Back
  /  Parashikimet Ditore   /  Parashikimi Ditor – Dashi

Parashikimi Ditor – Dashi

Dashi Sot - 19/08/2018

Te pergjithshme

Nga ditët mjaft të favorshme të javës është e sotmja për ju, pasi Hëna është në një shenjë miqësore ndaj jush duke sjellë kushte të favorshme. Në të njëjtën kohë, Merkuri kthehet në në rrugën e tij të drejtë dhe tani mund të promovoni lehtësisht të gjitha planet krijuese që deri tani keni gjetur pengesa ndërkohë komunikojnë më mirë me të dashurit tuaj.

Dashuria

 Nëse i përkisni atyre që kanë vuajtur mjaft në marrëdhëniet e tyre ndërpersonale, tani mund të lidhni disa boshllëqe, nga mundësitë që do t’ju jepen. Idealisht,  keni kohë për t’u argëtuar, diçka që ju nevojitet shumë.

Karriera dhe financat

Mund ta bëni zërin tuaj të dëgjohet sot dhe të arrini diçka të rëndësishme, edhe nëse plotësoni kërkesat intensive nga mjedisi juaj për shkak të Marsit retrospektiv në pozitë të kundërt. Jeni më optimist sot dhe kjo ju bën edhe më produktiv.