Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Merkuri në trekëndësh me Neptunin retrospektiv

Merkuri në trekëndësh me Neptunin retrospektiv

Zemra ju udhëzon në zgjidhje

Nga 20 deri më 22 Qershor, Merkuri në shenjën ujore dhe emocionale të Gaforres formon një trekëndësh me Neptunin retrospektiv nga Peshqit, një pikëpamjee favorshme për Gaforren, Akrepat dhe Peshqit, por edhe për Demat dhe Bricjapët e lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe / ose ata që kanë Horoskop dhe planetet personale (Hëna, Marsi, Afërdita dhe Merkuri) nga fati i 13-të deri në 18-të të shenjave të mësipërme.

Pra, këtë fundjavë shihni botën që ju rrethon me shumë mirëkuptim dhe imagjinata juaj krijuese është në rritje, edhe pse mendimet tuaja nuk kanë të bëjnë me problemet e përditshme dhe në përgjithësi me çdo gjë që mendoni të mërzitshëm ose të lodhshëm.Shenjat e sotme që kërkoni për të marrë vendime për udhëkryq që ndjeni se vijnë në ju nga momenti që jeni gati. Një këngë rastësisht erastisni në radio, dëshiron diçka t’ju thot, një skenë, një pamje që përndryshe do të ishte e parëndësishme për ju, tani është si një shenjë qiellore “tabela” e një shenje të shkëlqyeshme që ju drejton.

Merkuri në Gaforren e ndjeshme, në një pikëpamje pozitiveme Neptunin retrospektiv ju ndihmon më lehtë të shprehni ndjenjat tuaja, flisni për to me njerëzit tuaj, duke bërë referenca në të kaluarën, ndërkohë në të njëjtën kohë kushtet janë më të pjekura për të dëgjuar të tjerët dhe t’ju kuptojnë. Intuita juaj është gjithashtu shumë e theksuar dhe fal saj ju gjeni zgjidhje.Ëndrrat që shihni ju tregojnë rrugën dhe është më e preferueshme të dëgjoni zërin tuaj të brendshëm, atë që del nga zemra juaj.

Gjithashtu keni nevojë për një pushim shpirtëror, doni të largoheni nga ritmet intensive dhe të gjeni kohë për të marrë më shumë emocione në personat e afërt e mjedisit.Mund të perceptoni një situatë pa qenë nevoja për shumë fjalë. Gjithashtu, ky aspekt është i mirë dhe krijues për artistët dhe njerëzit që lidhen me artin, pasi ato kanë frymëzim të rëndësishëm.Së fundmi, aftësitë tuaja diplomatike të cilat do të keni nevojë, në të njëjtën kohë Afërdita, planeti i marrëdhënieve kundërshton Marsin.