Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Merkuri tek Dashi formon katërkëndesh më Saturnin tek Bricjapi

Merkuri tek Dashi formon katërkëndesh më Saturnin tek Bricjapi

Nga data 8 deri në 12 mars, Merkuri nga Dashi i zjarrtë dhe energjik formon një katërkëndesh më Saturnin tek ambiciozi Bricjap një kënd pozitiv për Demin,Akrepin,Bricjapin dhe Peshqit të  lindur ne dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë horoskop ose planetet personale (Hënë, Merkurin,Afërditën dhe Marsin) këndi me gradë 4 deri në  9-të të shenjave të mësipërme.

Këto ditë duhet të sinkronizoni mendimet tuaja dhe madje edhe të gjejnë forcën e nevojshme për të vënë ato në praktikë . Merkuri nga Dashi sjell ide inovative dhe nuk keni frikë të provoni gjëra të reja jashtë të zakondshmeve.Por Saturni tregon të vërtetën e ashpër.Për këto katër ditë  dominojnë mendimet negative dhe pesimiste,një marrëveshje mund të vonohet, ndërsa një fillim në të cilin ju shpresonit është larg  pritjeve tuaja.

Në këtë aspekt Saturn sjell pengesa në komunikimin tuaj dhe gjeni vështirësi për të bindur të tjerët me fjalët tuaja dhe pse nuk  bëni përpjekjet e mjaftueshme për të parë situatën nga këndi i tyre.Për këtë arsye nuk është e pamundur të largoheni me njerëzit rreth jush, dhe një skenar tjetër është të qëndroni vetëm.Të mendoni gjërat më seriozisht dhe të zgjedhni të veproni me më  pjekuri në krahasim me momentet te ngjashme në të kaluarën.Megjithatë ky kënd nuk është aq i keq sa degjohet mjafton të jeni më serioz, më të matur dhe më lakonik në fjalët tuaja.

Gjithashtu,pajisjet e komunikimit mund të vështirësojnë  këto ditë me imtësira të ndryshme duke kontribuar në acarimin e  nervat tuaja.Trekëndëshi i Marsit më Uranin, për të cilin mund të  lexoni  këtu  dhe gjashtëkëndeshi I Diellit më Plutoni,për të cilin lexohet këtu.