Back
  /  Parashikimet Ditore   /  Parashikimi Ditor – Akrepi

Parashikimi Ditor – Akrepi

Akrepi Sot -19/08/2018

Te pergjithshme

 Pamja sot përqendrohet në nevojat tuaja, materiale, por më shumë emocionale dhe si do ta mbuloni atë. Në të njëjtën kohë, merrni një frymë të konsiderueshme nga një person i cili rregullon një rast dhe zgjidh duart tuaja ndërkohë jeni duke studiuar hapat me kujdes.

Dashuria

 Megjithëse ka mundësi dhe njerëz për të promovuar personalitetin tuaj, ju shtyni pritjet tuaja të larta, ndërkohë në të njëjtën kohë ka mundësi që të përqendroheni në aspektin më sarkastik të marrëdhënieve sesa në atë platonik.

Karriera dhe financat

Brenda mjedisit tuaj të punës dhe përpjekjeve që bëni, mund të shihni gjërat duke lëvizur në aspektin e financave tuaja. Merkuri në horizontin e horoskopit tuaj kthehet në rrugën e tij të drejtë, duke ndjekur rrugën retrospektive që ka pasur deri tani, kështu që tani e tutje, pakënaqësia me personat  prestigjioze përfundon dhe i përmbushni detyrat më qetë