Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Merkuri bashkë me Uranin

Merkuri bashkë me Uranin

Stimulim mendor!

Nga 11 deri më 14 Maj, Merkuri do të jetë në seancë me Uranin në Dashi i zjarrtë dhe impulsiv, një fytyrë e vështirë për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapi, por një fytyrë pozitive për Binjakët, Luanët, Shigjetarët dhe Ujorët që kanë lindur në në fund të dhjetë ditëshit të tretë dhe për ata që kanë horoskop dhe / ose planetë personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati i 25-të deri në 29-të e shenjave të mësipërme.

Rutina juaj tani po ndryshon, por mënyra se si mendoni jeni duke ndryshuar dhe kjo ju mbush me entuziazëm. Është një kohë ideale për të marrë ide të reja që ju rinovojnë dhe për t’u angazhuar në punë krijuese dhe origjinale. Kjo ndihmon faktin se mendja juaj është më e hapur ndaj ideve dhe intuita juaj ju mbush me frymëzim.

Jeta e përditshme dhe programi nën ndikimin e këtij aspekti përmbysen sepse është e vështirë të mbani një ritëm të caktuar. Gjithashtu, ka mundësi që të keni lajme të reja dhe lajme të papritura,të mira ose të këqija, dhe reagimet tuaja janë të menjëhershme dhe të nxituara. Kjo mund të nënkuptojë efikasitet dhe vigjilencë, por gjithashtu mund të shkaktojë probleme, sepse mund të bëni përfundime të gabuara.

Ju gjithashtu mund të ndiheni të shqetësuar dhe të theksuar dhe të theksoni ankthin tuaj dhe efektet e tij në jetën tuaj të përditshme dhe shëndetin tuaj. Në të njëjtën kohë, marrëdhëniet tuaja personale ndërpriten pasi mendimet dhe vëmendja juaj nuk përqendrohen shumë në një gjë dhe komunikimi juaj bëhet fragmentar, i palidhur, derisa po hidhet nga një temë në tjetrën. Nga ana tjetër, fytyra mund t’ju sjellë njohje të reja me njerëz progresivë, të cilët janë krejtësisht ndryshe nga ju dhe janë të çuditur ose ju zbulojnë për ju një anë tjetër të jetës nga ajo që ju dini dhe jeni mësuar. Së fundmi, mund të bëni gabime në dokumente dhe në vendimet tuaja, dhe mund të keni probleme me kompjuterë, makina dhe pajisje elektronike, ose gjatë ngasjes. Së fundmi, mund të bëni gabime në dokumente dhe në vendimet tuaja, dhe mund të keni probleme me kompjuterat, makinat dhe pajisje elektronike, ose gjatë rrugës.