Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Merkuri në katror me Plutonin

Merkuri në katror me Plutonin

Nuk keni fjalë!

Nga 4 deri më 8 maj, Merkuri nga shenjat e zjarrtë dhe dinamike Dashi formon katror me Plutonin nga Bricjapi ambicioz, një vështrim i vështirë për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin të cilët kanë lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe për ata që kanë Horoskopin ose/ dhe planetë personale (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsi) nga fati i 17-të deri në 22-të të shenjave të mësipërme.

Këto pesë ditë në mënyrë të pakontrolluar, ju bëheni të paduruar dhe e vështirë për komunikimin tuaj, madje edhe kot, ju nuk hezitoni të bëheni konkurrues dhe agresivë për të kënaqur egoizmin tuaj dhe të keni fjalën e fundit. Ju kërkoni të keni kontroll dhe autoritet, kështu që jeni agresiv dhe konkurrues dhe jeni nevrikoseni lehtë duke humbur qetësinë tuaj, duke rezultuar në konflikte dhe vendimmarrje të pa menduara mirë.

Këto ditë ndoshta vjen një mendje e vjetër apo pakënaqësi dhe ju bën të pamundur të lëvizni në mënyrë efektive. Megjithatë, nuk do të jetë e lehtë të bini dakord me ata përreth jush, do të ketë mosmarrëveshje dhe konflikte, ndërkohë demonstrimet e ftohtësisë dhe të fuqisë do të trondisin marrëdhëniet tuaja.

Keto pesë ditë  mund të shkaktohen probleme me të afërmit tuaj dhe ju do ju duhet të jeni të kujdesshëm që të mos shkatëroni lidhjen që keni me ta. Plutoni rregullon fuqinë dhe keqpërdorimin e pushtetit si dhe motivet e fshehura në personi që ushtron pushtetin. Dhe nën ndikimin e Dashit impulsiv, këto pesë ditë përdorni fjalët tuaja si një mjet për të arritur një qëllim egoist.

Nëse dikush nuk e deklaron nënshtrimin ndaj dëshirave tuaja, papritmas shpërtheni dhe papritur, bëni deklarata të vogla. Pra, kini kujdes keto pesë ditë komunikimin tuaj sepse abuzimi i fuqisë suaj do të shkaktojë dështime të thella në marrëdhëniet tuaja. Ndoshta këto pesë ditë vijnë në sipërfaqe frika dhe fajet e fshehura, por është e rëndësishme që të mos i lëndoni të tjerët me fjalët tuaja të papritura, madje të mëshirshme.