Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Merkuri bashkë me Diellin tek Binjakët

Merkuri bashkë me Diellin tek Binjakët

Mendja juaj po digjet.

Ky aspekt do të ndikojë nga 2 deri 9 Qershor më shumë tek Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqit vepron në Peshoret dhe Ujorët sidomos për ata që kanë lindur në dhjetë ditëshin e parëe të gjitha këtyre shenjave që kanë Horoskopin dhe planetetpersonale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati 11-të deri në 19-të të shenjave të mësipërme.

Është koha për angazhim më intensive në jetën tuaj me çështjet që lidhen me udhëtime, marrëdhëniet me vëllezëritdhe të afërmit tuaj, dhe komunikimin me personat e rëndësishme në jetën tuaj dhe eprorët tuaj në punën tuaj.Universi bashkë Diellin dhe Merkurin në shenjën e komunikimit të Binjakëve ju ndihmon të zbusni mosmarrëveshje që keni, por në të njëjtën kohë kërkoni të mendoni dhe të eksploroni thellësisht vendimet tuaja por edhe të keni kujdes në fjalët tuaja, këto ditë veproni shumë sipërfaqësisht dhe keni një tendencë të shpërndaheni.

Meqë kybashkim është në shenjën e Binjakëve, shihni situatat nga shumë perspektiva të ndryshme dhe bëni lëvizje të rëndësishme në planet tuaja.Në këtë kohë, mund të shkoni në një udhëtim të shkurtër diku ku nuk keni shkuar, pasi kurioziteti juaj është intesive këto ditë.Çdo herë që Merkuri i afrohet Diellitatëherë “digjet”, me rezultat të jeni përqendruar vetëm në idetë dhe mendimet tuaja, me elemente të forta të ndërgjegjshme, ndërkohë nuk dëgjoni atë që pala tjetër ka për të thënë.

Ne këtë aspekt mund të ndryshoni vendimet shpesh, atë që mendoni se ishte një ide e mirë dje, është një ide e keqe sot. Gjithashtu të jeni më pajtues dhe të jeni në humor, me që Binjakët gjithmonë pëlqejnë shakat dhe shumë të qeshura!Gjithashtu të jenitë kujdesshëm për lëvizjet tuaja, udhëtimet tuaja, dokumentet, kontratat, marrëveshjet dhe pajisjet e komunikimit, me që të dy trupat qiellorë janë në të njëjtën kohë katrore me Neptunin. Për katrorin e tij me Diellin mund të lexoni këtu edhe për katrorin të tij me Merkurin këtu.