Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Mërkuri (R) në Dashi në katror me Marsin në Bricjapi

Mërkuri (R) në Dashi në katror me Marsin në Bricjapi

Fjalët mbi zemërimin ose e vërteta e dhimbshme?

Nga data 1 Prill deri më 7 Prill, retrospektiva e Mërkurit shenja e zjarrtë dhe dinamike Dashi formon katrorin me Marsin nga Bricjapi ambicioz, një veshtrim i vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët të cilët kanë lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe për ata që kanë Horoskop dhe / ose planeteve personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga  7° deri në 12° fatë të shenjave të mësipërme.

Mërkuri mënyra se si mendoni dhe komunikoni në këtë mënyrë, bashkëpunon në mënyrë me planetin e veprimit dhe energjisë, është edhe retrospektive, dhe siç kuptohet, komunikimi bëhet edhe më i vështirë. Nuk mund t’i pengoni fjalët tuaja, ju flisni impulsivisht, madje edhe më shumë. Pra, në përpjekjen tuaj për të realizuar aspiratat tuaja të mëdha, nuk i merrni në konsideratë të tjerët dhe bëheni tepër agresiv.

Duhet të qëndroni larg veprimeve të rrezikshme për shtatë ditë dhe të përpiqeni të mbani nën kontroll fjalët tuaj dhe veprimet tuaja, përndryshe rezultatet do të jenë të dëmshme, madje edhe shkatërruese. Nëse lironi me vetëdije dhe pa ndjenja mendimet dhe ndjenjat tuaja, do të krijoni më shumë probleme në lidhjen tuaj. Nëse do të nënshkruani një marrëveshje biznesi, nuk jeni në nxitim, sepse kushtet nuk mund të jenë në favorin tuaj, në përgjithësi çdo kontratë e rëndësishme duhet të presë derisa të përfundojë  retrospektiva e Mërkurit.

Nuk pranoni sugjerime ose këshilla nga askush,besoni në forcën tuaj që do të arrini majën, të merrni një pozitë të shquar. Jini të vëmendshëm ndaj fjalëve tuaja këto shtatë ditë, sidomos me njerëzit e lart në punë, bashkëpunëtorët tuaj dhe lidhjet tuaja personale, dhe ndiqni një veprim strategjik në mënyrë që të mos shkatërroni atë që keni ndërtuar. Mos konkurroni me ta rreth jush për të marrë pushtetin dhe për të arritur në majë të malit, ndërsa jeni i vendosur të arrini me çdo kusht.Njëkohësisht, në të njëjtën ditë  ky aspekt është në krye, gjithashtu i pafavorshëm katrori retrospektiv Mërkuri me Saturnin.