Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Merkuri ne krah me Afërditën tek Dashi: Dashuria fillon nga mendja

Merkuri ne krah me Afërditën tek Dashi: Dashuria fillon nga mendja

Nga data 17 deri 21 Mars, Merkuri është në krah më Afërditën tek Dashi, një kënd pozitiv për Gaforrët, Binjakët, Luanet, Shigjetaret dhe Ujorin lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe për ata që kanë horoskop apo personal planetit ((Hënë, Merkurin,Afërditën dhe Marsin) këndi me gradë 16-të të shenjave të mësipërme.

Këto pesë ditë mendoni mjaft për jetën tuaj në dashuri dhe shikoni në marrëdhënien tuaj nëse ka pasion dhe dashuri me partnerin tuaj. Nëse ju jeni në marrëdhënie, ju mund të keni nevojë për të biseduar me të dashurin tuaj në çështje të ndryshme dhe keni të  dy vullnetin e mirë për të zgjidhur problemet tuaja.

Pra kjo ana pozitive e planetit të dashurisë është një lajm i mirë për të dy: në qoftë se ju jeni tashmë në marrëdhënie, ky aspekt pozitiv jep një afrimitet romantike marrëdhëniës suaj, një dhuratë, një gjest, dhe nëse duke kërkuar për diçka të re në dashuri Afërdita me ndihmën e Merkurin  mund të sjelli një takim të ri në jetën tuaj të dashurisë nëpërmjet komunikimit.

Nëse është krijuar një distancë emocionale mes jush,universi ju ofron mundësinë të komunikoni  këtë shtatë-ditëshin, për të rindezur romancën,pasionin dhe të  pajtoheni.Nëse jeni beqar, ju mund të mendoni për të marrë iniciativën për të ndjekur një dashuri ose një njohje të re.

Ndoshta edhe vlerësoni momentet e thjeshta një pasion të thjeshtë duke kuptuar se ky tension është element katalizator për jetën tuaj sociale por dhe për ate sociale . Ju thjesht, këto shtatë-ditë universi mund tju hapi sytë tuaj dhe të kuptoni se ju duhet të vlerësojmë veten, duke vënë nevojat tuaja në përparësi.

Është gjithashtu e rëndësishme të shmangni këto pesë-ditë blerje të shtrenjta apo vendimet ekonomike ose marrëveshje të reja dhe negociata dhe mos të bëni lëvizje të guximshme, duke theksuar se më vonë do të pendoheni.