Back
  /  Tarot mujor

Tarot mujor

Gushti pritet të jetë një muaj plot mundësi dhe momente me fat për shumicën e shenjave. Rastet që ishin të bllokuara ose që mendonit se ishin përfunduar tani do të jenë në përfundim dhe shumë ëndrra do të realizohen. Letra Taro

Në Korrik 2018 interesi i të gjithëve përqendrohet në përfitimin ekonomik dhe kënaqësinë seksuale dhe këto dy fushat janë që do të kenë zhvillimet më të rëndësishme

Qershori pritet të jetë një muaj plot mundësi dhe momente fati për shumicën e shenjave. Rastet që ishin bllokuar ose mendonit se ishin përfunduar ,do të jenë në fazën e përfundimit dhe shumë ëndrra do të realizohen. Letra Taro të Qershorit:

Karta Taro që përfaqëson tendencat e përgjithshme të Majit 2018 është karta e 16-të e Arkanës së Madhe, Kulla, që do të thotë se këtë muaj interesi do të përqëndrohet në dashurinë dhe marrëdhëniet. Maj jep mundësi për stabilitet dhe

Taro-ja Astrologjike premton se Prilli i 2018-tës do të mbushë zemrën tonë me epsh, durim, dëshirë të zjarrtë, por edhe shumë pathos. Këtë muaj duam të shijojmë gëzimin, zbavitjen, dashurinë dhe  moskokëçarje, por shkujdesje mund të ketë koston e saj

Pranvera ka mbërritur dhe muaji i saj i parë është mjaft i vështirë."Cila është e ardhmja dhe cilat janë perspektivat? Çfarë ka vlerë dhe ku duhet te përkushtohem? Çfarë vendimesh duhet të marr? " Këto janë disa nga pyetjet që