Parashikimi javor

15/10/2018 to 21/10/2018

Kjo javë do të jetë plot me veprime dhe intensitet dhe mbi të gjitha me humor të mirë! Takimet shoqërore, pjesëmarrja në ngjarje publike, arratisje me miqtë dhe shokët do të jenë në qendër të dëshirave tuaja dhe të jetës suaj