Back
  /  Astrologjia   /  Parashikimi per dashurine sot   /  Yjet Weekend! çështjet sentimentale të fundjavës nga 12 deri më 13/5/2018.

Yjet Weekend! çështjet sentimentale të fundjavës nga 12 deri më 13/5/2018.

Le të kthehemi në një fundjavë tjetër dhe ju dhe ne të pranishëm dhe të qëndrueshëm në takimin tonë javor. Maji po afrohet në mes, na duken fenomene dhe fytyra astrologjike të ndryshme, por të tjerat kanë një peshë specifike veçanërisht të rëndë, por jo aq shumë, p.sh. në 13 kalon Merkuri në Demi, në  15 kemi Hënë të re në Demi, një hyrje të Uranit dhe përsëri në Demi etj. Por mos u frikësoni shenjat e mia, nuk ndikoheni dhe i përshtateni ndjenjave tona këtë fundjavë, kur të vijë koha e tyre, do ta shohim…

Jeni mësuar të filloni parashikimet e fundjavës që nga e premtja, e cila është pjesë përbërëse e saj, dhe do t’i referoheni pranisë së Hënës deri në fillim të pasdites në Peshqit, që na bën ëndërrimtar dhe romantik, të ndjeshëm dhe të butë, dominon ndjenjën , dhe më të prekshme për këto janë shenjat e ujit, Gaforret, Akrepat dhe Peshqit, ndërkohë kap Demat and Bricjapët. Më vonë të premten, siç thamë, shkon në Dashi që favorizon dinamizmin për fillimet e reja, veçanërisht nëse nuk i keni shuar ndjenjat e krijuara nga prania e Hënës në Peshqit.

Hëna do të qëndrojë atje të shtunën dhe shumicën e së dielës, duke mbajtur këto tendenca të shpejta dhe krijuese, dhe në të njëjtën ditë do të kalojë tek Demi, një shenjë përjetësisht e qëndrueshme që na bën të shikojmë stabilitetin në marrëdhëniet tona dhe sigurinë në përgjithësi në atë që bëjmë. Sigurisht, Demat, Virgjëreshat dhe Bricjapët janë të favorizuar, ndërsa një pjesë e marrin Gaforret dhe Peshqit.

Në të njëjtën kohë, Hëna në pasditen e së dielës do të jetë bashkë me Uranin dhe do të formojë katror me Marsin nga Bricjapi,vështirësi për të prerë dhe hedhur larg prej nesh gjërat, njerëzit dhe situatat që na rëndojnë, konfliktet dhe ndjenjat kontradiktore.

Këto janë, ndër shumë të tjera të formuara gjatë kësaj periudhe, të vetmet aspekte që kanë një efekt të fortë mbi ndjenjat tona.

Le të shohim tani se çfarë do të përballet çdo shenjë me këtë fundjavë.

Yjet weekend analizon se si do të kalojnë 12 shenjat këto dy ditë, a do jenë dy ditë të bukura apo jo dhe aq?

Le të lexojmë në detaje çfarë na pret në fundjavën e 12 dhe 139 Majit 2018 dhe si do të kalojnë shenjat tona të dashura në fushën sentimentale.

Zgjidhni shenjën tuaj dhe shihni se si hyni në fushën sentimentale këtë fundjavë:

 

Dashi:

 

 

 

 

 

 

Bëni pak durim derisa Hëna të largohet të premten nga Peshqit, gjë që ju bën të humbni momentin tuaj të zakonshëm. Por, ku do shkojë, Hëna do kalojë, do s’do, dhe në shenjën tuaj pasdite do t’ju sjell përsëri gëzimin tuaj dhe humor të mirë, si për marrëdhënien me bashkëshortin tuaj, tashme shkon mirë.

Të shtunën me Hënën në shenjën tuaj, egocentrizmi juaj “fryhet” mund të prishë klimën me bashkëshortin tuaj, pasi nuk është e vështirë të zgjasni nervat dhe të grindeni …

Të dielën një pjesë e së njëjtës, Hëna në shenjën tuaj, egoizmi vazhdon të mbajë mirë, vendosni në ekuacionin bashkimin e Hënës me Uranin dhe katrorin e saj me Marsin nga Bricjapi, shkon, e lidhni ëmbël! Ju keni vetëm impuls, nerva, tensione. Mbajeni larg bashkëshortin tuaj nga ngjarje të tilla për të ruajtur marrëdhënien tuaj.

Nëse nuk keni një bashkëshort dhe bëni të premten, harroni egoizmin tuaj, përndryshe ju do të jeni vetëm miq me veten. Të shtunën, nëse jeni duke flirtuar me ndonjë njohje, që t’ja dilni provojeni seriozisht!Të dielën, flirtimi në një të njohje të re do të arrijë një vend vetëm nëse ju i përmbaheni nervave tuaja.

Demi:

 

 

 

 

 

 

Shijojeni të premten që ju jep mundësi për argëtim me bashkëshortin tuaj dhe miqtë që ju sjellin afër nga socializmi juaj i rritur i shkaktuar nga prania e Hënës në Peshqit. Por, kur më vonë, në të njëjtën ditë, kalon te Dashi, ndryshon gjendja juaj, “ rrokulliseni” dhe jeni i izoluar.

Të shtunën, Hëna mbetet në Dashi dhe krijon një tendencë të soditjes duke parë armiq të fshehur kudo që ju pengojnë dhe ekziston mundësia për të parë padrejtësisht, se bashkëshorti juaj është përfshirë në to, gjë që është e gabuar nëse veproni.

Të dielën, për aq kohë sa, deri në pasdite, Hëna do të mbetet në Dashi, do të jetë në lidhje me Uranin dhe do të formojë katror me Marsin nga Bricjapi, gjendja juaj përkeqësohet nga ata që janë të neveritshëm që vijnë nga ju, nervat që keni dhe tensionet që krijoni. Mbajeni dhe përfitoni nga kalimi i Hënës në shenjën tuaj për të kaluar një mbrëmje me bashkëshortin tuaj dhe të pushoni në fund!

Nëse nuk keni një bashkëshort dhe takoni dikë që ju pëlqen të premten, që pranimi që do ju nxjerr nga e vërteta do të endërroni, ndërsa të shtunën, diçka do të bëhet, ndërkohë do të nxirrni nga realiteti i hidhur dhe ëndrrat, do t’ju mposht. Të dielën, vetëm nëse e hidhni poshtë dyshimin që do t’ju mbajë, do të jeni në gjendje të bëni ndonjë njohje!

Binjakët:

 

 

 

 

 

 

Ndahet e premtja në dy pjesë. Pjesa e parë ku Hëna është në Peshqit, biznesi juaj është i mbushur, dhe kur shkoni në Dashi pasdite, ju dëshironi të gjeni veten me miqtë tuaj. Nëse vendosni në kuadrin tuaj dhe partnerin tuaj, jo vetëm që do kaloni mirë, do shpetoni nga grindjet dhe ankesat.

Të shtunën, saktësisht e njëjta situatë, Hëna në Dashi përsëri, miqtë, aktivitetet e grupit, interesat kolektive.Përfshini bashkëshortin tuaj në planet tuaja në mënyrë që ai të mos ndihet i prerë.

Të dielën të njëjtën skenë, Hëna në Dashi deri pasdite, miqtë, tubimet, por edhe bashkimi i Hënës me Uranin dhe katror me Marsin nga Bricjapi. Mosmarrëveshje dhe polemika me miqtë tuaj dhe ndoshta gjërat bëhen më keq me bashkëshortin tuaj në një girndje për shkak të palëve të treta!Mos ndoshta përpiqeni që ta arrini?

Nëse jeni vetëm dhe njihni dikë të premten, ndërtoni mendimin tuaj që do të formoni, jo palë të treta. të shtunën ju mund të keni një bashkëshort me grupe miqsh ose t’i gjeni me një fytyrë miqësore dhe jeni në kontakt. Të dielën, nëse bëni një rreth miqësie që ju intereson, mund të jetë shkaku i rivalitetit dhe tensionit nëse ka një kërkesë tjetër.

Gaforrja:

 

 

 

 

 

 

Hëna që do të jetë deri të premten pasdite në Peshqit do t’ju japë mundësinë të jetoni atë që dëshironi të bëni me bashkëshortin tuaj në pushimet verore, Peshqit është shenja që prania e Hënës ju bën endrrimtar. Nga ëndrrat ju zgjon dhe kalon kalimi i Hënës në Dashi që e kthen vëmendjen tuaj tek profesioni juaj.

E shtuna është e njëjta situatë, pasi Hëna është në Dashi dhe është e pranishme në mënyrë profesionale. Por diku është bashkëshorti juaj dhe ju pret. Hajde takohuni!

Të dielën, përsëri e njëjta gjë me Hënën me Dashin, në ato profesionale. Por Hëna do të jetë në një marrëdhënie me Uranin dhe do të formojë katror me Marsin nga Bricjapi dhe do të shkaktojë tensione, nerva, shpërthime dhe marrëdhëniet tuaja do të jenë në rrezik me mjedisin tuaj, kështu që ju duhet të mbroni bashkëshortin tuaj nga këto rrethana të rrezikshme.

Nëse jeni vetëm, që të përfshiheni në kërkimin tuaj të partnerit të premten, së pari duhet të kurseni kohën që ju nevojitet, pasi të ndaheni nga biznesi, ndërsa të shtunën ju mund të bëni disa njohje me hapësirën tuaj të biznesit, sidoqoft ju do të jeni atje. Por me kujdes sepse nuk është nevoja të ekspozoheni! Të dielën, relaksimi, çlodhja dhe qetësia do t’ju ndihmojnë të bëni kërkime të suksesshme për një bashkëshort.

Luani:

 

 

 

 

 

 

Prania e Hënës në Peshqit është disi e ngritur, dhe krijon emocione të forta, ngjarje intensive, reagime intensive, të gjitha teprime, një përplasje e kufijve. Për fat të mirë për ju, bashkëshorti juaj dhe të gjithë të tjerët, me kalimin e Hënës në Dashi, gjeni vetën tuaj të vjetër dhe të bëheni Luan që ne të gjithë e duam dhe ne jemi të lumtur për praninë e tij dhe mbi të gjitha parteneri juaj e merrni atë në një dalje dhe argëtoheni.

Të shtunave me Hënën përsëri në Dashi,jeni në procesin e vendosjes për pushimet tuaja me bashkëshortin tuaj, pasi vera është jashtë rrugës, por bashkëshorti juaj nuk i ndan zgjedhjet tuaja dhe mosmarrëveshja sjell konflikte.

Të dielën, kur Hëna është ende në Dashi dhe në bashkim me Uranin duke formuar katror me Marsin nga Bricjapi, ajo ju karakterizon si një mendim monolit, të fortë, acarim dhe sjellje të papritur ndaj të gjithëve dhe bashkëshortit tuaj, sepse nuk pranoni asnjë mendim tjetër vëç mendimit tuaj.

Nëse nuk keni një bashkëshort, të premten u ofrohet për të bërë miq të suksesshëm, ndërsa të dielën në leksion, trajnim, klube filozofike që do të gjeni. Të dielën duhet të siguroheni se sjellja juaj është delikate, e matur dhe e sjellshme.

Virgjëresha:

 

 

 

 

 

 

Për aq kohë sa Hëna deri të premten pasdite është në Peshqit, shqetësimi juaj kryesor do të jetë se si t’i pëlqeni bashkëshortit tuaj, por më vonë, kur Hëna të kalojë në Dashi, ju befasoni introvertin dhe ndryshimet në disponimi dhe ngjarjet tuaja ngatërrojnë partnerin juaj. Ju mund të jeni të kujdesshëm për të mos qenë një gozhdë dhe një petal sjellja juaj.

Të shtunën, Hëna do të vazhdojë të jetë në Dashi dhe të bëjë që ndjenjat tuaja të godas të të kuqen, ndërsa në kujtesën tuaj vijnë fobitë dhe plagët e së kaluarës që nëse ju do të gëzoni dashurinë tuaj me bashkëshortin tuaj.

Të dielën, kur Hëna është ende në Dashi deri pasdite, në lidhje me Uranin dhe do të formojë një katror me Marsin nga Bricjapi, fobitë tuaj janë ende të pranishme, ndërsa nervat dhe agresiviteti shtohen, me rrezikun e prishjes së atmosferës me bashkëshortin nga bezdisja juaj, me rezultate të papritura.

Peshorja:

 

 

 

 

 

 

Mund të ndjeni peshën e të gjitha llojeve të detyrimeve mbi supet tuaja të premten se do të jetë e vështirë për tu menaxhuar pa ndihmë. Por nga pasdita kur Hëna do të kalojë në Dashi, partneri juaj do të jetë i gatshëm t’ju ndihmojë, duke ju bërë të ndiheni të lehtësuar dhe të lumtur për mbështetjen e tij.

Të shtunën me Hënën në Dashi përsëri, vendi i parë në prioritetet tuaja është se si partneri juaj do të jetë i kënaqur dhe mendoni me ndjeshmërinë dhe pasqyrë që dallon dëshirat tuaja që ju jeni të shpejtë për të kënaqur para se të shprehni ato, si rezultat i dashurisë së tij për ju forcon, duke mbushur gëzimin për njohjen dhe pranimin që ju pëlqen.

Të dielën me Hënën ende në Dashi, përsëri marrëdhënia juaj udhëheq . Por Hëna bashkë me Uranin formon katror me Marsin nga Bricjapi dhe sjell tensione dhe zhgënjime me bashkëshortin tuaj. Ju, më diplomatike dhe më paqësore, duhet të aktivizoni këto cilësi për të mbrojtur marrëdhënien tuaj.

Nëse nuk keni një partener të premten ju mund ta gjeni në vendet ku ju shkoni çdo ditë, ndërsa të shtunën do bëhet diçka me njohjen e re, nuk duhet të tregoni frustrimet. E diela është një ditë krejtësisht e papërshtatshme për flirtim me nervat tuaja.

Akrepi:

 

 

 

 

 

 

Keni kohë deri të premten pasdite, gëzoni dashurinë tuaj me partnerin tuaj, rinisni sigurimet tuaja dhe ndjeheni të lumtur. Nga pasditja ku Hëna do të kalojë në Dashi, sa më shumë punë dhe shaka do ju vijnë tek ju dhe në çfarë kohe të jeni me partnerin tuaj!

E shtuna në Hënë gjithmonë e pranishme në Dashi, shtohen detyrimet shtesë dhe ju hani gjithë kohën tuaj. Për të mos u ankuar që me partnerin tuaj jeni të ndarë, kërkoni ndihmën e tij. Nëse e pranon atë, atëherë mund ta kombinoni atë me dashamirësinë, përveç asaj që nuk do të zemëroheni.

Të dielën me Hënë në Aries deri në pasdite, bashkë me Uranin dhe katror me Marsin nga Bricjapi, punët janë grumbulluar më mirë sesa zvogëluar, i tensionuar, në kundërshtim dhe komunikimi dobët me bashkëshortin tuaj, i cili do të jetë një keq pas momenteve të bukura që kaluat.

Nëse jeni vetëm dhe keni dike në sy, vëreni rrethimin para jush dhe çfarë është për t’u bërë do bëhet deri të premten pasdite. Pastaj nuk do të keni kohë fare. Të shtunën, gjithashtu, mos bëni takime, sepse nuk do të jetë në përputhje, dhe të dielën ajo e shmangë atë, sepse humori juaj i keq dhe keqkuptimi nuk e lejojnë atë.

Shigjetari:

 

 

 

 

 

 

Deri të premten pasdite, Hëna është në Peshqit, do të jeni të grindur, por kur të kalojë tek Dashi, gëzimi i dashurisë kthehet dhe ju kaloni ëndrrat tuaja me përqafimin tuaj, të relaksuar dhe të lumtur.

Të shtunën Hëna në Dashi mund të keni daljen më të suksesshme, zgjedhjet më të suksesshme për t’u marrë me atë që ju pëlqeni dhe më e rëndësishmja, për të ofruar bashkëshortit tuaj për ta kënaqur.

Të dielën deri pasdite, do të jetë në Dashi dhe në bashkim me Uranin që formon katror me Marsin nga Bricjapi, duke ju krijuar acarim dhe humor impulsiv. Nëse nuk dominoni nervat tuaja, ndoshta do të grindeni me partnerin tuaj.

Nëse jeni vetëm dhe kërkoni një partener të premten është një ditë e mirë, ndërsa e shtuna është edhe më e mirë se e diela për të gjetur një partener që ju duhet të mbledhni nerva dhe impulset.

Bricjapi:

 

 

 

 

 

 

Konsistenca dhe ndjenja e detyrës ndaj familjes suaj që Hëna ju vë të premten nga Peshqit fillimisht dhe nga pasdita në Dashi, ju shtyn të merreni me anëtarët tuaj në një shkallë të tepruar, deri në pikën ku partneri juaj mërzitet dhe do të keni tensione. Gjeni masën dhe mbani ekuilibrin në mënyrë që marrëdhëniet tuaja të mos shqetësohen.

Të shtunave me Hënën gjithmonë në Dashi, gjithmonë çështje familjare në plan të parë, ju duhet relaksim dhe ngrohtësi të shtëpisë tuaj për të hequr qafe përqafimin e ngarkimit me bashkëshortin tuaj në divan dhe një film në TV që do t’ju sjellë kujdesin që kishit nevojë për të.

Të dielën me Hënëm deri pasdite në Dashi, në lidhje me Uranin dhe në katror me Marsin nga Bricjapi, ka grindje, ankesa, nerva, impulse.Para se të shpërtheni në bashkëshorti tuaj, mendoni nëse ka faj për diçka dhe të padrejtët në thesi i boksit.

Nëse nuk keni një partner, mund të jetë e mundur të premten nëse shmangni tejkalimet dhe mangësitë. Nëse përpiqeni të gjeni një partner të shtunën, përqafimi i nënës nuk është kriteri juaj, ndërsa e diel nuk ofrohet me nervat që do të keni.

Ujori:

 

 

 

 

 

 

Do të keni nevojë për një pak besimi të premten deri në pasditen e Hënës do të vazhdoni të jeni në Peshqit, duke ju krijuar pasiguri emocionale.Kjo nuk është arsyeja që domosdoshmërisht t’ua tregosh shokut tënd dhe të jeni edhe të trishtuar! Durimi do të vijë pasdite dhe Hëna do të kalojë në Dashi.

Të shtunën ku Hëna është instaluar në Dashi, jeta juaj komunikative është shkaktuar dhe ju doni të komunikoni në të gjitha mënyrat e mundshme, bisedoni, mësoni lajme, shihni të afërmit tuaj të afërt dhe kërkoni atë me bashkëshortin tuaj duke bërë mirë kënaqësinë e vizitave përkatëse.

Të dielën gjithashtu, komunikimi është përparësia juaj dhe mban mirë me Hënën derisa është ende në Dashi, por është gjithashtu në lidhje me Uranin për të formuar katror me Marsin nga Bricjapi që ju sjell nerva dhe tensione, ndërkohë ndërhyrjet e palës së tretë në lidhja juaj vetëm mirë që nuk do ju bëjë.

Nëse nuk keni një ndeshje, provoni qasjet të premten që është një ditë shumë komunikuese, ndërsa të shtunën, shanset për të gjetur një partner ose shokë janë rritur. Të dielën, mos lejoni grindje të shfaqen në një njohje të re, do të prishni përshtypjet e mira që dëshironi të provokoni.

Peshqit:

 

 

 

 

 

 

Deri pasditen e së premtes, Hëna do të jetë në shenjën tuaj, ju keni ngritur egoizmin tuaj, nga kalimi i Hënës në Dashi më vonë, ju ndiheni të pasigurt, se doni të kënaqni nevojat tuaja dhe kjo ndodh , duhet të gjeni rrugën e duhur për të kërkuar bashkëshortin tuaj.

Të shtunën me Hënën tani në Dashi, pasiguria juaj vazhdon të ekzistojë, duke u fokusuar në sigurinë tuaj emocionale, financat tuaja dhe atë që keni në zotërim tuaj, duke rezultuar në mbajtjen në posedim dhe duke i bërë presion bashkëshortit tuaj në një mënyrë të turpshme.

Të dielën, skena me pasiguri vazhdon, pasi Hëna vazhdon, të paktën deri pasdite, të jetë në Dashi dhe në lidhje me Uranin për të formuar katror me Marsin nga Bricjapi shton nerva dhe impulse që i bëjnë kërkesat tuaja më të sakta për bashkëshortin tuaj për të përmbushur nevojat tuaja. Mos janë ngjarje të tepruara dhe sjellin rezultat të kundërt?

Nëse nuk keni një partener dhe njiheni të premten, mos hyni në procesin e planifikimit të së ardhmes me të. A ju kujtohet “akoma nuk e pamë”, Jani e pagëzuam? Të shtunën, pasiguria nuk do t’ju ushqejë për njohje të suksesshme dhe të dielën pengesa që duhet të kapërceheni është sjellja juaj, e cila nuk duhet të jetë impulsive dhe e mprehtë, kështu që koha për ju mund të punojë dhe t’ju sjellë evolucionin qe deshironi.