Back
  /  Planetet dhe shtepite zodiakale sot

Planetet dhe shtepite zodiakale sot

Rregulloni një fole vetëm për ne të dy Afërdita pas pranisë së saj shenja e ajrit Binjakët, shkojnë në Gaforrja nga 19 maji deri më 14 qershor që gjendet në shenja ujore dhe e ndjeshme. Kështu, gjatë kësaj kohe, ndjeshmëria dhe

Si adoleshent në krye Marsi hyn në shenjën humane të Ujorrit më 16 maj dhe do të mbetet në rrugë të drejtë në shenja deri më 27 qershor për të kaluar në retrospektivë. Ky artikull ka të bëjë me rrugën e

Vlerësoni veten, besoni në vlerën tuaj! Nga kjo Hënë e re ndikohen shenjat e kryqit të qëndrueshëm (Demat-Luantët-Akrepat-Ujorët), sidomos ata që kanë lindur nga 11-15/2, nga 13-17/5, nga 15-19/8 dhe nga 15-19/11, por edhe ata që kanë planetë nga 22 deri

Momenti i shkëputjes nga shtangimi Pak gjëra rreth Uranit në përgjithësi: Është një planet i madh dhe i ngadalshëm që u zbulua më 13/3/1781. Urani mbetet në çdo shenjë për rreth 7 vjet ndërkohë nevojiten edhe 84 vjet për të përfunduar ciklin

Kuptohen mirë Kur Merkuri është në Demi, komunikimi është më i ngadaltë, por edhe më i qetë, në krahasim me pozitën e mëparshme të Merkurit në Dashi gjë që solli një klimë më të elektrizuar. Në të njëjtën kohë, përpiqemi të

Më 30 prill 2018 në orën 02:58, Hëna e Plotë formohet në shenjën e Akrepit. Ashtu si në çdo Hënë të Plotë, ndjeni që plotësohet një rreth dhe se ka copë dritë që kanë filluar të na shqetësojnë në Hënën

Emocione pranverore të zemrës Afërdita pas pranisë së saj në shenjën e Demit, tani duke u zhvendosur tek Binjakët nga data 24 Prilli deri më 19 Maj, është shenja më komunikuese. Pra,duhet të shprehim më shumë ndjenjat tona, flirtojmë lehtë dhe

Hëna e re në Dashi shënon një kohë fillestare dhe entuziazmash të reja. Dashi është shenja e parë e zodiakut dhe shënon një fillim të ri dhe rinovimin e fuqisë të jetës. Tani përjetojmë ndjenjat intensive në mjedisin tonë në