Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Merkuri në trekëndësh me Jupiterin retrospektiv

Merkuri në trekëndësh me Jupiterin retrospektiv

Lajme të mira!

Nga 18 deri më 20 Qershor, Merkuri në shenjën ujore dhe të ndjeshme të Gaforres formon një trekëndësh me Jupiterin nga Akrepi, një pikëpamje e favorshme për Gaforret, Akrepat dhe Peshqit kryesisht, por edhe për Demat, Virgjëreshat dhe Bricjapëttë dytë që kanë lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe / ose ata që kanë Horoskop dhe planetet personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati i 12-të deri në 15-të të shenjave të mësipërme.

Pra, këto katër ditë mund të arrini shumë në komunikim, pasi tani mendja juaj është e hapur në të gjitha drejtimet, ju mund të shihni çdo situatë në mënyrë objektive, dhe gjeni mënyrën më të lehtë dhe më të këndshme për të arritur qëllimet tuaja, pa bërë përpjekje të veçantë.Është një kohë kur mund të mbështeteni në vetvete për zgjidhjet si dhe shenja Akrepi në të cilën gjendetedhe Jupiteri qëndron për fuqinë e thellë që fshehim brenda ,mund të dëgjoni intuitën tuaj dhe të dilni fitimtar përmes kësaj, mjafton që të keni një perceptim të qartë dhe objektiv.

Ky aspekt ju ndihmon të thoni idetë dhe mendimet tuaja që pranohen nga të tjerët, keni aftësinë të komunikoni dhe të shprehni veten qartë me të tjerët.Gjithashtu tregon se arrini të bëni marrëveshje të rëndësishme, të merreni me detaje, studioni dokumentet ligjore. Mund të merrni këto ditë informacione shumë të rëndësishme ose lajme të mira dhe mesazhet që dërgoni janë duke iu përgjigjur.Në të njëjtën kohë, ky aspekt favorizon udhëtimin, shkrimin, mësimëdhenien, studimin, paraqitjen e aplikacioneve dhe formave, kontaktet me ligjin ose jashtë vendit, diagnozat dhe vërejtjet e sakta.

Diskutimet që do të bëhen në çdo nivel personal ose miqësor qoftë profesionale, do jetë shumë konstruktive dhe do t’ju ndihmojë të merrni vendime më të sakta.Në të vërtetë, planeti i fatit është i prapambetur, që do të thotë që të gjitha gjërat pozitive që lexuat më lart mund të lidhen me gjërat dhe situatat që nuk kanë qenë të suksesshme në të kaluarën, por tani kanë mundësi të dytë, me rezultat vjen në buzët tuaja një buzëqeshje që prisnit shumë kohë .