, kështu që fajësoni partnerin tuaj për çdo gjë. Natyrisht, pritet reagimi i tij. Ju keni kujdes për të patur .

Të dielën, Hëna është ende në shenjën tuaj, përkrahë me Pluton dhe katërkëndeshi me Diellin nga Dashi. Egoizmi, autokracia, agresioni, impulsiviteti dallohen tek ju. Asgjë tjetër? Përmbajtje  për ti shmangur këto, sepse në qoftë se ju kujdeseni sot nuk do keni grindje. Nëse ju jeni vetëm,të  premten mund të bëjë paraqitjen një dashuri e vjetër për rilidhjen.Të shtunën lërëni një takim më mire për më vonë.Të dielën për të bërë njohuri,duhet të vini ujë në verën tuaj dhe të mbani një profil të ulët.

Ujori:Ujori  i pavarur, Hëna tek Shigjetari dhe trekëndeshi me Urani do ju bëjë  të kërkuar  tek  grupet e shoqërit të  premte.Kudo që të jeni, merrni bashkëshortin tuaj së bashku , sepse duke parë pranimin tuaj do të çuditet dhe do të vijë më afër jush.

Të shtunën Hëna tek Bricjapi përkrah Marsit dhe Saturnit dhe duke formuar një katërkëndesh me Merkurin që është në lëvizje në krahun e kundrërt nga Dashi, ju merrni presion, mbylleni në vetvete. Ju mund të keni të drejtë, pasi Marsi në shenjën e mëparshme favorizon prapaskenat.Mbroni partnerin tuaj dhe veten nga qëllimet e keqija për të parandaluar çdo gje.

Të dielën , Hëna ende tek Bricjapi, përkrah Plutonit, formon një katërkëndesh me Diellin tek Dashi. Çdo gjë që ju ndjenit dje  shtohen duke humbur e besimin dhe u ndikuar nga përvojat e këqija që keni pasur. Nëse nuk liroheni prej tyre dhe I transferoni ato tek partneri juaj do të ishte e padrejtë për ate sepse nuk është përgjegjes për ato çfarë keni kaluar. Nëse ju jeni vetëm të premten në një hapësirë ​​të lidhur me aktivitete bamirësie ose sociale, mund të pëlqeheni nga një person interesant dhe i shquar për shkak të ideve tuaja inovative.Të shtunën,mos u mbështesni në mendimet e të tjerëve në një njohje të re,  formoni mendimin tuaj, ndërsa të dielën  mos nisni diçka të re, nëse nuk përfunduar historitë tuaja të vjetra.

Peshqit:Hëna do të jetë tek Shigjetari dhe formon trekëndesh me Uranin ju nuk do të keni asnjë shqetësim mbi punën  tuaj dhe ju duhet të nisni një lojë me shoku tuaj të cilin e keni lënë pas dore dhe ai do të jetë në gjendje t’ju mbështesë dhe t’ju ndihmojë.

Të shtunën, Hëna do të kalojë tek Bricjapi dhe përkrahë me Marsin dhe Saturnin, duke formuar një katërkëndesh me Merkurin që është në lëvizje në krahun e kundrërt nga Dashi. Kjo kornizë përfshin rreziqet me mosmarrëveshje dhe përçarje me partnerin tuaj dhe ju duhet ti shmangni ato.

Me Hënën ende tek Bricjapi, përkrah Plutonit dhe duke formuar një katërkëndesh me Diellin tek Dashi, komunikimi juaj nuk është në mirë me veten tuaj, imagjinoni me të tjerët. Prerja e disponimit tuaj dëmton bashkëshortin tuaj, por edhe ju. Shmangni atë për të shijuar atmosferën festive të ditës. Nëse jeni vetëm, të premten mund të keni një njohje shumë interesante dhe të papritur me mjedisin tuaj profesional. E shtuna do të keni zhvillime në qoftë se kufizoni guximin tuaj sepse do të thoni shumë dhe shumë prej tyre do të jenë të kota.Të dielën , nëse bëni ndonjë njohje, bëni të qartë atë që prisni nga një marrëdhënie, për të shmangur komplikimet më vonë.