Parashikime personale

Bisedoni tani me astrologet tane, shpejt dhe ekonomikisht!

Vendosni te dhenat tuaja, dhe zgjidhni sherbimin e kerkuar!

Lexoni me shume ne:

Termat dhe Kushtet             

Hapi 1: Lidhuni me të dhënat tuaja

Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikime ditore 10€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikime ne e-mail cdo (dite) cmimi 5€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikime i detajuar ne çift 35€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Harta astrologjike mujore, cmimi 30€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikim vjetore i personalizuar cmimi 150€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikime i pershtatshem per fejese,martese 30 €
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
perjudhe e mire ne lidhje kontratash,30€

Shërbimet e përzgjedhura

Karta juaj është momentalisht bosh.