Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Merkuri në katror ne Neptunin

Merkuri në katror ne Neptunin

Mendime mashtruese

Nga 4 deri në 7 Qershor, Merkuri nga shenja ajrore dhe komunikuese e Binjakëve formon një katror me Neptuninnga Peshqit, një pikëpamje e vështirë për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe / ose për ata që kanë Horoskop dhe planetet personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi)nga fati i 13-të deri në 18-të të shenjave të mësipërme.

Këto tre ditë ka një konfuzion intensive në atmosferë, kufijtë nuk janë të qarta dhe në nivelin e komunikimit të tjera na thonë të tjerët dhe tjetër kuptojmë, kështu që përpiquni të jeni sa më qartë me ata që komunikonidhe bashkëveproni, por duhet të jeni shumë të kujdesshëm ndaj transaksioneve financiare ose tregtare, meqenëse Merkuri quhet edhe “Fitimtar” pasi është i lidhur me fitimet dhe tregtinë

Neptuni është më i fuqishëm se Merkuri dhe tregon se është një periudhë me kurthe, kështu që me këtë pikëpamje mund të zbuloni diçka të fshehtë ose mund të përfshiheni në situata të ngatëruara dhe mos u besoni ato që do t’ju tregojnë, por mund të lëvizëni nëse keni siguruar besueshmërinë të atyre që do të dëgjoni.Pra, është mirë të keni persona që mund të keni besim dhe të keni provuar të mos nxitoheni nga pasaktësi, por në kohën e duhur ju ndihmuan të merrni vendimin e duhur.

Në përgjithësi, këto ditë ka një tendencë të fortë për gënjeshtra ,deklarata, pasaktësi dhe dokumente të rreme, prandaj kujdes nëse keni parasysh të nënshkruani diçka të rëndësishme. Megjithatë, imagjinata juaj është e tmerrshme dheqë mund diltenë gjë e keqe, pasi këto ditë Merkuri formon paralelisht bashkë me Diellin. Shikoni jashtë se si ky aspekt do të ndikojë tek ju.

Sidoqoftë, këto ditë keni probleme të dalloni realitetin objektiv dhe që fillon iluzioni, dhe nëse jeni “të detyruar” këto ditë në kontaktet që nuk ju favorizojnë, përdorni të gjitha mjetet në dispozicion, pozitive dhe negative, për t’u arratisur.Por kini kujdes nga pajisjet tuaja të komunikimit pasi ky aspekt flet edhe për humbjet, jeni të hutuar këto ditë, dhe kjo ju bën një viktimë të lehtë për të dëshpëruar. Së fundi, mos besoni plotësisht premtimeve që do t’ju japin, dhe këto ditë jeni në rrezik të shfrytëzimit, kështu që duhet të jeni dyfishë të kujdesshëm.