Back
  /  Shenjat dhe Tema   /  Shenjat e horoskopit dhe marrëdhënia me palestrën

Shenjat e horoskopit dhe marrëdhënia me palestrën

 

 

Dashi është një udhëheqës i guximshëm i cili nuk varet nga askush.Për këtë arsye,nevojitet të ndiqni një lloj stervitje me shumë energji & tepër i lakmueshëm do thoshim-metabolizëm.Nuk mund të qendroj në palevizshmëri për shumë orë sepse thjeshtë përtojnë

 

 

 

 

 

 

Demat do thoshim që preferon të rrij në shtëpi dhe nuk do shumë lëvizje.Ndoshta do ta quanim e pak dembel.Gjithçka do e mbante të vemendshëm dhe kjo është ideal për të.Sepse merr shumë gjëra përsipër por interesohet për paraqitjen e tij, dëshiron të ushtrohet, madje edhe me intensitet të ulët.

 

 

 

 

 

Binjakët Dallohen nga energjia kaotike. Për këtë është pikërisht ajo që duhet një lloj trajnimi është e nevojshme që do kënaqë nevojën që ka për larmi.Notimi,vrapi  dhe sportet e ekipit mund të jenë aktivitete kryesore.

 

 

 

 

 

 

Gaforrja Dëshiron të gjejë një sport dhe  përkushtohet asaj për një kohë të gjatë, duke arritur në ekstremet.Mjedisi i tij natyror është uji, kështu që ndjehet rehat kur është në të. Ku më mirë se të kombinohen dy tiparet e mësipërme

 

 

 

 

 

 

Luanit i pëlqen të jetë në qendër të vëmendjes.Atë që kërkon është një program më intesitet i cili dëshmon aftësitë e tij dhe do i bej të dukshme rreth tyre.

 

 

 

 

 

 

 

Virgjëresha është shumë shpirtëror se sa atletika.Dëshiron të pres në qetësi dhe të mbaj larg stresin e tij.

 

 

 

 

 

 

Akrepi preferon aktivitete që trajnojnë çdo centimetër të trupit të tij dhe bejnë që mendja e tyre të mos mendojnë.

 

 

 

 

 

 

 

Shigjetari është me fat që të ketë nivele të larta energjie dhe metabolizëm të përsosur ai dëshiron të jetë vazhdimisht në lëvizje dhe të bëjë shumë gjëra në të njëjtën kohë për të mos u mërzitur.

 

 

 

 

 

 

 

Një ide e mirë për Bricjapi është për të testuar ushtrime që mund të përshtaten me ritmin e vet.Ai nuk ka interes të veçantë në stërvitje, prandaj ai fokusohet në “duke punuar” me një progres gradual të programit.

 

 

 

 

 

 

Aktiviteti i duhur për të vepruar saktë truri dhe trupi i Ujorit janë artet marciale.Nga ana tjetrër sportet intensive dhe të qëndrueshme plotësojnë nevojat e tij.

 

 

 

 

 

 

 

Peshqit preferojnë të relaksohen dhe të endërrojnë,se sa të jenë në tension të vazhdueshëm. Nuk fokusohet në pamjen e jashtme, prandaj çdo gjë që ka të bëjë me shpirtin dhe ndjenja është ideale për të