Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Merkuri në gjashtëkëndësh me Urani

Merkuri në gjashtëkëndësh me Urani

Kur tradicionalja është dhe më e mençura

Nga 12 deri më 14 Qershor, Merkuri në shenjën emocionale dhe ujore të Gaforres formon një gjashtëkëndësh me Uranin nga Demi, një pamje e favorshme nga Demat, Gaforret, Virgëreshat dhe Bricjapët dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe / ose ata që kanë Horoskop dhe planetët personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati 0 deri në 3 të shenjave të mësipërme.

Këto tre ditë vijnë informacione të papritur që janë veçanërisht të dobishme për ju ose mësoni një lajm që punon pozitivisht për atë që po planifikoni dhe në të njëjtën kohë këto ditë “thoni” shumë ide të mira që ju ndihmojnë të zgjidhni disa çështje që kanë të bëjnë me ju. Mendja juaj po lëkundet më shpejt, edhe pse këto ditë urreni angazhimet me çështjet e mërzitshme dhe keni vështirësi të përqëndroheni në çështjet rutinore brenda ditës tuaj të përditshme.Merkuri nga Gaforrja ju fton për të zbuluar gjithë urtësinë që bartet nga brezi në brez dhe ky vështrim vjen qët’ju kujtoj se në disa momente nuk keni nevojë të gjeni zgjidhjen nga zero, por të shikoni disa herë që të tjerët  kishin në të kaluarën i njëjti shqetësim me ju dhe përfundimisht gjetën një zgjidhje të madhe.

Pra, këto ditë jeni më fleksibël në bisedë, mund të kuptoni më shumë nga bashkëbiseduesit tuaj dhe në përgjithësi bëni transaksionet tuaja të përditshme me qetë, por kini kujdes të jeni mospërfillës, pasi Urani nga Demi tregon që jeni kokëfortë  në mënyrën që ju komunikoni idetë tuaja.Në të njëjtën kohë, megjithatë, është një kohë e mirë për të kuptuar idenë e një sipërmarrjeje që do të merreni me të, sidomos kur bëhet fjalë për financat (Demi). Teknologjia është pranë jush dhe nëpërmjet saj ju vini në kontakt me njerëz që kanë të njëjtin kënd me ju.

Në të njëjtën kohë, nëpërmjet pjesëmarrjes tuaj në grupe ose nga miqtë tuaj, fitoni ndonjë fitim, intelektual ose material, dhe punoni mirë në detyrat që kërkojnë të mendoni fortë. Përveç kësaj, bëni kontakte dhe takime shumë interesante këto ditë dhe një njohje e re mund t’ju ndihmojë të shihni gjërat nga një këndvështrim tjetër.