Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Mërkuri (R) në Dashi në katror me Marsin në Bricjapi

Mërkuri (R) në Dashi në katror me Marsin në Bricjapi

As bisedim!

Prej 2 Prillit deri më 9 prill, retrospektiva Mërkuri nga shenja e zjarrtë dhe dinamike e Dashit formon një katror me Saturnin nga Bricjapi ambicioz, një veshtrim i vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët të cilët kanë lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe për ata që kanë Horoskop dhe / ose planete personale (Hënë, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga 6-të deri në 11-të fate të shenjave të mësipërme.

Këto shtatë ditë,  bëni mendime pesimiste, mendja juaj është e mbingarkuar nga pasiguria dhe frika, ju ndjeni konflikte intelektuale, dhe luftoni për të kapërcyer pengesat që ju privojnë nga lumturia juaj. Ndiqni qëllimet tuaja, por anullimet dhe vonesat (retrospektivi i Merkurit) ju bëjnë pyetje zbatimin e tyre (Saturn).Vështirësoheni të merrni vendimet e rëndesishme dhe kjo ju bën të ndiheni të vetmuar dhe të zhgenjyer. Këto ditë, ndoshta një grindje apo pakënaqësi e vjetër vjen në mendjen tuaj dhe ju bën të pamundur të lëvizni me efikasitet dhe nuk mund të përjashtohet përsëri se çështjet që ju shtynë rreth 11 Mars, kur ky aspekt ndërmjet dy planetet kishte rifilluar. Megjithatë, nuk do të jetë e lehtë për ju që të biesh dakord me ata përreth jush, do të ketë mosmarrëveshje dhe konflikte të forta, ndërsa demonstrimet e ftohtësisë dhe të pushtetit do të trondisin lidhjen tuaj.

Sulmoni me fjalë (Mërkurin) në impulset e tjera (Dashi) ose për shkak të një tërbimi të fshehtë që ishte vendosur në ju në të kaluarën, por nuk u shpreh. Ju mund të filloni një sulm për të mbrojtur vlerat tuaja (Bricjapi) dhe besimet tuaja, ose për shkak se bëni vlerësime të gabuara të situatave.

Kjo periudhë pesë ditë mund të shkaktojë probleme me të afërmit dhe do t’ju duhet të bëni manipulime të imëta për të shmangur thyjen e lidheve tuaja. Nëse keni një shans për një lidhje biznesi këtë pesë ditë, kujdesuni  shumë për firmat. Nëse doni të shkoni në një udhëtim, mund të ndiheni të lodhur ose të provoni ulje e ngritje dhe eventualisht të ndiheni të zhgënjyer. Në të njëjtën kohë, megjithatë, në të njëjtën ditë kur ky aspekt arriti kulmin, katrori retrospektiv i Merkurit me Marsin.