Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Merkuri në trekendësh me Saturnin

Merkuri në trekendësh me Saturnin

Investimi në vizionin tuaj

Nga 15 deri më 19 maj, Merkuri në shenjë tokësore dhe të qëndrueshme të Demit do të jetë në një trekëndësh me Saturnin, një vështrim të favorshëm për Demat, Virgjëreshat, Akrepat, Bricjapët dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe për ata që kanë horoskop dhe / ose planetë personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati i 5-të deri në i 9-të të shenjave të mësipërme.

Ky vështrim është i mirë për ju që të merrni vendimet tuaja sepse është përgjegjës dhe ju nuk fluturojnë në retë si dikur, por e dini shumë mirë se ku po ecni. Kjo katër ditë, ju shpërbleheni nga njerëz të rëndësishëm për atë që keni arritur deri tani, ndërsa ju mund të merrni ndihmë nga njerëzit më të lartë ose nga një person i moshuar. Tani koha është aleati juaj, sidomos për çështjet që nuk kanë shkuar në të kaluarën, siç tregohet nga retrospektiva e Saturnit, pasi tani i shihni gjërat më të pjekura dhe njëkohësisht ju jeni thirrur për të gjetur ekuilibrin, duke bërë lëshime reciproke për stabilitet.

Sidoqoftë, nuk është koha e mirë për të bërë lëvizje të nxituara, por duhet t’i kushtoni vëmendje shtypjes së hollë të çdo marrëveshjeje. Në përgjithësi, këto ditë sjellin siguri dhe stabilitet në mendjen tuaj pasi mund të humbni diçka nga spontaniteti juaj, por në anën tjetër jeni të armatosur me një siguri dhe vendosmëri. Një miqësi, për shembull nën ndikimin e këtij aspekti, do të ketë përfitime afatgjata, pasi nuk keni frikë nga angazhimet, por i nënkuptojmë dhe i mbështesim ato.

Përveç kësaj, silleni moralisht dhe sinqerisht, por jeni thirrur që në kanale krijuese të vendosni ambicien (Saturnin), nevojën për njohjen e arritjeve tuaja dhe kokëfortësinë tuaj (Demi). Përfundimisht, ky aspekt ju fton të merrni hapa më të kujdesshëm në çështjet ekonomike nëse dëshironi të plotësoni portofolin tuaj.