Back
  /  Shenjat dhe Tema

Shenjat dhe Tema

    Dashi është një udhëheqës i guximshëm i cili nuk varet nga askush.Për këtë arsye,nevojitet të ndiqni një lloj stervitje me shumë energji & tepër i lakmueshëm do thoshim-metabolizëm.Nuk mund të qendroj në palevizshmëri për shumë orë sepse thjeshtë përtojnë             Demat do

Femra Dashi  (21/3-20/4) Nëse e dashura juaj është Dashi, edhe nëse sundoni nga i njejti planet, Marsin,edhe nese ka shume karakteristika te njëjta me mashkullin përkates, mund të jetë shumë ndryshe.Ndjenjat emocionale të një femre janë të ndryshme nga të meshkujve. Nuk

Ne jemi mësuar të flasim për shenjat dhe marrëdhëniet e tyre, sjelljen e tyre erotike, mënyrën se si i qasen ndaj të tjerëve dhe mënyrën se si ata mendojnë. E megjithatë,në të njëjtën kohë shmangim adresimin e çështjeve që kanë

Pak a shumë të gjithë stresohemi. Por a ndikon sado pak shenja ndaj gjendjës e stresit dhe ankthit?   Dashi: Pushtohen nga një ankth për përshtypjen që krijojnë të tjerët.Në përpjekjën e tyre për të lënë përshtypje të mirë shpesh here arrin ne ekzagjerim.Kur

Dashi: Fjalët fetish në jetën e një Dashi  janë  një sfidë më vete dhe  veprimi I menjëhershëm  per të. Dhurata më e mirë që ju mund t’I  bëni një Dashi do ishte “gjuetia e thesarit” me një çmim të parë, vetë 

Në Ditën e Shën Valentinit,nëse i përkisni pjeses me fat të të dashuruarve,keni mundësinë e përkryer që të kaloni një ditë të bukur me bashkëshortin tuaj.Mjafton të bini dakord të festoni së bashku këtë feste siç I takon ose mos