Back
  /  Planetet

Planetet

Me studimin e astrologjisë ju këni mundësinë  të mësoni më tepër për veten dhe të tjerët. Sepse nuk është vetëm pozicioni i diellit, i cili është dritë dhe shpreh identitetin tuaj dhe çfarë doni të bëheni në jetë, por ka një pozicion

Kalimi i Hënës nga Dashi Hëna në shenjën dinamike të Dashit sjell një impuls dhe një nxitje qe rrit energjinë tuaj dhe ju bën të merrni një hap përpara. Ndjenjat tuaja janë shumë intensive dhe të zjarrta. Ndjenjat  pasionante do të

Kalimi i Hënës nga Demi Hëna në shenjë tokësore të Demit jep një energji të ngrohtë dhe të qendrushme. Demi është i sunduar nga Afërdita dhe kërkon ndjeshmëri, ngushëllim dhe para. Emocionet janë të qëndrueshme gjatë këtij pasazhi dhe ju jeni

Kalimi i Hënës nga Binjakët Hëna në shenjën e Binjakëve  jep një energji të shpejtë dhe të ndryshueshme. Jeta juaj përshpejtohet keni shumë njerëz për të parë dhe shumë vende për të shkuar. Hëna tek Binjakët ndihmon komunikimin e të gjitha

Kalimi i Hënës nga Gaforrja Hëna në shenjën emocionale të Gaforrës, ku është një sundimtar, ka një energji shumë të fuqishme. Thekson shtëpinë dhe familjen , rrënjët dhe gjithçka që ju bën të ndiheni të sigurt. Është koha e përkryer për

Kalimi i Hënës nga Luani Hëna në shenjën  e gëzueshme te Luanit, ai na kujton se jeta është e bukur dhe sjell me vete një  gjallëri, energji krijuese, duke theksuar se ajo duhet të bëni është që të pushoni për një

Kalimi i Hënës nga Virgjëresha Hëna kalon në shenjën e Virgjërëshes, vendos rendin dhe organizimin në jetën tuaj. Virgjëresha është punëtori i zodiakut, përqendrohet në detajet dhe mundohet për të bërë gjithçka të drejtë. Motivi i Virgjërëshes është shërbimi për të

Kalimi i Hënës nga Peshorja Hëna në shenjën harmonike të Peshores thekson të gjitha marrëdhëniet tuaja, erotike dhe profesionale. Tregoni më shumë mirësjellje dhe përpiqeni të krijojni një atmosferë paqësore dhe mikpritëse në mjedisin tuaj. Është koha ideale për të kaluar

Kalimi i Hënës nga Akrepi Hëna në shenjën e pasionuar të Akrepit jep thellësi emocionale në marrëdhëniet tuaja dhe thekson fuqinë e së vërtetës. Ju ndjeheni të lidhur me të tjerët në një nivel më të thellë dhe më substancional. Akrepi dëshiron

Kalimi i Hënës nga Shigjetari Hëna në shenjën e Shigjetarit krijon një nevojë emocionale për liri dhe kohë më shumë personale dhe hapësirë. Shigjetari është shenja e optimizmit, kështu që kjo Hënë sjell lehtësim emocional.Bëhuni më gazmor, qeshni dhe bëni aventura