Back
  /  Shtepite zodiakale

Shtepite zodiakale

Si horoskopi i ditëlindjes përmban të gjitha planetet,ashtu dhe çdo horoskop ka dymbëdhjetë (12) shtëpi,që përfaqësojnë fusha të ndryshme të jetës.Shtëpitë formohen kryesisht nga koha dhe vendi ku çdo person ka lindur.Shenja e nisjes të çdo shtëpie, ose fillimi i