Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Merkuri në drejtim të kundërt më Diell tek Demi:Unë e quaj stabilitet ndersa ti kokëfortësi

Merkuri në drejtim të kundërt më Diell tek Demi:Unë e quaj stabilitet ndersa ti kokëfortësi

Nga 31 mars deri në 3 Prill Merkuri  është në drejtim të kundërt më Diell tek Demi, një aspekt i vështirë për Demin, Luanin, Akrepin, dhe Ujorin të  lindur në fillim të dhjetë ditëshin e dytë dhe për ata që kanë horoskop apo planetet personale (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsi) nga kendi më grade 10 deri në 13-të të shenjave të mësipërme.

Koha për reflektim dhe rishikim të jetës tuaj në lidhje me pasurinë,financat,talentet,vetë veten,komunikimin me njerëzit rëndësishme në jetën dhe eprorët tuaj në punën. Merkuri  në drejtim të kundërt më Diell tek Demi kërkon që të rishqyrtojë dhe të hetojë plotësisht vendimet tuaja në ekonomi dhe të jeni të kujdesshëm me fjalët tuaja.

Këto katër-ditë ju kërkon të ruheni nga keqkuptimet dhe të  bëni durim me ata rreth jush, përndryshe ju do të vuajnë pasojat. Si ky takim është në tokë dhe kokëfortë shenjën e Demi, ju e keni të vështirë të shihni situatat nga këndvështrime të ndryshme, por ne duhet të bëni ndryshimet e mëdha në planet tuaja.

Këtë pesë-ditëshi një pjesë të parave dhe burimeve që i kishte injoruar apo harruar atë, po rishfaqet ose klientët e vjetër dhe miqtë krijojnë surpriza të këndshme.Por ajo mund të përballet me vonesa financiare. Kini shumë të kujdesshëm edhe për pajisjet tuaj elektronike dhe të komunikimit, por edhe të materialeve!

Mos u bëni kokëfortë pa nevojë, sepse ajo që keni menduar ishte një ide e mirë dje ndersa sot një ide  e keqe. Gjithashtu nuk do të bëni blerje vetëm për kënaqësinë e momentit, në të ardhmjen mund të gjeni edhe se kjo blerje ishte ide e kotë! Në të njëjtën ditë arrin kulmin këtë aspekt gjithashtu arrin kulmin e Marsit tek Saturnit dhe  ju mund të lexoni këtu